ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.9.2019 | 09:25

Από τει σε αει

Μπήκα στη σχολή με 18.000 μόρια είναι δύσκολη σχολή και έχω μέσο όρο 7.5 με 65 μαθήματα στο σύνολο. Η φίλη μου πέρασε παρόμοια σχολή στο ΤΕΙ και έχει βαθμό 9.5 με 35 μάθηματα. Μάντεψε ποιον θα έχω προϊστάμενο
23
 
 
 
 
σχόλια
Αρχικά το να εχει μια σχολη τει 35 μαθηματα μονο το βρισκω απίθανο. Δεν εχω σπουδάσει σε τει βεβαια αλλα απ οσο γνωριζω εχουν παραπανω μαθηματα. Ισως δεν υπολογίζεις κ τα εργαστήρια που ειναι κανονικα μαθηματα κ αυτα κ μάλιστα με απουσιες. Κατα τα αλλα παιζουν ρολο κ τα σεμινάρια, οι εξτρα σπουδές, οι γλώσσες κ φυσικα η προϋπηρεσία οπως ειπε κ η furfulo. Δε θελω να μπω στη διαδικασια να αναφέρω κ το βύσμα που γενικα παιζει στις δουλειες. Τεσπα, δεν παιζει ρολο μονο ενα πτυχίο. Περα λοιπον απο αυτο, τι αλλα προσοντα κ προϋπηρεσία εχετε εσύ κ η φιλη σου? Σαν σύνολο η καθεμια, οχι μονο το πτυχίο.
Πσσσσς ευκολάκι. Αυτήν που έχει την προϋπηρεσία.Και επειδή θεωρώ ότι σκόπιμα δεν τα λες όλα, υποθέτω ότι καμιά σας δεν εργάζεται πάνω στο αντικείμενό των σπουδών της. Πες μας ότι μεσολάβησε κιόλας για να σε προσλάβουν, να το κάψουμε το τσαντίρι!
Συγνώμη γιατί υποτιμάτε τα ΤΕΙ ; Κρίνεις μόνο από μια ταμπέλα. Βέβαια , σκεπτικό κάθε κλασικού έλληνα. Μεθε λοιπόν ότι κάποια τμήματα ΤΕΙ έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από κάποια ΑΕΙ. Και φυσικά είναι πολύ πιο χρήσιμα από κάποια ΑΕΙ... με αυτό το σκεπτικό είναι σαν να μου λες ότι προτιμάς να πας σε ένα ΑΕΙ και ας είναι και ζαμποκοπτική αρκει να λέει το πτυχίο ΑΕΙ πάνω. Και τώρα μάντεψε... θα πας πολύ μπροστά εσυ με αυτά τα μυαλά. Εύγε
Με 18 λέει πέρασε στο πανεπιστήμιο. 65 μαθήματα τελείωσε άρα κάποιο πολυτεχνείο προφανώς. Η φίλη της πέρασε τει με κανένα 12 άντε 13.Μόνο στην Ελλάδα λέμε αυτά. Δεν έχετε περάσει ούτε απέξω απο πανεπιστημιακό ίδρυμα και κρίνετε κιόλας.
Χαχα έτσι νομίζεις.. Είχα περάσει στο εκπα και άφησα τη σχολή αυτή για να πάω στ ΤΕΙ (με 80 μαθήματα) αφού κρίνεις μια σχολή μόνο απ τ ποσα μαθήματα έχει .. η σχολή στο εκπα είχε 13000 μόρια και στο ΤΕΙ 16000. Σε σόκαρα ;
"Καλά έτσι και αλλιώς γυναίκα είσαι δεν παίζει ρόλο τι τελειώσες απλά φρόντισε να κινηθείς έξυπνα και να τυλίξεις έναν άντρα σαν και εμένα. "-- Εσύ οχι γυναικα δε θα βρεις αλλα ουτε θηλυκη μυγα δε θα σε πλησιάσει (σκοπιμη η επιλογη ζωου εδω....). Στο εγγυομαστε σχεδον ολοι εδω μεσα.
Εσύ καταρχάς μου οφείλεις ένα συγγνώμη για μια απάντηση που μου είχες δώσει εν βρασμώ πρίν καμιά βδομάδα.Νομίζω ήταν η εξομολόγηση με την σαραντάρα. Δεύτερον πιθανόν να σου είναι δύσκολο το καταλαβαίνω προσπάθησε να μιλάς σαν άνθρωπος οι χαρακτηρισμοί για μύγες(οι οποίες είναι έντομα και όχι ζώα) δεν συνάδουν με πολιτισμένη συμπεριφορά. Τρίτον σταμάτα να προσπαθείς να μειώνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Το ξέρω ότι αρκετοί εδώ μέσα δεν έχετε το μορφωτικό επίπεδο να καταλαβαίνετε τι γράφω αλλά τουλάχιστον προσπαθήστε να είστε τουλάχιστον ευγενικοί. Ευχαριστώ.
Τα μόρια για τα ΤΕΙ που αναφέρεις είναι πολλά,το καλύτερο τμήμα τους δεν πρεπει να ξεπερνάει τα 11 χιλιάδες μόρια.Η νοσηλευτική θεσσαλονικης είχε πέσει ένα διάστημα στα 10 χιλιάδες μόρια.
Γιατί σε γενικές γραμμές τα ΤΕΙ (που εν μια νυκτί καταργήθηκαν) είναι για υποτίμηση. Ναι υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά γενικά σε δύο "παρόμοιες " σχολές το επίπεδο των ΑΕΙ είναι ανώτερο (με ακαδημαϊκά κριτήρια).
GeoΑρχικά συγνωμη οφειλεις εσύ στην Anna κ οχι εγω σε σενα. Καθόλου εν βρασμώ δεν σου ειχα απαντησει. Ηταν συνειδητή η οποιαδηποτε απαντηση εχω δωσει σε σενα. Επισης το μορφωτικό μου επιπεδο δεν το γνωρίζεις καν οποτε μην συμπαιρενεις αυθαίρετα (οχι οτι παιζει λογο το μορφωτικό επιπεδο οταν μιλαμε για παιδεια κ αγωγη). Τρίτον, η μυγα ειναι πραγματι έντομο. Τα έντομα ομως ανοικουν στην ευρυτερη κατηγορία των ζώων. Κανω καπου λαθος? Τελος, δες πρωτα τον εαυτο σου πως εκφράζεται, δλδ απαίσια (για τις γυναικες), κ μετα κρινε αλλους.
Κατα τ αλλα ρε φιλε geo, μη μιλας εσύ για πολιτισμό, που οι αποψεις σου περι ανθρωπων, σχέσεων κ προσωπικής υγειινης ειναι 50 χρονια πισω. Ασ στο βρε αγαπη, κατηγόρησε με για κτ αλλο δλδ.