ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.10.2019 | 13:09

Δεν αντέχω άλλο.

Προσπάθησα με όλη μου την ψυχή. Καταπίεζα τον εαυτό μου έναν ολόκληρο χρόνο αλλά στο τέλος κατάλαβα ότι δεν μπορώ να ζω έτσι. Και έφυγα, τους το ανακοίνωσα ,τους εξήγησα τι νιώθω, κατάλαβαν μου είπαν μάλιστα ότι και πολύ άντεξα υπό αυτές τις συνθήκες και ότι αυτοί θα έφευγαν από την πρώτη στιγμή. Νιώθω ήρεμος αλλά ανά φάσεις νιώθω τύψεις που "εσπασα". Που δεν άντεξα και άλλο. Αυτούς τους ανθρώπους τους αγαπάω αλλά η συναναστροφή μαζί τους με καταστρέφει. Εγωιστικά, προτίμησα να προστατεύσω τον εαυτό μου από το να παλέψω για αυτούς.
1
 
 
 
 
σχόλια
"Εγωιστικά, προτίμησα να προστατεύσω τον εαυτό μου από το να παλέψω για αυτούς."Δεν είναι εγωισμός η ψυχική σου υγεία. Αν δεν είμαστε ΠΡΩΤΑ εμείς καλά, κανείς γύρω μας δεν θα είναι.Αν πάλι δεν μπορούμε να ζούμε καλά με κάποιους ανθρώπους, όποιοι κ αν είναι, γονείς, γκόμενοι, αδέλφια, ξαδέλφια και τα προβλήματα υπερτερούν των ωραίων στιγμών, δεν βλέπω κανένα λόγο να πιεζόμαστε.Μία είναι η ζωή και πρέπει να τη ζούμε, όπως εμείς επιθυμούμε.