ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.8.2019 | 17:36

Νιώθω χάλια

Τα προσωπικά μου έχουν πιάσει πάτο. Ήμουν ερωτευμένη με κάποιον ο οποίος με χρησιμοποίησε και με άφησε με τον χειρότερο τρόπο. Απ’ τη δουλειά μου παραιτήθηκα γιατί δεν την πάλευα αλλο να ανέχομαι τον κάθε έναν παλαβό να μου φέρεται απαράδεκτα. Και η υγεία μου έχει κλονιστεί μιας και προσφάτως έχω διαγνωστεί με μια πάθηση (ευτυχώς όχι πολύ σοβαρή προς το παρόν). Ειλικρινά δεν ξέρω από που να πιάσω τα προβλήματα μου. Έχω αρχίσει τον τελευταίο μήνα να παθαίνω κρίσεις άγχους και να μην μπορώ να μένω με πολύ κόσμο γύρω μου. Νιωθω να πνίγομαι. Έχω νεύρα, κάνω κακές σκέψεις για τους άλλους. Νιωθω να μισώ τους πάντες αλλά και εμένα την ίδια. Πραγματικά απορώ κάποιες στιγμές με τον εαυτό μου. Πέρυσι τέτοια εποχή, αισθανόμουν ατρόμητη. Πολύ δυνατή και να μην με φοβίζει τίποτα. Τώρα έχει σπάσει ο ψυχισμός μου. Αυτό νιωθω. Έχω κλειστεί στο καβούκι μου κι όλες οι όμορφες σκέψεις που έκανα παλιά έχουν αντικατασταθεί από μίσος, απόγνωση και αισθήματα απελπισίας. Νιωθω αβοήθητη. Είμαι στο έλεος των προβλημάτων μου. Χρειάζομαι βοήθεια αλλά δεν υπάρχει κανένας. Σας ευχαριστώ που με ακούσατε.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ρε τι μου θύμισες...τον αξιολύπητο εαυτό μου 2 Χρόνια πρίν.Ακριβώς έτσι με παράτησε η πρώην μετά απο πολλά Χρόνια σχέσης.Νευρα,απογοήτευση,σκέψεις αυτοκτονίας κ.α πολλά.Να σου πώ κάτι; οπως πολύ σωστά είπαν και τα παιδιά,όλα ειναι θέμα χρόνου,ο χρονος γλυκιά μου τα γιατρέυει όλα (ή σχεδόν όλα) ,θα νοιώσεις καλύτερα όσο περνάει ο καιρός,ασχολήσου με κάτι που αγαπάς,βγες έξω και προσπάθησε να διασκεδάσεις,γνώρισε καινούργιο κόσμο και κάνε υπομονή,όλα θα αλλάξουν.Απο έναν πρώην συμπάσχοντα. :) :)
Συμφωνώ απόλυτα με τον mpamia πιο πάνω.. Όπως πέρυσι τέτοια εποχή ένιωθες διαφορετικά,έτσι και του χρόνου θα είσαι διαφορετικά. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε το δικαιωμα να "σπαμε" λιγάκι.. Το καλό είναι ότι έχεις ακούσει αυτά τα μικρά κρακ κρακ και βαθιά μέσα σου είσαι διατεθειμένη να το φτιαξεις το ρημάδι (με συγχωρείς για τη λέξη). Πάρε το χρόνο σου, δες τι μπορείς να μάθεις απ αυτή την άγνωστη για εσένα περίοδο και θα καταλάβεις σε λίγο καιρό σε τί σε βοηθησαν όλα αυτά. ☺
Του χρόνου τέτοιο καιρό δε θα είσαι έτσι.. Ούτε καν σε 1-2 μήνες. Όλα περνάνε, να το θυμάσαι. Το γράφω για να παίρνω κι εγώ δύναμη. Για κάποιο λόγο αυτή η σκέψη πάντα μου κάνει καλό. Σκέψου το.