ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.9.2019 | 01:04

14 χρόνια μεγαλύτερος

Καλησπέρα lifoπαρεα! Χρειάζομαι τις συμβουλές σας!Μου αρέσει πολύ κάποιος που είναι 14 χρόνια μεγαλύτερος μου. Για την ακρίβεια εγώ είμαι 22 και εκείνος 36. Τον είχα γνωρίσει πρώτη φορά πριν 3 χρόνια και πρόσφατα τον ξανασυναντησα. Από την αρχή τον βρήκα πολύ γοητευτικό αλλά έλεγα από μέσα μου έλα μωρέ, μεγάλος είναι. Όσο περνάει ο καιρός όμως και συναναστρεφομαι μαζί του μου αρέσει όλο και περισσότερο και έχω αρχίσει να τον βλέπω ερωτικά. Έπαιξε και η δική του συμπεριφορά ρόλο στο να τον δω έτσι. Το βλέμμα του που μόνο φιλικό δεν δείχνει, τα συνεχή πειράγματα. Νομίζω πως μου την πέφτει. Μπορεί βέβαια και να ερμηνεύω λάθος την συμπεριφορά του και να μην ισχύει. Το θέμα μου είναι ότι δεν ξέρω αν θέλω να ισχύει η όχι. Τι δουλειά έχουν μαζί δύο άνθρωποι με τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας! Αυτό σκέφτομαι και προσπαθώ να ξεκολλήσω. Κάθε φορά, όμως, ανυπομονώ να τον ξανά δω και όταν τον βλέπω τον αγνοώ και παριστάνω την αδιάφορη. Αυτό θεωρώ ότι είναι το σωστό, γιατί όσο ασχολούμαι μαζί του τόσο πιο πολύ θα κολλάω. Μια τέτοια σχέση δεν θα μπορεί να λειτουργήσει. Εγώ δεν έχω πάρει καλά καλά το πτυχίο μου ενώ εκείνος έχει ήδη μια πολύ καλή επαγγελματική πορεία. Άλλοι κόσμοι! Πως μπορεί να υπάρξει επαφή; Εκτός αυτού, τι μπορεί να θέλει κάποιος σε αυτήν την ηλικία από μια τόσο μικρότερη του; Προφανώς μόνο σεξ. Απ'όσο έχω μάθει έχει μια αδυναμία στο ωραίο φύλο. Άρα τι νόημα έχει να τον σκέφτομαι! Δεν μπορώ όμως να τον βγάλω από το μυαλό μου τον μαλακα. Ααχχχ πείτε κάτι! Κάνω ήδη εικόνα στο μυαλό μου τις τσιριδες των γονιών μου αν τους πω ποτέ ότι τα έχω με κάποιον 36χρονο και τις φίλες μου να μου λένε ότι δεν πάω καλά. Θα με πάρουν με τις ντομάτες
10
 
 
 
 
σχόλια
Ζήσε το...!!! Η κολλητή μου έχει 15 χρόνια διαφορά ήλικιας με τον φίλο της και είναι 3 χρόνια μαζί ...στην αρχή είπαν μόνο σεξ αλλά μετά ερωτεύτηκαν....!!! Η αλήθεια είναι ότι είναι εύκολο να κολλήσεις μαζί του ενώ αυτός θέλει απλά να παίξει...!!! Μην πέσεις με τα μούτρα όμως γιατί δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί όλο αυτό...!!!
Ο έρωτας είναι τυφλός. Σκέψου ότι μετά από καιρό θα λες γτ δεν το έζησα. Διαφορά ηλικίας δεν υπάρχει, υπάρχει μόνο διαφορά επικοινωνίας. Αν την καλύψετε θα είναι μια υπέροχη σχέση, όπως κάθε άλλη.
Αχ αυτά τα ναζάκια δεν τα μπορώ. Είναι παραπάνω προφανές ότι γουστάρεις, οπότε καμία συμβουλή δεν χρειάζεσαι. Και αν είσαι και του ωραίου φύλου (ανατριχίλα με έπιασε όταν το διάβασα), δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα. Ελπίζω μόνο να μην είναι παντρεμένος με παιδιά ο τύπος.
Μου θυμίζεις μια φίλη χαχα! Τι τραβάτε και εσείς που ερωτεύεστε μεγαλύτερους! Το γεγονός ότι είναι μεγαλύτερος μπορεί να σημαίνει ότι είναι και αρκετά ώριμος. Εγώ είμαι σίγουρη ότι από τη στιγμή που σε κοιτάζει έτσι είναι ζήτημα χρόνου να εκδηλωθεί! Και τότε φίλη μου δεν θα σε νοιάζει τι λέει ο κόσμος! Ζηστο! Μπορεί να είναι ο άντρας της ζωής σου!
πιτσιρίκια θέλουν οι 35 και βαλε ..................... ακομα κι ο 50 ρις πιπινακια ζητα .................. άιντε βρες άντρα αν εισαι 35 .......................... ούτε να σε κοιτάξουν δε χαραμίζουν την ώρα τιους ................ γρια βλεπεις...................
Ζήσε το όσο πιο συνειδητοποιημένα γίνεται! Τίποτα δεν είναι σίγουρα και 100% προκαθορισμένο. Η ιστορία έχει δείξει ότι πλήθος ζευγαριών με διαφορά ηλικίας 15-20 χρόνια προκόβουν και είναι καλά μαζί. Κάποια άλλα, όχι. Μην σκέφτεσαι τι θα πουν οι γονείς και οι φίλοι, αλλά αν εσύ πιστεύεις ότι είναι σωστός άνθρωπος χωρίς παθολογικές συμπεριφορές. Δώσε μια ευκαιρία. Καλή τύχη! :-)
είναι ωραίο να το ζήσεις σαν εμπειρία και μόνο γτ θα μάθεις πολλά. ΑΛΛΑ τέτοιες σχέσεις είναι απο την αρχή καθορισμένες οι μοίρα τους, δεν υπάρχει μέλλον. αν είσαι οκ με αυτό κάνε το αλλα δεν θα πρέπει να το ξεχάσεις. εξάλλου εσύ είσαι 22 έχεις χρόνια μπροστά σου να ζήσεις κάτι τέτοιο δεν χάνεις κάτι. εκείνος χάνει δυστυχώς. ζύγισε τα και πραξε ανάλογα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ