ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.10.2019 | 15:29

Η καλύτερη "σχέση" της ζωής μου.

Εδώ και κάνα μήνα είμαστε friends with benefits με μια φίλη μου. Δεν υπάρχει ούτε δείγμα συναισθήματος απλά είμαστε και οι 2 χωρισμένοι από σχέσεις που μας πλήγωσαν και περνάμε καλά. Παρόλα αυτά νιώθω ότι αυτού του είδους η σχέση με ένα άτομο για το οποίο δεν νιώθεις αγάπη αλλά γενικά νοιάζεσαι ειναι ότι καλύτερο. Περνάμε καλά και όποτε φεύγει δεν με ενδιαφέρει τι κάνει. Και αυτήν το ίδιο. Αυτή η απόλυτη αίσθηση ελευθερίας χωρίς καμία προσκόλληση με ότι αυτό επιφέρει είναι ότι θα έπρεπε να είναι μια κανονική σχέση.
5
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί τόση επίθεση στον εξομολογούμενο;Αν ήταν κανάς αγάμητος incel, πάλι θα του την λέγατε ότι δεν θα σταυρώσει γυναίκα!Την συναίνεση της κοπελιάς την έχει να καλύπτει μια πολύ βασική βιολογική ανάγκη (ναι, είναι για τον άντρα), οπότε ΜΟΚΟ. :)
Σύντομα θα βαρεθείς και θα ψάχνεις άλλα πιο έντονα ερεθίσματα. Για την κοπέλα ενδεχομένως δεν ισχύει το ίδιο. Σε βρίσκω επίσης πολύ ρηχό, όχι μόνο συναισθηματικά, αλλά και από άποψη αντίληψης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ