Ένταση και στην Τρίπολη με την αιμοδοσία της Χ.Α.

Ένταση και στην Τρίπολη με την αιμοδοσία της Χ.Α. Facebook Twitter
13

Επεισόδια απειλήθηκαν στην Τρίπολη όταν χρυσαυγίτες έφτασαν στο νοσοκομείο της πόλης για να δώσουν αίμα «μόνο για Έλληνες» και συνάντησαν την αντίδραση μελών του ΠΑΜΕ που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο. Προς στιγμή απειλήθηκαν επεισόδια, όταν μέλη της Χ.Α. απαίτησαν από δημοσιογράφο να σβήσει τις εικόνες που είχε τραβήξει και στις οποίες φαινόταν τα πρόσωπά τους. Μέλη του ΠΑΜΕ καταγγέλλουν ότι χειροδίκησαν εναντίον του, όταν εκείνος αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις τους.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ τόνισαν μάλιστα ότι ήταν η παρουσία τους που ανάγκασε τα μέλη της Χ.Α. να δώσουν αίμα ακολουθώντας τη νόμιμη διαδικασία, καθώς εκείνοι ήθελαν πάνω στις φιάλες να γραφτεί ότι το αίμα έδωσε η Χ.Α.

Από τη δική τους πλευρά τα μέλη της Χρυσής Αυγής τόνισαν, σύμφωνα με το arcadiaportal.gr ότι δεν κατανοούν την αντίδραση και την παρουσία του ΠΑΜΕ στο νοσοκομείο, αφού η δική τους πρόθεση είχε καθαρά ανθρωπιστικό χαρακτήρα και όχι πολιτικό και δεν αποτελεί πεδίο για πολιτική αντιπαράθεση μία κίνηση να δώσουν αίμα για τους Έλληνες συνανθρώπους τους. Ακόμα επεσήμαναν πως δεν υπήρξε χειροδικία στο δημοσιογράφο.

 

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
άσε φίλε μου,πραγματικά είναι για πολύ γέλιο οι δηλώσεις τους..Μαλλον είναι χρόνια στο κομουνειστηκω κώμα αιλαδως οι σύντροφοι,ούτε παιδιά του δημοτικού δεν κάνουν τέτοιες δηλώσεις
ξέρεις 4ωρο ναζάκι,την επόμενη φορά που θα χρειαστείς αίμα,να ζητήσεις πιστοποίηση ότι είναι από έλληνα.αλήθεια αυτο το πρωτότυπο ελληνικό αίμα με το οποίο πιστοποιείτε η ελληνικότητα που ακριβώς φυλάσσετε?στην ίδια κρύπτη με το ελληνικό dna του μ. αλεξάνδρου που δήλωσε ότι έχει ο wanna be καραισκάκης-μπαρμπαρούσης?ουστ ρε. είστε πιο γελοίοι από επικίνδυνοι
Έλα βρε γίγαντα thodoris1981! Το ισχυρότερο διανοητικό σου εργαλείο είναι η αναλογική σκέψη (βλέπε παράδειγμα παρακάτω) και μιλάς εσύ για παιδιαρίσματα, ανορθογραφίες και σολοικισμούς; Μάθε πρώτα να απαντάς στο σωστό σχόλιο κι άσε τους μπετατζήδες να παιδιαρίζουν... με το δικό τους τρόπο.Παράδειγμα αναλογικής σκέψης: Ο αστυνόμος είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο αστυνόμος είναι μπουζούκι.
μετά οι χρυσαυγίτες είναι τραμπούκοι,όλα καταρίπτωντε που λέει και ο σύντροφος Γοντιγκας..οι χρυσαυγίτες προκαλούν λέει,τους κάλεσε κανένας εκεί??φοβούντε κάτι τραμπούκους σαν κι εσένα.αν βέβαια ο οικοδόμος που μιλάει μετά ήταν χρυσαυγίτης,θα είχε κάνει πασαρέλα σ όλα τα μπλοκ για την αμορφωσιά του.Ο άλλος πάλι,ήρθε λέει σήμερα εδώ να προσφέρει την υπηρεσία στο κεφάλαιο,να διασπάσει την εργατική τάξη..του είπε κανένας ότι μέσα δίνανε αίμα!!χαχα..αυτά που να τα πάρει ο Λαζόπουλος να γελάει η Ελλάδα με τους ουγκ του ΚΚΕ!
Καλώς θα είχε κάνει πασαρέλα για την αμορφωσιά του αν ήταν χρυσαυγίτης, γιατί είναι καραγκιόζης ο άνθρωπος που το παίζει πατριώτης και θεματοφύλακας παντός του εθνικού τη στιγμή που δεν μπορεί να μιλήσει και να γράψει σωστά τη γλώσσα. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς πυρηνικός φυσικός για να καταλάβει την αντίφαση.
άρα συμφωνα με αυτά που λες στο βίντεο ο οικοδόμος είναι καραγκιόζης γιατί είναι αμόρφωτος και δεν μπορεί να είναι θεματοφύλακας της εργατικής τάξης,δεν χρειάζεται να είναι κανείς πυρινικός φυσικός για να κάνει τον παραλληλισμό αυτόνΚι εσύ ένα προβληματάκι με την σύνταξη το έχεις αλλά ελπίζω να μην σε εμποδίζει να καταλάβεις πόσο ανόητο ήταν αυτό που είπες,παρόλα αυτά βλεπω αρκετά "ναι",πρέπει να μπαίνουν αρκετοί "οικοδόμοι" εδώ!
Όχι ότι θα σου επιτρέψει να καταλάβεις έστω και το αυτονόητο η ανάγκη σου να τους βγάλεις όλους φασιστές για να αισθάνεσαι εσύ λιγότερο φασιστής, αλλά δεν χάνω τίποτα αυτή τη στιγμή να επισημάνω κάτι εξίσου προφανές με αυτό που επισήμανα προηγουμένως: δεν μίλησα πουθενά για εργατική τάξη. Αν ένας χρυσαυγίτης δεν ξέρει να μιλήσει και να γράψει σωστά τη γλώσσα που ισχυρίζεται ότι υπερασπίζεται (η πλειονότητά δηλαδή), είναι καραγκιόζης. Δεν μπορείς να υπερασπιστείς αυτό που κατακρεουργείς. Όταν ο συγκεκριμένος οικοδόμος γίνει μεγαλοεπιχειρηματίας και δεν πληρώνει τους εργαζομένους του ή στέλνει τα λεφτά του σε φορολογικούς παραδείσους, πες τον καραγκιόζη για το γεγονός ότι υπερασπίζεται την εργατική τάξη.Κατάλαβες τώρα ή σε μπέρδεψε το "ουχί" με τον ίδιο τρόπο που σε μπέρδεψε το "παντός του εθνικού" στο προηγούμενο σχόλιο και, ως τυπικός χρυσαυγίτης, το πήρες για λάθος; Καταλαβαίνεις πόσο ηλίθιο είναι μετά από ένα σχόλιο τα ορθογραφικά λάθη και οι ασύνδετες προτάσεις στο οποίο βγάζουν μάτι, να προσπαθείς να την "πεις" στον άλλο για ανύπαρκτα συντακτικά λάθη; Ή μήπως, όπως έπεισες τον εαυτό σου ότι οι άλλοι είναι φασίστες και άρα δεν πειράζει να είσαι κι εσύ, τον έπεισες και ότι ξέρεις ορθογραφία ή ότι τουλάχιστον δεν ξέρεις λιγότερη από τους άλλους; Και αν ακόμα τα συντακτικά λάθη είναι υπαρκτά, καταλαβαίνεις τώρα γιατί δεν υπάρχει πρόβλημα να τα κάνουν όσοι δεν το παίζουν πατριώτες και υπερ-Έλληνες; Πάτησε "όχι" τώρα. Θα εκτονωθεί άλλη μια φορά το θυμικό σου, αλλά ΔΕΝ θα καταφέρεις να κάνεις να εξαφανιστούν αυτοί που πιστεύουν ότι, παρά την αδυναμία κατανόησης απλού κειμενού και την παντελή έλλειψη κοινής λογικής (μεταξύ άλλων), πρέπει να συνεχίσεις να ψηφίζεις και να μετράει η ψήφος σου όσο και η δική τους. Όσο εσύ θες να φιμώσεις, ΠΟΤΕ δεν θα εξισωθούμε. *"παντελή": όχι ο Παντελίδης. Αιτιατική του επιθέτου "παντελής,-ής,-ές"
Χμ...Το "ουχί" βέβαια δεν υπάρχει στο σχόλιο όπως το πόσταρα τελικά! Οπότε αν δεν το καταλάβεις, προφανώς θα'ναι δικό μου λάθος, όχι δικό σου.
Το να είσαι Έλληνας είναι ιδιότητα. Έτσι δεν μπορεί να είναι ούτε αφορμή για ντροπή ούτε για υπερηφάνεια από μόνη της. Εκτός αν θεωρούμε ότι υπάρχει κάποια ισχυρή συσχέτιση ελληνικότητας και χρυσαβγιτίλας, πράγμα που η Χ.Α. θέλει όσο τίποτα.