ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.10.2019 | 23:15

Ηλικια πατέρα

Θεωρώ πως το να γίνει ένας άντρας πατέρας στα 50-55 δεν είναι κάτι κακο. Η κάθε ηλικια έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Για παράδειγμα ένας νεότερος άντρας έχει περισσότερη ενέργεια από έναν μεγαλύτερο αλλά ο μεγαλύτερος έχει περισσότερη ωριμότητα και διάθεση για προσφορά. Γενικότερα πιστεύω πως η ηλικία δεν παίζει ρόλο για το αν θα είναι κάποιος καλος πατέρας.
7
 
 
 
 
σχόλια
εξαρτάτε και τον χαρακτήρα και το πόσο ηθικός και τίμιος σωστός είναι ........................... όλα παίζουν ρόλο πολλά βλέπουν τα μάτια μας ......................... ο ανθρωπος μετρά οχι το πόσο είναι ................
Όποιος θέλει πολύ να γίνει μπαμπάς ή μαμά, μάλλον θα γίνει καλός γονιός ανεξαρτήτως ηλικίας. Όμως, διαβάστε και καμιά έρευνα να δείτε τι λέει για την ποιότητα του σπέρματος του άνδρα μετά τα 35. Και για το πως η προχωρημένη ηλικία του πατέρα (δεν μιλάω για 50άρη, αλλά ακόμη και για 40άρη) συνδέεται με ζάχαρο κύησης στον οργανισμό της μητέρας και διάφορες άλλες επιπλοκές. Γιατί μας τα έχετε ψιλοπρήξει οι άντρες με το όλο θέμα και απόφαση να κάνετε παιδί δεν παίρνετε πολύ εύκολα σε μικρές ηλικίες.
Ετσι... Άσε που πια η ανδρική γονιμότητα έχει πάρει τον κατήφορο ειδικά μετά τα 40! Κ ακόμα πιστεύουν το αφήγημα ο άντρας κάνει παιδιά όποτε θέλει... εχω γνωστούς που έπαθαν αυτό το σοκ, καθαρά λόγω ηλικίας. Ενώ εμάς μας ψέλνουν από μικρές σε αυτούς δε λέει κανείς τπτ κ τους έρχεται κεραμίδα...Γενικά στην Ελλάδα το αργούμε το θέμα παιδί κ μετά τρέχουμε!
Κοίτα να δεις τι γίνεται. Με τρελαίνουν τα δίπολα που δεν στέκουν πουθενά και τα χρησιμοποιούμε όπου μας βολεύει ή όταν απλά κολλάει το μυαλό μας. Εκεί έξω υπάρχουν ωριμότατοι άνθρωποι στα 25 στα 30 και στα 35. Δεν ωριμάζουμε στα 50 ενώ μέχρι τότε ήμασταν ανώριμοι. Για μένα το να αποκτήσει κανείς παιδί σε τόσο μεγάλη ηλικία δεν μπορεί να έχει κανένα πλεονέκτημα και δεν φανερώνει ωριμότητα.Έπειτα από μόνη της η διάθεση για προσφορά δίχως να συνδυάζεται με την απαραίτητη δύναμη και ενέργεια, σε το ωφελεί; Ό,τι φωτίσει τον κάθε άνθρωπο ο Θεός τι να πω. Άκουσα πρόσφατα και 50χρονη να λέει ότι θέλει να γίνει "μανούλα". Όπως είπα, καλή φώτιση.
Όταν λέω "δίπολο" εννοώ το σκεπτικό σου στην προκειμένη ότι ή θα γίνει κανείς σε πολύ μεγάλη ηλικία γονιός και θα είναι ώριμος μεν και με διάθεση προσφοράς αλλά με μειωμένη ενέργεια, ή θα γίνει π.χ. στα 35 θα είναι ανώριμος (και για κάποιον λόγο χωρίς ιδαίτερη διάθεση για προσφορά) ΑΛΛΑ θα έχει την απαραίτητη ενέργεια. Διάβασα μια Εξ πριν που μια κοπέλα έλεγε ότι ο άντρας με τον οποίο βγαίνει της στέλνει συνέχεια ιστορίες με σκυλάκια. Αν διάβαζες τα σχόλια έβγαζες το συμπέρασμα ότι ή σκυλάκια μπορεί να στείλει κάποιος, ή τα γεννητικά του όργανα. Δεν μπορώ να παρακολουθήσω αυτή την λογική.(Παιδιά δεν θυμάμαι ποιός το έγραψα μην θυμώσει τώρα κανείς, απλά κουφάθηκα όταν το διάβασα).
Συμφωνώ απόλυτα, "Snoopy," ειδικά για την παρατήρηση ως προς την ιδιότητα της ωριμότητας. Στην τελική, όσο "ώριμος" κι αν είναι κάποιος, είτε στα 50 του είτε στα 60 του ακόμη, πιστεύω ότι και πάλι έχει πολλά να μάθει μέσ' από την ανατροφή του παιδιού του, δεν θα είναι ο πάνσοφος, ειδικά αν έχει παιδί για πρώτη φορά. Με άλλα λόγια, πολλές φορές ο 50χρονος δεν είναι κατά πολύ περισσότερο προετοιμασμένος για την πατρότητα από έναν 30χρονο και το αντίστροφο.