ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.10.2019 | 17:25

Τετραήμερη εκδρομή στη γ λυκείου

Θέλω να πάω αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό διότι θα χάσω ώρες από το φροντιστήριο Από την άλλη αμα δεν πάω θα μου μείνει απωθημένο
19
 
 
 
 
σχόλια
Αν πάνε οι φίλοι σου και η οικογένεια σου έχει την οικονομική δυνατότητα να σε στείλει, να πας! Θα είναι πολύ όμορφη εμπειρία! Αν δεν μπορούν οι δικοί σου να σε στείλουν μην στενοχωριεσαι! Σκέψου ότι θα έχεις χρόνο για διάβασμα και ίσως λίγη ξεκούραση! Γενικά, ότι από τα δύο και αν γίνει, σκέψου τα θετικά!
Εγώ λέω να μην πας, αν έχεις σοβαρές βλέψεις από τις πάνελ. Η ύλη σας έχει αυξηθεί κατά πολύ απ'ο,τι ξέρω, θα χάσεις 5 μέρες έτσι, θα βγεις εκτός προγράμματος και άντε να συνέλθεις μετά. Δεν είναι μόνο οι μέρες τις εκδρομής, είναι και οι μέρες προετοιμασίας για την εκδρομή μια βδομάδα πριν τουλάχιστον, και αφότου γυρίσεις κανα 3 ημερο να συνέλθεις, και καμιά βδομάδα να επιστρέψεις στο πρόγραμμα. Εκδρομές και ταξίδια, όσα θέλεις μετά τις εξετάσεις.
Εγώ δεν πήγα και έχασα μπουζούκια που τα σιχαίνομαι και αλκοόλ που δεν πίνω.Καλυτερα για εμενα.Αλλα πέρασα γαμάτα χρόνια αργότερα στα σκινάκια του στρατού με άτομα που κάναμε πολύ παρέα και είχε απίστευτη φάση και γέλιο.
Εγώ που πριν δύο χρόνια ήμουν στη θέση σου δεν ήμουν τόσο των ταξιδιων ..έτσι εξ αρχής δεν ήθελα να παω καν...παρόλο που κάποια άτομα από την παρέα μου πήγαν ..και δεν έχασα τίποτε απολύτως...παρά το ότι όλος ο περίγυρος έλεγε να πάω για να έχω να θυμάμαι ...άσε που εμένα είχαν πάει Κρήτη και τότε ειχε κάτι σαν αφρικανική σκόνη κ ήταν όλοι με μάσκες ....είμαι της άποψης ότι αν θες να πας κάπου γιατί να μην πας το καλοκαιράκι με την παρέα σου χωρίς ένα ολόκληρο σχολείο κ στο μέρος που εσείς θέλετε με τα ίδια η λιγότερα λεφτά και χωρίς τις πανελλ πάνω από το κεφάλι σου....επιπλέον εγώ δεν ήμουν γενικά ατομο που τρελαίνομαι για ταξίδια πάω εξ ανάγκης άρα δεν μου έκανε καμία διαφορά εκείνες τις μέρες
Από την άλλη αν φοβάσαι πως θα σου μείνει απωθημένο πήγαινε εξάλλου αν κάνεις συστηματικό διάβασμα αυτό το διάστημα το να χάσεις έξι μέρες ίσα ίσα θα είναι ευκαιρία να φορτίσεις τις μπαταρίες σου απλά μίλησα με βάση εμένα κ πως είχα αντιδράσει εγώ τοτε
Εγώ δεν πήγα πάντως και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Μάλιστα, εμάς τους πήγαν 3ημερη και πέρασαν και χάλια. Και έχασαν 3 μέρες διαβάσματος, και πέρασαν και σκατά. Όσοι δεν πήγαμε καθόμασταν και κοιμομασταν στα σπίτια μας Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή. Υπέροχο τριήμερο, ακόμα το νοσταλγώ.
Ωραία χρόνια το 2012. Στις 21/12, πήγαινα Δευτέρα Γυμνασίου, ήταν η τελευταία μέρα σχολείου πριν κλείσουμε για Χριστούγεννα, βλέπαμε μια ταινία σε μια αίθουσα, και περιμέναμε την καταστροφή του κόσμου όλοι μαζί το μεσημεράκι.
Ούτε εγώ είχα πάει στην εκδρομή της τρίτης λυκείου.Η μόνη εκδρομή που δεν συμμετείχα.Ήταν περίοδος κρίσης και κατέληξε το δεκαπενταμελές εντός Ελλάδας σε μέρος που είχα ήδη επισκεφτεί και σε πάμφθηνο ξενοδοχείο.Υ.Γ Το ξενοδοχείο δεν άλλαζε ούτε πετσέτες.