ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.9.2019 | 09:50

Σαλάτα

Παιδιά, χθες το βράδυ μου είπε ότι η σαλάτα που του έφτιαξα είναι μ@#$%κία. Νευρίασα πάρα πολύ. Μετά από κανά μισάωρο και ενώ έτυχε να περάσω από μπροστά του, μου είπε "έλα συγνώμη, μη νευριάζεις". Δεν ήρθε να μου ζητήσει συγνώμη. Σήμερα το πρωί ξύπνησα και ένιωσα πως όλο αυτό είναι ένα ψέμα. Δεν μου το έχει ξαναπεί κανείς αυτό, ότι δηλαδή κάτι που ετοίμασα και ασχολήθηκα, ότι είναι μ*#$%κία. Ποτέ, έως χθες.
6
 
 
 
 
σχόλια
Κι αν όντως ήταν χάλια η σαλάτα τι έπρεπε να πει ; Δέχεσαι την απόρριψη της σαλάτας σαν προσωπική απόρριψη, ενώ δεν είναι. Μέχρι τώρα κανείς δεν σου εχει πει τπτ, ίσως για τον λόγο ότι είσαι οξύθυμη ή για να μην αρπαχτεις. Κουλαρε κ δεξου την κριτική σαν ευκαιρία για να βελτιωθείς σε ότι κάνεις.
Εγώ δεν καταλαβαίνω πώς μια σαλάτα μπορεί να είναι μαλακία. Μια σαλάτα είναι. Δεν είναι και κανένα μπεφ μπουργκινιόν να πεις ότι δεν πέτυχε.
Ναι ήταν αγένεια αλλά κι εσύ το τραγικοποιείς.. Πες του να εμπλουτίσει λίγο παραπάνω το λεξιλόγιό του, μπορούμε να εκφραστούμε πιο ευγενικά όταν κάτι δεν μας αρέσει.