Βουλευτίνα του Καμμένου εξευτελίζεται on-air από τον Άδωνι Γεωργιάδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Facebook Twitter
21

Άπειρες φορές ο Άδωνις ήταν ο αξιογέλαστος. Να και μια φορά που δεν γέλασα εις βάρος του, αλλά εξαιτίας του. 

Ίσως ξέρετε το σκάνδαλο με το κότερο του Καμμένου που το έχει σε offshore - κάνοντας ό,τι έκανε και ο Βουλγαράκης με το νόμιμο και ηθικό. 

Ο Καμμένος είναι σε δεινή θέση - το έπαιζε σούπερ επαναστάτης και παιδί του λαού, και έπειθε και κόσμο.

Χτες βράδυ η βουλευτίνα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΕΝΣ κυρία Ραχήλ Μακρή αντιπαρατέθηκε με τον Άδωνι Γεωργιάδη στην τηλεόραση. 

"Αν έχεις στοιχεία να τα δείξεις" του είπε. 

"Μα είχα στοιχεία, και τα έδειξα: στη Βουλή", της απάντησε. 

Και τότε αυτή εκτόξευσε το υπερόπλο της...

 

Το καλύτερο είναι όταν της λέει: "Κάθεστε τώρα βουλευτής πράγμα και λέτε στην τηλεόραση μια πλάκα του διαδικτύου", και αυτή απαντά: "Γιατί εσείς τι κάθεστε και λέτε για τον κύριο Καμμένο μέσα στη Βουλή;"

Αν υπάρχει πιο άσχετη βουλευτίνα, δεν την έχω βρει ακόμα.

21

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

15 σχόλια
Για φαντάσου πού φτάσαμε, να μένουμε ικανοποιημένοι από τις απαντήσεις του μπουμπούκου προς μια βουλευτίνα!!!Για να γίνει αυτό, σημαίνει ότι η κυρία πρέπει να έχει ξεπεράσει τα όρια της γελοιότητας και ο Άδωνις μπροστά της φαίνεται πολύ σοβαρός.
ότι θέτε πέστε για τη Μακρή το ζουμί όμως της υπόθεσης είναι αυτή που το λέει "την ώρα που ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο στη βουλή με τ τόσα και τόσα πράγματα να πεί κανείς ο Αδωνις διαλέγει να κάνει το σώου με το κότερο του Καμένου, και μάλιστα όχι σε μια τηλεοπτική εκπομπή αλλά στη Βουλή και την ώρα που ο ά΄΄ος αγορεύει. Αν αυτό δεν είναι αρχιγκαιμπελισμός και αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης τότε τι είναι"Αυτά και ξαναδείτε το θέμα όπως πρέπει και μη στέκεστε μόνο στην γραφικότητα (υπαρκτή) της Μακρή γιατί απλά υπηρετείτε το άθλιο παιχνιδάκι του Άδωνι
Αυτό -παντως- που μου έκανε περισσοτερο εντυπωση είναι πως ο Άδωνης διαθετει πανεπιστημιακό πτυχίο Ιστορίας! Από όσο τον έχω παρακολουθήσει, οι προσεγγίσεις του σε πολλα ιστορικά θέματα είναι παιδαριώδεις, μονόπλευρες, εθνικιστικές κλπ. Με λίγα λόγια αντιεπιστημονικές.Ίσως τελικά το "to-Know-as-better" να είναι χρήσιμο στην περίπτωσή του καθώς πρέπει επειγόντως να γνωριστεί καλύτερα με το αντικείμενο των σπουδών του (την επιστήμη της ιστορίας)
Για να πώ την αμαρτία μου, (πέρα απο ένα πικρό χαμόγελο εκεί με το πανεπιστήμιο), δεν μπόρεσα να γελάσω. Μια θλίψη με έπιασε για το κατάντημά μας σαν λαό, να έχουμε αυτά τα σούργελα να μας εκπροσωπούν στην βουλή, στην πιο δύσκολη οικονομική κατάσταση τα τελευταία 40 χρόνια. Δεν υπάρχει καλύτερο ανέκδοτο, απο το αλάνθαστο κριτήριο του Έλληνα ψηφοφόρου. Οι απόγονοι αυτών που δημιούργησαν την δημοκρατία, δεν έχουν καμία σχέση μαζί της.
Η Μακρή είναι ότι είναι, αλλά ο Γεωργιάδης συνεχίζει να λέει απίστευτα ψέμματα για την εμπλοκή της Μανωλίδου στη λίστα Λαγκάρντ, και εδώ το θέμα είναι ΣΟΒΑΡΟ γιατί πρόκειται για πραγματικό θέμα και όχι για τις πλακίτσες του γνωστού cartoon Αδωνι. η Ευγενία δεν αναφερόταν απλά σε μία καρτέλα στοιχείων μόνο ως σύζυγος του πρώην συζυγου της που είναι στη λίστα Λαγκάρντ, αλλά είχε και δικαιώματα ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ στις ραβδους χρυσού του πρωην συζύγου της. Δηλαδή ΕΙΝΑΙ στη λίστα Λαγκάρντ και ο ανδρας της σήμερα είναι στην επιτροπή που εξετάζει τη λίστα Λαγκάρντ. Αυτά τα ωραία στη χώρα του Γιακουμάτου, του Αδωνι και άλλων κινουμένων σχεδίων...
Το ότι η Μανωλίδου είχε δικαιώματα συνδιαχείρησης ως δεύτερο άτομο που επέλεξε ο Μανωλίδης ΟΤΑΝ ήταν παντρεμένη μαζί του ΠΡΙΝ καν γνωρίσει τον μπουμπούκο, και η οποία ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ απ' το κοινό τους λογαριασμό απ' τον ίδιο τον Μανωλίδη μετά το διαζύγιό τους και ΠΡΙΝ το δεύτερο γάμο της, απορώ πώς κάνει συνυπεύθυνο τον Γεωργιάδη και υπόλογο για τις πράξεις του πρώην της συζύγου του...Οσο για τα... ατράνταχτα επιχειρήματα της Ραχήλ ουδέν σχόλιο.
Εγραψα εγώ ότι το γεγονός της συνδιαχείρισης κάνει υπεύθυνο τον Γεωργιάδη; Το πρόβλημα βρίσκεται αλλού: Στο ότι εάν μία στις τόσο υπάρχει πρόβλημα με το ποθεν εσχες κτλ του πρώην συζύγου της Μανωλίδου, στον συγκεκριμένο λογαριασμό της λίστας Λαγκάρντ που ήταν συνδιαχειρίστρια και η ίδια, πως είναι δυνατόν αυτό να ελεγχθεί απο τον σημερινό άντρα της ως μέλος της επιτροπής;;; Επρεπε να μην είναι μέλος της επιτροπής και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Ομως η ΝΔ τον θέλει μέλος της επιτροπής, γιατί με τα καραγκιοζιλίκια του την κάνει κωμωδία και έτσι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα καταντάει μια αθλιότητα των παραπολιτικών... απλό είναι...
Μας κυβερνανε αυτοι που ψηφισε ο "σοφος" ελληνικος λαος. Και τετοια σουργελα οι περισσοτεροι απ'αυτους που μπροστα τους μας φαινεται ο Αδωνις η φωνη της λογικης!
Ο ψηφοφόρος των καμμένων Ελλήνων είμαι βέβαια σίγουρος πως χαμπάρι δεν έχει πάρει. Εδώ προβεβλημένοι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ (κάτι πιτσιρίκοι π.χ.) έχουν φτάσει στο σημείο κάνουν retweet τις τελευταίες δηλώσεις του καμμένου.