ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.10.2019 | 20:21

Τον σιχαθηκα

Γνώρισα ένα παιδί από το Tinder πριν κάμποσο καιρό , πάει ένας χρόνος και κάτι περίπου. Από την αρχή φλερταραμε έντονα και υπήρχε έντονη σεξουαλική χημεία . Ειδωθηκαμε δυο φορές μετά από αμοιβαίους εγωισμούς του τύπου δεν στέλνω εγώ , στείλε εσύ ... έπειτα οι εγωισμοι έγιναν πιο έντονοι- φαντάζομαι- καθώς άρχισαν να αναπτύσσονται συναισθήματα. Κανένας δεν ήταν σε θέση να ρίξει τα μούτρα του με εμένα βέβαια πολύ πιο εκδηλωτική . Αισθάνθηκα ότι κάποιες φορές δεν με πήρε στα σοβαρά λόγω της εκδηλωτικοτητας μου και συγκεκριμένα της ερωτικής . Δεν έκανα το βήμα να προτείνω να βρεθούμε επειδή δίσταζα και αυτός μετρημένες φορές έκανε προτάσεις να βρεθούμε . Δύο φορές του είπα πως είμαι αδιαθετη και δύο φορές με ακύρωσε κ αυτός..Είμαι 34 και αυτός 32 και θέλαμε πολύ το σεξ. Όμως υπήρχαν πολλά συναισθήματα ανάμεσα μας τα οποία πνίγηκαν στον εγωισμό. Η συμπεριφορά μου ήταν αλλοπροσαλη επειδή έχω περάσει πολύ άσχημα σε προηγούμενη σχέση. Όμως του εκδήλωνα συνέχεια λεκτικά , ίσως με υπερβολικό τρόπο , ότι τον θέλω. Αυτός ήταν πιο επιφυλακτικός όμως όχι αποτρεπτικός. Μου έλεγε και αυτός όμορφες κουβέντες . Εγωισμό στον εγωισμο χαθηκαμε .Κουράστηκε και είχε δίκιο. Κράτησε 7 μήνες . Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του, έστειλα μήνυμα αλλά χωρίς ανταπόκριση. Πονάω . Όμως τον σιχαθηκα γιατί με μείωσε σαν άνθρωπο. Δεν απάντησε καν. Είχε έρθει δύο φορές στο σπίτι μου και εγώ καμία στο δικό του. Η συμπεριφορά του ήταν από την αρχή αλαζονική και μου φερόταν σαν την γκόμενα της διπλανής πόρτας . Έπειτα τον εκραζα κάποιες φορές και συνήλθε. Η συμπεριφορά του τον τελευταιο καιρό άρχισε να γλυκαινει όμως στραβωνε πολύ εύκολα που δεν βρισκόμασταν . Τον ρώτησα στα μυνήματα συνέχεια αν θέλει μόνο το σεξ και έλεγε όχι. Τις περισσότερες φορές έστελνα εγώ και φαινόταν να τον ενοχλεί πολύ ότι δεν είχα δουλειά στην Ελλάδα . Ήμουν πρώην κάτοικος εξωτερικού. Μιλούσαμε κοντά 7 μήνες κατά άχνα διαστήματα και δεν ήταν τελικά το σεξ που ψάχναμε. Πέρασε ένας χρόνος και δεν πήγα με άλλον γιατί δεν μπορουσα να τον ξεχάσω .όμως με έκανε να τον σιχαθω γιατί πάνω από όλα αν ήταν άνθρωπος θα απαντάτε κάτι.
23
 
 
 
 
σχόλια
Και εσυ κοπελα μου περιμενες να γνωρισεις νορμαλ ατομο απο σαιτ γνωριμιων? Αυτο να σου γινει μαθημα για να κοψεις αυτες τις βλακειες και ν βγεις στον εξω κοσμο και να φλερτατεις.
Και κάτι συμπληρωματικά . Ακούω όλες τις απόψεις και δεν έχω πρόβλημα. Θα το ξεπεράσω .Απλά όταν υπάρχουν τόσο άσχημες συμπεριφορές εκεί έξω μετά πως οι γυναίκες να μην σε χουν ψυχολογικά ; Η εξυπνάδα ξέρετε έχει να κάνει πολύ και με τη συναισθηματική αντίληψη , με την ευαισθησία ως προς τον συνάνθρωπο και πόσο μάλλον με το γυναικείο φύλο. Με την συναισθηματική νοημοσύνη. Το να είμαστε σκληροί το μόνο εύκολο , η να βρούμε να τα κάνουμε .. Εξάλλου εκεί φαίνεται ο άνθρωπος... Επίσης το να κρίνουμε εύκολα (π.χ . Την γνώρισα στο Tinder ) είναι πάλι λάθος.. Τελοσπαντων... Ήθελα να πως πάντως πως ο άνθρωπος κρίνεται όταν έχει το πάνω χέρι σε καταστάσεις. Εκεί φαίνεται και η ποιότητα του . Εγώ θα το ξεπεράσω όμως λυπάμαι για όσα είπα και έκανα μαζί του.
"Ο κύριος είναι γόνος πολύ ευκατάστατης οικογένειας κι εγώ ένα κορίτσι που δουλεύω από μικρή από εδώ και από εκεί. Έχει βίλα και είναι πολύ πετυχημένος από νεαρή ηλικία."Δεσποινίς, το μονο που κάνετε στον εαυτό σας είναι να εξωτερικεύετε τα πιστεύω που έχετε και το αξιακό σας σύστημα και στην ουσία να προβαλλετε την ανασφάλεια σας.Να το πω αλλιώς... Ειναι σα να πιστεύω ενδόμυχα πχ Οτι κάποιος που έχει ενα πολύ καλό αμάξι,είναι προέκταση της προσωπικότητας του και κατ επέκταση επιτυχημένος, οπότε το ολο γεγονός οφείλεται σε δική μου σφαίρα δικών μου πιστεύω. Θα μπορούσε να είναι ένας τεμπέλης που μένει με τους δικούς του χωρίς καμια οικονομική ανεση και να είναι το ιδιο. Απλα εσείς προβάλετε την ανασφάλεια σας σαν πιθανή αιτία , ενω η αιτία είναι καθαρά μέσα σας όπως και η λύση.Νομίζω θα επρεπε να μιλήσετε με κάποιον ειδικό. Ειναι εμφανες οτί έχετε δικές σας ανασφάλειες και κουβαλάτε θέματα , οπότε νομίζω οτι ελκύεστε απο αυτό που κουβαλάτε, γιανα το επιβεβαιώσετε κι όλας. Και στην προκειμένη φάση ήταν η μεγάλη ανασφάλεια σας για κάποιον που εχει οικονομική ανεση εν αντιθέση με εσας που περνατε μια περιοδο χωρίς εργασία.Θα πρότεινα να προσπαθήσετε να φτιάξετε την δική σας ζωή. Θα ηταν πολυ πιο εξυπνη κίνηση. Πλεον δεν ζουμε το 1960. Ενας αντρας θα κοιτάξει εμφάνιση , αλλα θα "εντυπωσιαστεί" με μια γυναίκα με ενα εξυπνο μυαλο και οντότητα.Αν θέλει μόνο ηδονή αυτή την βρίσκει ευκολα και είναι αναλώσιμη και απομυθοποιειται και εύκολα.
Κύριε Εστραγκόν . Σας ευχαριστώ θερμά για το σχόλιο σας. Ο άνθρωπος με τον οποίο είχα επικοινωνία στο διαδίκτυο είναι ένας πολύ ικανός, έξυπνος και δυναμικός άντρας και άσχετως της ευκατάστατης οικογένειας στην οποία έχει μεγαλώσει, απέδειξε στην πορεία του ότι είχε όλα τα εφόδια να πετύχει επαγγελματικά . Οπότε όλα αυτά περί τεμπελιάς ανασφαλείας δικής μου μάλλον δεν ισχύουν και μάλλον ξέρω τι θελω. Είχα σχέσεις πολύ επιτυχημένες στο παρελθόν και έχω λάβει αγάπη .Επίσης επειδή αναφερθήκατε στο αμάξι να σας πληροφορήσω πως ναι έχει ένα υπέροχο αμάξι , όπως κ εγώ έχω το δικό μου. Όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν όμως με τα μοτίβα συμπεριφοράς τα οποία δημιουργούνται στην κοινωνία μας . Εξέλαβαν από πλευράς του σνομπισμο που με πλήγωσε γιατί είχα συναισθήματα.Το αξιακο μου σύστημα έχει να κάνει με εμένα την ίδια και γνωρίζω καλά ποια είμαι και τι έχω επιτύχει στην ζωή μου .Το ότι επέλεξα να γράψω εδώ ήταν μετά από σκέψη . Μακάρι να μπορούσατε να καταφέρετε τα μισά από αυτά που έχω καταφέρει ως τώρα και αυτό επειδή με θιξατε χωρίς να ξέρετε ποια ειμαι. Ο λόγος εξωτερίκευσης των συναισθημάτων μου είναι ότι ερωτεύτηκα κάποιον διαδικτυακά. Ίσως εσείς θα πρέπει να σκεφτείτε ποιοι θα πρέπει να επισκέπτονται έναν ψυχολόγο τελικά ..Αυτοί που αν και κλειστοί χαρακτήρες εξωτερικευουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους η αυτοί που τα θάβουν βαθειά ? Για σκεφτείτε το .Ήταν η πρώτη φορά που έγραψα σε μπλοκ και το μετάνιωσα
"Μακάρι να μπορούσατε να καταφέρετε τα μισά από αυτά που έχω καταφέρει ως τώρα και αυτό επειδή με θιξατε χωρίς να ξέρετε ποια ειμα"Σε μια πρόταση προσβάλλετε χωρίς να με ξέρετε και αμέσως μετά λετε για μένα. Ειπα την αποψη μου. Μπορει να κανω και λαθος ,μπορει και σωστα."Ο άνθρωπος με τον οποίο είχα επικοινωνία στο διαδίκτυο είναι ένας πολύ ικανός, έξυπνος και δυναμικός άντρας "Δε νομίζω αυτα που περιγράφετε αντιστοιχούν σε κάποιον που θα έψαχνε κανα κοριτσάκι να το ρίξει στο κρεβάτι μέσω Tinder, θα μπορούσε και εκτός application..Προφανώς θεοποιήσατε εναν βαλκάνιο κάγκουρα καθώς μάλλον σας ελκύουν αυτοι οι "τυποι"Καλο βράδυ..ευχομαι καλύτερη επιλογή στα applications for sex next time.
Αγαπητή εξομολογούμενη, θες μια 100% αντικειμενική άποψη που ενδεχομένως να μη σου αρέσει; Αν ναι, συνέχισε να διαβάζεις.Τα συναισθήματα που ένιωσες δεν ήταν αμοιβαία. Ήταν ως επί το πλείστον μονόπλευρα. Το ότι δεν επιδίωκε να βρεθείτε δεν οφείλεται σε υπερβπλικο
*υπερβολικό εγωισμό, όπου το αποδίδεις εσύ. Απλώς δεν καιγόταν κιόλας. Επιπλέον, η απάντηση "όχι" στην ερώτηση αν ήθελε μόνο σεξ, προφανώς και δεν ίσχυε. Αν ήθελε κάτι παραπάνω, θα το έβλεπες. Εσύ έτσι κι αλλιώς το πράσινο φως του το χες δώσει για τα καλά. Τα ενίοτε ωραία λόγια που σου έλεγε, ήταν απλά αυτό που ήθελες να ακούσεις χωρίς καμία ιδιαίτερη σημασία. Δαγκωσες τη λαμαρίνα και εξιδανικεύεις τις συμπεριφορές του, αλλά αν το δεις πιο λογικά κι από απόσταση θα καταλάβεις. Οπότε μη σπαταλάς άλλο χρόνο κι ενέργεια σ' αυτή την υπόθεση. Απλά πας παρακάτω!
Σε ευχαριστώ Cherry.. Ναι ίσως να ήταν έτσι ακριβώς και μάλλον έτσι ήταν . Απλά σαν γυναίκα δεν θα ασχολιομουν ποτέ με κάποιον που δεν με ενδιαφέρει 7 μήνες .. δεν κατάλαβα ποτέ πως σκέφτονται οι άντρες .
Πρώτον κόψε τις γνωριμόες στο διαδίκτυο σπάνια βγαίνουν σε καλό. Τίντερ κλπ τι περιμένεις. Δευτερον είσαι σίγουρη ότι ο τύπος δεν είχε άλλη μόνιμη σχέση κλπ και απλά εαένα στο έπαοζε τρελίτσα με το να σ λέει απλά λόγια που ήθελες να ακούσεις και δημιουργώντας σου τύψεις ότι φταις εσύ
Αν ρωτάτε μια γνώμη, δεν πιστεύω στους εγωισμούς. Ο άνδρας αυτός προφανώς δεν σας είχε ανάγκη, μα έστελνε αραιά και πού ωραία λόγια που ήξερε ότι θα θέλατε ν' ακούσετε. Ειδάλλως, διακρίνω ένα μοτίβο συμπεριφοράς που έχουμε όταν παίρνουμε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και ψάχνουμε ελαττώματα για να του ρίξουμε την τιμή: τη μια θα τον πείραξε που ήσαστε εκδηλωτική, την άλλη που δεν ήσαστε, την παράλλη τον χάλασε που δεν εργαζόμαστε... Εμένα μού δίνει την εντύπωση ενός ανθρώπου που εμμέσως περίμενε από εσάς ν' απολογείστε για το είναι σας ή να εκδηλώνεστε για δύο. Πονάτε, φυσικά, γιατί δώσατε συναισθήματα, ανοίξατε την ψυχή σας και νιώσατε σα να έφτυσε ο άλλος. Ο χρόνος, πάντως, θα σας κάνει ν' ανακτήσετε τα κομμάτια καρδιάς σας που δώσατε σε κάποιον που δεν τα άξιζε. Άνθρωποι σαν εκείνον καταλήγουν μόνοι ή τρέχουν πίσω από γυναίκες που τους πληρώνουν με το ίδιο νόμισμα. Εσείς τον εαυτό σας κοιτάξτε. Έχετε τη δύναμη και τη συναισθηματική νοημοσύνη ν' αγαπάτε! Είναι πολύτιμο αυτό.
Πραγματικά ακριβώς όπως το διατυπωσατε. Σαν μεταχειρισμένο αυτοκίνητο . Υπάρχει όμως λόγος που αξιολογήθηκα εξαρχής ως μεταχειρισμένο..Ο κύριος είναι γόνος πολύ ευκατάστατης οικογένειας κι εγώ ένα κορίτσι που δουλεύω από μικρή από εδώ και από εκεί. Έχει βίλα και είναι πολύ πετυχημένος από νεαρή ηλικία. Προσπάθησα πάρα πολύ να τον αγγίξω όμως το γεγονός ότι γνωριστήκαμε στο διαδίκτυο πιστεύω έπαιξε καθοριστικό ρόλο.. Συνέχισε να επικοινωνεί μαζί μου λόγω του ότι εγώ προσπαθούσα να του αποδείξω ότι δεν είμαι αυτό που νομίζει .. παρεπιπτόντως όσο αστείο κ να φανεί , την εφαρμογή του Tinder την δημιούργησα τελείως για πλάκα το προηγούμενο βράδυ με μια φίλη παρέα !! Ευχαριστώ για την συμβουλή σας. Ήταν πολύτιμη για εμένα και την είχα μεγάλη ανάγκη..Φαίνεστε πολύ αξιόλογος άνθρωπος
Billy Tusso ναι ακριβώς και δεν είπα κάτι που είναι ψέμα . Η κοινωνία μας αυτή είναι δυστυχώς και λυπάμαι για αυτό. Θέμα ανθρώπου είναι από την μια , από την άλλη ξέρεις καλά ότι δημιουργούνται συγκεκριμένα μοτίβα συμπεριφοράς ανάλογα με την τάξη που σκοπό έχουν τον κοινωνικό διαχωρισμό.
Σας ευχαριστώ, να δεν κάνω κάτι. :-) Προσπαθώ να σχολιάζω με τον ίδιο τρόπο που θα τα έλεγα κατά πρόσωπο. Άλλωστε, μια υποστηρικτή κουβέντα δεν κοστίζει κάτι, ειδικά όταν άγνωστοι μάς δείχνουν τις πληγές τους σε ανώνυμες εξομολήσεις. Καθένας και καθεμιά θα μπορούσε να βρεθεί στη θέση σας και στη θέση άλλων εξομολογουμένων. Κόλλησα, όμως, στον χαρακτηρισμό του "πολύ πετυχημένου." Μήπως το μπερδεύετε με τον "πολύ προνομιούχο;" Κι εσείς πετυχημένη μπορεί να είστε, γιατί ξεκινήσατε από το μείον δύο και φτάσατε στο συν δύο, ενώ εκείνος ξεκίνησε από το συν πέντε, οπότε, με υψηλότερο σημείο αφετηρίας λογικό είναι να έχει καταφέρει περισσότερα (εφόσον δεν φαίνεται να είναι από τους γόνους πλουσίων που δεν κάνουν τίποτα παρά τα τρώνε στην κοκαΐνη). Είχαμε κάποτε στους κύκλους μας έναν, ο οποίος πνιγόταν από ανασφάλειες ότι "θα του τα φάει κάποια," ανασφάλειες που του είχε περάσει η οικογένειά του και τον έμαθε να κοιτάζει τους ανθρώπους στις ετικέτες ρούχων και το πορτοφόλι τους. Το να είναι κανείς προνομιούχος και/ή επιτυχημένος δεν θα έπρεπε να δαιμονοποιείται, φυσικά. Το να είναι, όμως, παλιάνθρωπος, είναι ασυγχώρητο στον καθένα ανεξαρτήτως καταγωγής και κτημάτων.
Δεν ξέρω τι να σας απαντήσω, Billy. Κρίνω μόνο τις πράξεις από μεριάς του τύπου που μας αναφέρει η εξομολογούμενη και δεν βλέπω και τη δικαιότερη αντιμετώπιση. Ειδικά όταν η εξομολογούμενη επένδυσε συναισθηματικά, το έδειχνε, κι έλαβε μόνο περιφρόνηση στο τέλος. Και για να το προλάβω, δεν έχει πάντοτε σημασία ο τρόπος γνωριμίας· είναι η ποιότητα συνέχισης της σχέσης που εξαρτάται από την ποιότητα χαρακτήρων.