ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.8.2019 | 19:36

Θέλω επιτέλους ένα αγόρι!

Το ξέρω ότι το θέμα αυτό έχει χιλιοσυζητηθεί εδώ πέρα αλλά θέλω να το πω και εγώ κάπου... Το ξέρω ότι δεν με έχουν πάρει τα χρόνια (είμαι μόνο 19 ετών) αλλά θέλω τόσο πολύ να ερωτευτώ και να νιώσω την τρυφερότητα μιας σχέσης...Και όσο το προσπαθώ και το θέλω "επειγόντως", τόσο χειρότερο το κάνω. Αλλά δεν ξέρω τι να κάνω για να πάψω να το θεωρώ τόσο απαραίτητο. Λένε ότι πρέπει πρώτα να μάθω να περνάω καλα μόνη μου και μετά θα έρθει μόνη της και η σχέση. Και έχουν δίκιο προφανώς. Αλλά η ερώτηση είναι:Πώς περνάς μόνος σου καλά όταν δεν έχεις κάτι το οποίο θες πολύ?
9
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι 19 και δεν θέλεις να κάνεις χίλια πράγματα, παρά μόνο σε απασχολεί πότε θα βρεις αγόρι; Κλασικά θές ξύλο κι εσύ, αλλά μιας και είμαστε κατά της βίας ας είναι.(:Είσαι 19!!! Βγες να ανακαλύψεις τον κόσμο, διάβασε βιβλία να μάθεις πράγματα, πήγαινε βόλτες, χόρεψε, τραγούδησε, ανακάλυψε τα ταλέντα σου, τώρα είναι η στιγμή να αποκτήσεις εφόδια και να φτιάξεις προσωπικότητα! Δούλεψε, γίνε αυτόνομος άνθρωπος, δες πόσοι και πόσοι είναι 10 και 20 και 30 χρόνια μεγαλύτεροι και δεν έχουν μάθει να χαίρονται την ζωή χωρις παρέα ή σύντροφο. Κι όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο δύσκολο γίνεται να μάθουν κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει δεύτερη φύση τους εδώ και χρόνια. Αν δεν περνάς καλά μόνη σου τώρα, και δεν βρίσκεις κάτι που να θες πολύ, τι θα κάνεις κάθε που είσαι χωρίς σχέση; Μοιραία θα κρέμεσαι από τον άλλον, ό,τι πρέπει για να λήξει με σιγουριά άδοξα μια σχέση (ή να μην αρχίσει καν). Εκτός και αν πέσεις σε άνθρωπο γεμάτο ανασφάλειες, αυτό είναι που θέλεις; Φυσικά και όλα θα γίνουν όταν θα είσαι η καλύτερη παρέα του εαυτού σου. Φαίνεται ακόμη δεν ξέρεις ακριβώς ποιά είσαι, γι' αυτό λες ότι δεν υπάρχει κάτι που να το θες πολύ. Είναι φυσικό όμως, γιατί είσαι πολύ νέα. Υπάρχουν τόσα και τόσα να ανακαλύψεις. Και πρώτα απο όλα, εσένα την ίδια! Να περνάς καλά, όσο καλύτερα μπορείς, να είσαι ανοιχτή με τους ανθρώπους. Πες μια καλημέρα παραπάνω και ας πέσει κάτω, μίλησε με ανθρώπους όπου και αν βρίσκεσαι για την ευχαρίστηση της στιγμής, και θα έρθει και το αγόρι που θέλεις να είσαι σίγουρη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ