Με αγωγές απειλεί η Χ.Α. με αφορμή το δημοσίευμα για τη δολοφονία της 23χρονης

Με αγωγές απειλεί η Χ.Α. με αφορμή το δημοσίευμα για τη δολοφονία της 23χρονης Facebook Twitter
6

Για το χθεσινό δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» σχετικά με τη δολοφονία 23χρονης στη Νέα Μάκρη και τη σχέση του φερόμενου ως δράστη με την οργάνωση, εξέδωσε ανακοίνωση η Χ.Α.

Στην ανακοίνωση αυτή η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζει το δημοσίευμα ως «άθλια συκοφαντική επίθεση εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος» και προαναγγέλλει αγωγές και μηνύσεις.

Η ανακοίνωση:

"Μία νέα άθλια συκοφαντική επίθεση κατά του Εθνικιστικού Κινήματος σημειώθηκε σήμερα. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα των συντακτών, οι ιστότοποι zougla και tvxs, καθώς και άλλα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα προχώρησαν στη δημοσίευση ενός ακόμη αισχρού και χυδαίου ψεύδους. Αποπειράθηκαν να συνδέσουν τον δράστη της δολοφονίας της άτυχης 23χρονης στην Νέα Μάκρη με... την Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε αποσπάσματα από σχετικό άρθρο και φρίξτε:

"Δολοφονία με νεοναζιστική οσμή. Εξέπνευσε η 23χρονη που είχε κτυπηθεί άγρια από τον χρυσαυγίτη φίλο της. Του Μάνου Τσαλδάρη. Είκοσι τέσσερις ημέρες μετά τον δολοφονικό ξυλοδαρμό της, έσβησε χθες μια 25χρονη κοπέλα που κακοποιήθηκε άγρια από τον χρυσαυγίτη φίλο της πάνω σε καβγά για ασήμαντη αφορμή".

Τα άθλια και ανυπόστατα ψεύδη των συκοφαντών μας δε χρίζουν απαντήσεως. Τον λόγο θα έχει σύντομα η Δικαιοσύνη. Ήδη το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής ετοιμάζεται να καταθέσει μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνου.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση Ανδρουλάκη σε Κασσελάκη: Βολεύει να ευτελίζει την αντιπολίτευση

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Μήνυμα αποδοκιμασίας του 41% ζήτησε από τους ψηφοφόρους ο Ανδρουλάκης

«Εάν το ΠΑΣΟΚ είναι ισχυρό θα μπορέσει να ενοποιήσει το προοδευτικό μέτωπο» - «Βολεύει να ευτελίζει την αντιπολίτευση» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τον Στέφανο Κασσελάκη
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
απο την στιγμη που ειναι νομιμοι αυτοι στη βουλη τελειωσε θα κανουν και αλλα χειροτερα ,καλυπτονται απο το ιδιο πολιτικο συστημα που τους καταδικαζει τι να λεμε τωρα??εχουν μαζευτει ολοι οι μπογκαλοι και εκφραζουν ελευθερα τον κομπλεξισμο τους και τη κακια που εχουν στην ψυχη τους,συσπειρωθηκε η βλακεια σε μια ομαδα ,κοινως την πατησαμε,μακρυα απο μας ...
Σταματήστε αυτήν την άλα Λοβέρδου και Πάγκαλου ανεύθυνη και επικίνδυνη εξίσωση των φιλοναζιστών, ακόμα και με το πλέον αχρείο, διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο κόμμα αυτή τη στιγμή στη Βουλή. Μιλάμε για μια συμμορία εγκληματιών που καταφεύγουν στην ωμή βία σε πρώτη ευκαιρία κι η οποία θα απουσιάζε από τα λερωμένα βουλευτικά έδρανα αν ο μέσος ανόητος Έλληνας βουλευτής είχε φροντίσει να προστατεύσει το πολίτευμα και την αισθητική μας, τροποποιώντας καταλλήλως το Σύνταγμα.Η Χρυσή Αυγή δεν είναι απλά ένα κόμμα στη Βουλή, αλλά η επάρατος που όταν αντιμετωπίσει την κοινή γρίπη θα οδηγήσει τον πολιτισμικό μας οργανισμό στο θάνατο.
Τώρα η αλήθεια είναι πως έχουν και κάποιο δίκιο. Για σκεφτείτε την ανάλογη είδηση με αναφορά πως ο φίλος ανήκε στο ΠΑΣΟΚ, στο ΚΚΕ στον προτεσταντισμό ή στην ΑΕΚ...
Δεν είναι το ίδιο, ο τύπος ήταν σεσημασμένος, είχε στο πρόσφατο παρελθόν κατηγορηθεί για βίαιη συμπεριφορά, όταν ξυλοκόπησε παρέα με ομοϊδεάτες του, μέλη του ΚΚΕ σε προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Αγ. Παρασκευή. Τα ρεπορτάζ τονίζουν ότι περιστατικά σαν αυτό της Νέας Μάκρης επιβεβαιώνουν τις υποψίες ότι η ΧΑ μαζεύει αντικοινωνικά λούμπεν στοιχεία με ροπή στη βία.