ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.9.2019 | 01:24

Μακρια απο ελευθερες σχεσεις

Λοιπον η ιστορία μας κρατάει 2 χρόνια περιπου. Ελεύθερη σχέση με πολλούς τσακωμούς, φωνές, πισωγυρίσματα και γενικα μια κατάσταση αλλοπροαλη που προσωπικά με τσάκισε. Αποφάσισα πάρα πολλές φορές να απομακρυνθώ, μέχρι και 3 μήνες χωρίς επικοινωνία κατάφερα. Αλλά και πάλι με ξαναγύριζε με τον τρόπο του. Και κάπως έτσι ξανάρχιζε το ίδιο μοτίβο σχέδης. Σεξ, εξαφάνιση και μετά ξανα ερωτικά μηνύματα που πυροδοτούσαν ένα νέο ερωτικό παιχνίδι. Ειλικρινά δεν το αντέχω άλλο πια. Θα παθω καταθλιψη. Εχω συναισθήματα γι αυτον τον άνθρωπο που δεν τολμάω ούτε στον εαυτό μου να τα παραδεχτώ. Εχω φτάσει σε τόσο έσχατο σημείο που τα εχω παρει στο κρανιο με τον εαυτο μου. Από την άλλη πλευρά, αυτός βλέπει μια γυναίκα δυναμική που δεν έχει ανάγκη κανεναν και που δε νοιάζεται (και καλα) για έρωτες και λουλούδια. Πόσο κουτή και ανόητη ήμουν που δεχτηκα να συμβιβαστώ με τα ψίχουλα που μου δίνει. Δεν την παλεύω άλλο όμως. Ειλικρινά συνευρίσκομαι ερωτικά μαζι του και πιανω τον εαυτό μου να λέει 'μη νιωσεις συναισθηματα, μονο σεξ θελει᾽. Εχω χασει τον εαυτο μου τελειως. Αποφασισα αυτη την εβδομαδα να του ζητησω να ειμαστε μαζι κανονικα. Ειμαι σιγουρη οτι θα πει οτι δεν ειναι σε φαση για σχεση κτλ κτλ. Εξαλλου αν ηθελε, εδω και 2 χρονια θα το πηγαινε πιο σοβαρα. Αλλα που...εγω εκει..το μυαλο μου το κουτο που να καταλαβει. Μονο καποια που ειναι στη θεση μου μπορει να καταλαβει τι μαρτυριο περναω. Ομως το πηρα αποφασισα να βαλω ενα τελος σ αυτο. Θα του ζητησω ευθεως να ειμαστε μαζι. Θα πει οχι στανταρ. Αλλα τουλαχιστον θα εξαντλησω και την τελευταια μου προσπαθεια, θα πω οτι για αυτον τον ανθρωπο εκανα τα παντα. Και μετα θα εξαφανιστω. Αντε γιατι αλλο δεν αντεχω πια.
9
 
 
 
 
σχόλια
Τι σχέση ρε παιδιά.;Για σοβαρευτείτε.Μια χαρά περνάει και αυτός και εσύ και δεν το έχεις καταλάβει.Δηλαδή θέλετε να μπλέξετε σε μία σχέση και να γίνετε ακόμα χειρότερα;Πάτε καλά;Τι σχέση ρε παιδιά;Ωραία δεν είστε με το σεξάκι σας;Δηλαδή σου αρέσει πέρα από αυτό να βγαίνετε έξω και να βλέπετε μαζί ταινίες;Γι'αυτό υπάρχουν και οι φίλοι που γενικά δε σε περιορίζουν και ούτε σκηνές και τσακωμούς κάνουν.Και να σου κάνει τη χάρη και να κάνει σχέση,θα το έχει κάνει μόνο για σένα και φαντάσου ότι δε θα κρατήσει.Κανένας άνθρωπος δε θέλει να είναι περιορισμένος,εκτός από τους μαζόχες βέβαια.Μακριά από σχέσεις,99% είναι σαν φυλακή.
Το δικό μου σχόλιο 5 χεράκια,το δικό σου κανένα.Αλλά τι περίμενα από γυναίκα,που 9/10 θέλει ο άλλος να ασχολείται μόνο μαζί της;Χωνέψτε το,γι'αυτό ακριβώς το λόγο δε θέλει κανένας σχέση.Χαλαρώστε και αφήστε τον άλλον να αναπνεύσει.Δεν είστε το κέντρο του σύμπαντος.
Όσο ασχολείσαι με αυτή την παλιοκατασταση χανεις την ζωή σου και τις ευκαιρίες σου Το θεμα ειναι οτι έχεις απωθημένα και φοβάμαι ότι του επόμενου θα του μετράς και τις μπουκιές της σαλάτας που θα τρώει Δεν είναι μόνο ο χρόνος που έχασες είναι το τι ψυχολογικά θα κουβαλάς όταν και αν τελειώσει αυτό το βόλεμα που ζεις

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ