ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.9.2019 | 11:31

Βία στη σχέση

Εχω 5 χρόνια σχέση ενώ όλα ήταν τέλεια στην αρχή απο τα 3 και μετα ξενέρωσα εντελώς δεν ήθελα πολλά πολλά για το λόγο ότι έκανε κάτι το οποίο λέει και πιστεύω ότι έχει μετανιώσει, είχε λοιπόν μια περίοδο (6 μήνες περίπου ) που σχεδόν κάθε μέρα τσακωνόμασταν και με χτυπούσε Όχι να μου αφήσει σημάδια ή να ματωσω ποτε αλλά μονο και μόνο που έβλεπα τον άνθρωπο-τον Θεό μου να χτυπά με τέτοιο μίσος μου στοίχισε . Μετά Αφού κάπως ηρέμησε αυτο ήταν λίγο κοσμάρα του όλοι μέρα με τους φίλους του εγώ ένιωθα ότι υπήρχα μόνο για το σεξ κάτι που επίσης μου στοίχισε. Έχει κανένα εξάμηνο που του συζητάω για χωρισμό και αυτός έχει τρελαθεί έχει κάνει πολλές θυσίες από τότε και μου λέει ότι τα παρατάει όλα αρκεί να είμαι κοντά του και ότι δεν μπορεί χωρίς εμένα η αλήθεια είναι ότι είναι καλή ψυχή και πιστεύω πραγματικά ότι έχει μετανιώσει, να του δώσω μια ευκαιρία θα μου φύγει η ξενερα αυτός θα αλλάξει ;Υ.Γ : είναι η πρώτη μου σχέση
13
 
 
 
 
σχόλια
Πιστεύεις ειλικρινά ότι δεν θα σε ξαναχτυπήσει;Γιατί στο λέω με σιγουριά ότι θα το ξανακάνει και μετά θα κλαίει και θα σου ζητάει συγγνώμη ,ότι θα αλλάξει και φέρθηκε απαίσια και μετά ξανά τα ίδια .Εγώ θα σε συμβουλεύα για αρχή να μιλήσεις σε κάποιον.Στη μαμά σου,σε κάποια συγγενή σου,σε φίλη σου ,δεν ξέρω ,κάποια που μπορεί να σε βοηθήσει .Για να έχεις αμφιβολίες και να μην έφυγες από την πρώτη φορά που σήκωσε χέρι ,θα πει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα .Και συγγνώμη που θα στο πω αλλά δεν το έχει αυτός αλλά εσύ .Αυτός είναι καμμένο χαρτί .Εσύ όμως πρέπει να αποκτήσεις σιγουριά για τον εαυτό σου και πάνω απ'ολα αυτοσεβασμό.Επισης,θα βοηθούσε να μιλήσεις σε κάποιον ψυχολόγο .Σου εύχομαι να καταφέρεις να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να αντιληφθείς ότι δεν έχει κανένας το δικαίωμα να κακοποιεί την ψυχή και το σώμα σου .
Μην μένεις με έναν άνθρωπο που σηκώνει χέρι. Φύγε και μην γυρίσεις να κοιτάξεις πίσω. Στην επόμενη κρίση, αν μείνεις, θα σηκώσει πάλι χέρι και μετά θα ζητήσει συγγνώμη και μετά πάλι. Αξίζει να ζεις μια τέτοια ζωή; ΟΧΙ!
Στείλε την εξομολόγηση όπως είναι στη στήλη "Α Μπα" . Δεν σε αγαπάει. Φοβάται να μην σε χάσει επειδή του ανήκεις. Δεν θα αλλάξει και επιπλέον είναι τέρμα ηλίθιο να υποτιμάς τον εαυτό σου βλέποντας ως Θεό όπως λες έναν τέτοιον πανυβλακα.
Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν εκτός και αν το επιθυμούν αλλα αυτό να ξέρεις θέλει πολύ δουλειά. Σκέψου πόσα πράγματα θέλουμε να αλλάξουμε στην δική μας συμπεριφορά και πάλι κατρακυλάμε στα παλιά μοντίβα, Η βία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι αποδεκτή, ούτε σωματική ούτε ψυχική. Η απομάκρυνση απο αυτόν τον άνθρωπο είναι επιτακτική. Καλό είναι να γνωρίζεις οτι υπάρχει το ΚΕΘΙ ειναι ενα μκο για τις κακοποιημενες γυναίκες παρέχουν δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη και υπάρχουν και δομές για φιλοξενία σε ακραίες καταστάσεις. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις δουλειά με τον εαυτό σου ειναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις.
Σε βιάζει! Το έχεις καταλάβει; Σου βιάζει τη ψυχή σου και σου κακοποιεί το σώμα σου! Πρέπει να σε στείλει στο νοσοκομείο για να ξυπνήσεις; Σε έχει υποχείριό του και είσαι έρμαιο στα βρομοχέρια του. Φύγε τρέχοντας και άστραψε φεύγοντας μια δυνατή σφαλιάρα στο καθίκι! Άντρας που σηκώνει χέρι στη γυναίκα δεν είναι άντρας!
Είμαι γενικά κατά της βίας σε οποιονδήποτε άνθρωπο, αλλά λυπάμαι αυτός δεν είναι και θέλει απλά ένα χέρι γερό ξύλο για να δει πως είναι να διαλύεις κάποιον!
Αρχίζω να πιστεύω ότι τα γράφετε επίτηδες για να σας βρίζω, δεν εξηγείται αλλώς τέτοια ηλιθιότητα. Εκτός και αν είσαι 15 χρονών. Τι να πω, αφού τον διάλεξες και τον θεωρείς και καλή ψυχή , κάτσε μαζί του και αν επιζήσεις γράψε μου. Μην σκεφτείς όμως ούτε για πλάκα ότι θα αλλάξει. ΔΕΝ θα αλλάξει, μην έχεις αυταπάτες κοπέλα μου. Στο τέλος εσύ θα αλλάξεις, αν δεν έχεις ήδη αλλάξει δηλαδή.
Καλή ψυχή λέει, ναι η μητέρα τερέζα της γειτονιάς σας....Συνεχίσε έτσι να ξεφτιλίζεις το γυναικείο φύλο και να παραμένεις κοροϊδο ενός "άντρα".Μέχρι να σε στείλει στο νοσοκομείο, μπορείς να το σκεφτείς αν θα χωρίσετε, αλλά μη του το πεις απότομα και πάθει τίποτα.
Σου άφησα σχόλιο πιο κάτω που συμπέρανες για μένα. Σκέψου απλά πως θα αντιδρούσες αν μάθαινες πως κάποιος χτυπά τη μαμά σου ή την αδερφή σου. Κανείς δεν θα καθόταν με τα χέρια σταυρωμένα και θα γινόταν οφθαλμός αντί οφθαλμού.