ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.4.2013 | 12:44

Έχω facebook stalker

Εδώ και ένα χρόνο. Είναι 10 χρόνια μεγαλύτερός μου. Γνωρίζονται οι οικογένειές μας, αλλά μέχρι εκεί. Είναι σχιζοφρενής και από ό,τι έχω καταλάβει δεν παίρνει τα φάρμακά του. Μου στέλνει χυδαία κατεβατά από διάφορα προφίλ, αφού συνεχώς τον κάνω μπλοκ. Με αηδιάζει κάθε φορά και επειδή μένουμε σχετικά κοντά (ξέρει κιόλας που μένω), από αυτά που μου λέει μάλλον με πετυχαίνει έξω. Πριν λίγους μήνες διέδιδε παντού ότι έχουμε παντρευτεί. Είχα σκοπό να διαγράψω το προφίλ μου, αλλά μετά σκέφτηκα ότι τουλάχιστον εκτονώνεται από εκεί, αλλιώς τι θα κάνει? Απλώς η κατάσταση έχει ξεφύγει και θέλω να σταματήσει τώρα. Έχουν σπάσει τα νεύρα μου, δεν αντέχω άλλο. Και το γαμημένο το fb δεν έχει πια επιλογή να μη σου στέλνει ο κάθε άσχετος.
8
 
 
 
 
σχόλια
Πάμε ένα έναΠως φιλτράρεις τα μηνύματα.Πας στην αριστερή στήλη και επιλέγεις "μηνύματα". Πάνω έχει 3 επιλογές. "Εισερχόμενα,άλλα, περισσότερα". Επιλέγεις "ΑΛΛΑ"Μετά επιλέγεις "Αυστηρό φιλτράρισμα"και τότε όσοι δεν είναι φίλοι σου, θα πηγαίνουν εκεί τα μηνύματα. Δεν θα εμφανίζονται σε ειδοποιήσεις, απλά θα τσεκάρεις μια στο τόσο μην σου έστειλε κανένας άλλος εκτός φίλωνΤώρα για τον τύπο. Παίξε τον λίγο, μόλις σου στείλει απειλητικά, ειδοποίησε την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι δέχεσαι απειλές απο τον συγκεκριμένο και θα σε κατευθύνουν.Στην χειρότερη ενημέρωσε κάποιον πολύ δικό σου για το θέμα. Κάποιον που μπορεί να χειριστεί το θέμα, κλείσε του ένα ραντεβού και εμφανίσου μαζί του.Από εκεί και πέρα, αφού συναντηθείτε και έχεις και μάρτυρα, καλείς αστυνομία για ασφαλιστικά μέτρα.Όχι δεν είναι υπερβολικό, είναι κάτι που πρέπει να κάνεις ΑΜΕΣΑ, ακόμα και αν χρειαστεί να κλιμακώσεις την κατάσταση.
Ούτε να τον "παίξει", ούτε πολύ περισσότερο να κλειστεί οποιοδήποτε ραντεβού, ακόμα κι αν πάει ο οποιοσδήποτε άλλος. Μα είναι να πειραματίζεται η κοπέλα και οι οικείοι της με αυτά τα πράματα; Εδώ τα απλά τρολ στο διαδίκτυο δεν πρέπει να τροφοδοτείς, με τέτοιες περιπτώσεις σαν του τύπου θα μπλέκεις;Άποψή μου: Στην οικογένειά σου και στην αστυνομία, τουλάχιστον για αρχή. Οι ψυχικές ασθένειες είναι δύσκολο πράμα, και για τον ασθενή και για την οικογένειά του, αλλά και η ασφάλεια των άσχετων τρίτων είναι πολύτιμη.Αν μένεις σε μικρή πόλη, ειδοποίησε τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος για παν ενδεχόμενο, αν δεν πειράξει εσένα, ο τύπος μπορεί να πειράξει κανέναν άλλον ή άλλη.Πρόσεξε βέβαια τους χαρακτηρισμούς σου, περιορίσου στα γεγονότα, μη βγεις και κατηγορούμενη για καμιά συκοφαντική δυσφήμιση.
Λυπάμαι γι' αυτό που σου συμβαίνει, αλλά επειδή δυστυχώς δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, τo fb έχει πολλές επιλογές privacy που μπορείς να χρησιμοποιήσεις: από το να μην μπορεί ο καθένας να σου στείλει μήνυμα παρά μόνο οι φίλοι σου, έως το να μην εμφανίζεtαι καθόλου το profile σου στα search results. Ψάξε το λιγάκι και υπομονή, θα βαρεθεί ελπίζω...
σαν την τρελη την πρωην του δικου μου που για να επιβεβαιωσει οτι ειμαστε μαζι μου εστελνε απο τρεια διαφορετικα...και εγω κανοντας την παπια της ελεγα ποσο τελεια περναω!!!!!