Το βίντεο της σύλληψης της Reese Witherspoon

Το βίντεο της σύλληψης της Reese Witherspoon Facebook Twitter
8

It's Viral
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Ε ρε, την Πάνια έπρεπε να είχανε εκεί να τρώγανε τα χαστούκια τους αχαχαχαχ (το πρώτο σχετικό άρθρο στο γούγλε για διευκόλυνση όσων το χαν χάσει το επεισόδιο http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=141). Η Πάνια δήλωνε τότε (το άκουσα αυτό με τα αυτιά μου σε συνέντευξη στην τιβί) ότι, η βία που δέχτηκε (της είπαν να κατέβει από το αυτοκίνητο) ήταν αντίστοιχη αυτής στην εξέγερση του Πολυτεχνείου.
και εγω που νομιζα το ''ξερεις πια ειμαι εγω'' ειναι καθαρα ελληνικο attitude. τυπου αντζελα δημητριου,που να σου πω θα το προτιμουσα γιατι θα χε μαγκια και στυλ και οχι τσιριδες και υστεριες.παλι μπροστα ειμαστε,πως να το κανουμε!
Όταν το άκουγα το περίμενα πολύ χειρότερο.Το ότι οδηγούσαν ενώ είχαν πιει παραμένει αδικαιολόγητο κι απίστευτα ανεύθυνο!Το ότι ανησύχησε για τον άντρα της και πλησίασε να ρωτήσει τι ακριβώς συμβαίνει είναι τουλάχιστον φυσικό κι επόμενο.
Καλά, τι υπερβολική και η αστυνομία. Τους πλησίασε και ρώτησε τι συμβαίνει και αυτοί είχαν μηδέν υπομονή - και αμέσως την έδεσαν πισθάγκωνα για "παρεμπόδιση αρχής".Αυτοί μου φάνηκαν πολύ μεγαλύτεροι drama queens απ' την ηθοποιό.
Αν δεν έχεις γυρίσει λίγο στις ΗΠΑ (ειδικά εκτός Νέας Υόρκης) δεν μπορείς να καταλάβεις τι θα πει αστυνομικός εκεί. Μιλάμε για μειωμένης αντίληψης ανθρώπους στη συντριπτική πλειοψηφία τους. Μηδενική δυνατότητα διαχείρισης της παραμικρής απόκλισης από όσα τους έχουν μάθει να κάνουν..Μια φορά με σταματάει τροχαίος στην εθνική ερχόμενος από Τορόντο προς Σικάγο (σειρήνες και φώτα λες και κυνηγούσε τον Ντίλιγκερ). Αφού σταματάω στην άκρη του δρόμου, έρχεται αργά προς το αυτοκίνητο και με ρωτάει με ύφος "που στον κόσμο έχετε δει κύριε να τρέχουν με 70 μίλια στην εθνική?" (120 χιλιόμετρα την ώρα). "Τι εννοείτε, μια και με ρωτάτε σε όλο τον πλανήτη εκτός ΗΠΑ αυτή η ταχύτητα είναι απόλυτα φυσιολογική" "Παριστάνεις τον ξύπνιο?" Πες μου εσύ τι απαντάς στον αστυνόμο Ρόσκο των Ντιούκς (180USD η κλήση του Ρόσκο και η 30λεπτη (για σπάσιμο!!) ακινητοποίηση μέχρι να κόψει την κλήση, η εξυπνάδα και το ύφος δώρο)...
οπουδήποτε στον κόσμο, εκτός από την Αυστρία, όπου πήρα κλήση 20 ευρώ (!) επειδή πήγαινα με 50 σε επαρχιακό δρόμο, αντί για 40 που ήταν το όριο.Και εκτός από Φινλανδία, όπου πηγαίναμε με 60 σε δρόμο έξω από πολη, όπου η αστυνομία όχι μόνο άναβε σειρήνες και φώτα, δεν καταλαβαίναμε ότι κυνηγάει εμάς-δεν νομίζαμε ότι κάναμε κάτι λάθος- και ανέβηκαν πάνω στο πεζοδρόμιο, μας βγήκαν από μπροστά, μας ακινητοποίησαν, κατέβηκαν με όπλα για να μας πουν ότι είμαστε παράνομοι...
Κε Δημοκίδη είχα κι εγώ παρόμοιες σκέψεις. Πιθανώς -σκέφτομαι- να έχουν σκοτωθεί πάρα πολλοί αστυνομικοί σε ελέγχους, μπλόκα κλπ από επικίνδυνους εγκληματίες που τους αιφνιδίασαν με προφάσεις και τεχνάσματα, ώστε να μην έχουν καμία διάθεση για ηπιότητα.Στα δικά μου μάτια, που δεν έχω ταξιδέψει στις ΗΠΑ, μου φαίνεται λίγο ανεπιεικές να φορτωθείς μια τέτοια κατηγορία και μια, μικρή έστω, ποινή, για συμπεριφορά σαν της κοπέλας στο βίντεο. Οι Αμερικανοί, όμως, που ζουν εκεί και βιώνουν την καθημερινότητα, ίσως θεωρούν την απόλυτη συμμόρφωση στις οδηγίες του αστυνομικού που σε ελέγχει ως δικαιολογημένη.