ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.9.2019 | 23:31

Απαιτώ ποιότητα και σοβαρότητα.

Όσο περνάνε τα χρόνια τόσο δυσκολεύουν οι σχέσεις. Άλλοι αρχίζουν και βάζουν νερό στο κρασί τους για να μη μείνουν μόνοι. Με μένα συμβαίνει το αντίθετο, όλο και λιγότερο συμβιβάζομαι. Δεν ανέχομαι πλέον χαζομάρα, ελαφρομυαλιές και απουσία κάθε είδους ουσιαστικής ευασθησίας. Ψάχνω να βρω έναν θετικό και καλλιεργημένο άνθρωπο, ειλικρινή και με γερή δόση χιούμορ. Το χιούμορ είναι δείγμα ευφυίας και σοβαρού χαρακτήρα. Μόνο οι βαθιά σοβαροί άνθρωποι διαθέτουν πηγαίο χιούμορ. Οι υπόλοιποι δεν το έχουν ή κάνουν ηλίθια αστεία για να γελάει το πόπολο. Θέλω έναν άνθρωπο να εννοεί αυτό που λέει, να ανοίξουμε ο ένας στον άλλον τις ψυχές μας. Να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον, να περνάμε ώρες με τρυφερότητες και σεξ αλλά και να μη βαριόμαστε να μιλάμε. Να μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον, να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και να υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός.Χωρίς θαυμασμό δεν μπορεί να υπάρξει έρωτας κι αγάπη. Δεν με ενδιαφέρουν τα πτυχία, γνώρισα αρκετά ξύλα απελέκητα με μεταπτυχιακά. Ούτε τα χρήματα με ενδιαφέρουν βγάζω αρκετά για δύο.Πλέον είναι όλα ή τίποτα, είμαι άνθρωπος που μπορεί και μόνος του και δεν πρόκειται να συμβιβαστώ με τίποτε λιγότερο.
4
 
 
 
 
σχόλια
Μονο στις ταινιες. Πολλες απαιτησεις εχεις ! Οι ανθρωποι δεν μπαινουν σε καλουπια να τους πλασουμε οπως μας αρεσει.Η συμβιβαζεσαι και προχωρας ή ετοιμαζεις την θεση σου για μπεις στο ραφι.
πολυ ωραια τα γραφεις, απλα να εισαι προετοιμασμενη/ος και για το γεγονός ότι μπορεί να μεινεις χωρις συντροφο. Δυστυχως τελειότητα δεν υπάρχει πουθενά στην ζωή, κι όσο πιο απόλυτοι είμαστε στις επιλογές , τόσο αυτές περιορίζονται.