ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.9.2019 | 23:45

και ερωτω τις γυνακες..

Πως γινεται μια γυναικα ν αγαπαει 2 αντρες... πως? εγω ειμαι ο δευτερος που μπηκα στη ζωη της και εδω και 1,5 χρονο γινεται το ιδιο σεναριο ερχεται και φευγει.... την τελευταια φορα μου ειπε οτι αγαπαει και τους 2... και ερωτω γινεται?
15
 
 
 
 
σχόλια
Δεν μπορουσα να σου απαντησω οποτε κανω νεο σχολιο. Κοιταξε απ οτι φαινεται για καποιον λογο εχει κολλησει μαζι του και ειτε τον αγαπαει πραγματικά οπως λεει ειτε οντως εχει πετυχει τον σκοπο του και την εχει χειραγωγησει. Ξερω ποσο ποναει αυτο που λέω ομως αφου δεν εκτιμαει ολα αυτα που της δινεις εσυ (που πραγματικά εγω και πολλες κοπελες τα ψάχνουμε και δεν τα εχουμε ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα απο κάποιον),δε νομίζω οτι θα ειστε ποτε μαζι στ αληθεια. Ο μονος τροπος ειναι αν την χωρισει εκεινος που ομως αυτο θα ταν πολυ ασχημο καθως θα επέστρεφε σε σενα ως καβατζα. Κοιταξε γυρω σου και θα δεις πολλα κοριτσια που εχουν διαθεση να σου δώσουν τα ιδια που θέλεις να τους δωσεις. :) ♡
Δεν θελω να πω τι εχω κανει για αυτη τη γυναικα γιατι θα θεωρηθει υπερβολικο και παντα ολες τις καταστασεις τις αντιμετωπιζα με ανδρισμο... ομως το κολλημα της ειναι τεραστιο... γιατι της εχει φερθει πολλες φορες ασχημα και παντα τον συγχωρει, αφου αρχιζει και παρακαλαει και λεει οτι αλλαξε οταν την χανει, μαλλον δινω μια μαχη ανιση..
Φυσικά και γίνετε! Οι γυναικες ειναι διαφορετικες απο μας τους άνδρες.Έχουν πολυπύρηνο επεξεργαστή cpu ...σε σχεση με εμας που έχουμε εναν δυνατο αλλα μονοπύρηνο!! Έτσι μπορούν (αλλα με μικρότερο "bandwith")να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα,να σκεφτονται πολλα πραγματα ταυτόχρονα,να νιώθουν πολλαπλους οργασμους ταυτόχρονα και παει λέγοντας...Κάπως έτσι πρέπει να μπορούν να νιώθουν πράγματα για 2 οντότητες ταυτόχρονα!Δεν έχεις ακούσει που λένε: ο διάολος έχει πολλά ποδάρια....Y.Γ. επίσης οι άτιμες έχουν και πιο γρήγορη μνήμη ram!Αστα μη μπλέξεις μαζι τους!
Πειτε με τσουλα αλλα κάποτε ειχα σχεση ε 2 παραλληλα. Τους αγαπούσα παρα πολυ και τους 2, τον καθένα με διαφορετικό τρόπο. Οταν χωριζαμε εκλαιγα σαν μικρο παιδί και έπεφτα σε θλίψη. Τελικά, χωρισα με τον εναν μετα απο ενα χρονο κςι 6 μηνες παραλληλης σχεσης διότι ειχε αρχισει η φθορα μεταξύ μας. Με τον αλλο εμεινα αλλους 4 μήνες αλλα οταν με αφησε δεν μπορουσα να τον ξεπεράσω. Πονεσα παρα πολυ κι απο τοτε καταλαβα οτι τετοια μπλεξιματα δεν ειναι για μενα.
Εγω ημουν και με τους 2 ταυτόχρονα γιατι μπυ ελειπε η αφοσίωση που μου εδωσε ο δευτερος οταν τον γνωρισα. Ειχα καποια τρυφερότητα απ τον πρώτο αλλα οποτε ειχε χρόνο κι αυτο με πληγωνε και με εκανε να νιώθω λίγη και ταυτόχρονα ενιωθα μοναξια. Στα λεω αυτα γιατι πρεπει να καταλάβεις τι παιρνει απο σενα. Τι της λειπει απ τον αλλο; αν το βρεις πρεπει να το χρησιμοποιήσεις σωστα ωστε να την κατακτήσεις. Οι γυναίκες θελουμε αφοσίωση και προσοχή κυριως. Ν μας τα δώσετε αυτα τότε ειναι θεμα χρόνο να απορρίψουμε καθε άλλο στη ζωη μας.
τη γνωρισα ενω ειχε χωρισει προσφατα απο μια σχεση οπου ο αλλος την χειραγωγουσε και δεν της φεροταν καλα, στην πορεια ομως τα ξαναβρηκε μαζι του παραλληλα με μενα, και ομορφα και τρυφερα της φερομαι και χουβαρντας ειμαι και ερωτικα παρα πολυ καλα.. σε συγκριση με τον αλλον... αλλα αυτη πισωγυριζει σ αυτον παρολο που ξερει οτι ταιριαζει μαζι μου και περναει καλυτερα 4 φορες μεσα σ ενα χρονο εχει γινει αυτη η ιστορια...