ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.9.2019 | 07:14

Help

Ο φίλος μου ετών 34 δεν θέλει να βάζουμε προφυλακτικο. Οπότε ερχόμαστε κοντά με κόβει και σταματάει την επαφή μας γιατί του το ζητάω.Είναι η τέταρτη φορά που το κάνει.Κουράστηκα. Τι να κάνω; Λέει ότι υπάρχει αγάπη ,αλλά γιατί δεν καταλαβαίνει τη σπουδαιότητα της προφυλαξης;Help
7
 
 
 
 
σχόλια
Το σεξ χωρίς για τον άντρα συχνά ειναι καλύτερο. Αν εσυ το θελεις, και δικαίωμα σου φυσικά, μπορεις να του θεσεις το ερωτημα τι προτιμάει:- σεξ με προφυλακτικό- καθολου σεξ- σεξ με αλλην και good-bye απο σενα.Εγω στη δικη μου περιπτωση επέλεξα ξεκάθαρα το πρωτο!
Πόσο καιρό είστε μαζί ;τωρα θυμηθηκε να μην το βαζει;τις πρώτες φορές τι κάνατε;πως το φορούσε δηλαδή ;εκτός και αν δέχτηκες στην αρχή χωρίς και τώρα απαιτεις να φοράει προφυλακτικό.Γιατι αν είναι έτσι ,τωωωωρα πάει .
Πολλοί λόγοι.1.του πέφτει όταν το φοράει (συμβαίνει σε αρκετούς)2.δεν νιώθει το ίδιο καλά με αυτό (επίσης)3.δεν θα έχει τα άμεσα συμπτώματα ενός ΣΜΝ όπως μια γυναίκα (παραμένει φορέας όμως!)4.δεν θα εγκυμονήσειΤρόποι για να το καταργήσετε υπάρχουν, για συνειδητοποιημένους κι υπεύθυμους συντρόφους, αλλά δεν γίνεται εκβιαστικά, είναι λάθος έτσι.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ