ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2019 | 12:45

22 και παρθενος

Εχω κομπλεξ επειδη ακομα δεν εχω κανει ολοκληρωμενο σεξ και αυτο βγαινει και σε καθε κοπελα που βγαινω πρωτο ραντεβου και συνηθως δεν υπαρχει δευτερο. Σε εμφανιση βλεπω φιλους μου που αντικειμενικα ειναι πιο ασχημοι απο εμενα με σχεσεις και ζηλευω λιγο (σε λογικα πλαισια). Ενταξει δεν ειμαι και κανενα μοντελο αλλα δεν ειμαι και κανενας χαλιας. Ειμαι ενας μεσος ανθρωπος, με μεσο υψος, κιλα, εμφανιση κλπ. Γνωριζω κατα καιρους κοπελες στη σχολη και σε αλλες δραστηριοτητες που κανω αλλα καταλαβαινουν οτι ειμαι απειρος και εξαφανιζονται. Και οσες δεν το καταλαβαν το ειπα εγω, και εκει που ημασταν ολο φιλια και τα σχετικα, εξαφανιστηκαν κι αυτες και δεν προχωρησα. Τι να κανω; Mη μου πειτε για μπουρδελο, ντρεπομαι.
10
 
 
 
 
σχόλια
Μην λέτε δεν έχω κάνει ολοκληρωμένο σεξ Πες Δεν έχω κάνει σεξ έκανα μόνο προκαταρκτικα και φοβάμαι για το πώς θα είναι την πρώτη φορα,μην το λες άλλη φορά μπες μάθε να φοράς προφυλακτικό μόνο ,μην νομίζεις ότι θα καταλάβει αν είσαι επαγγελματίας,θα το κάνεις μια δυο φορές και θα φύγει όλο αυτό θα γίνεσαι καλύτερος το λες μετά αν χρειαστεί αφού έχεις πάρει.και την σχετική εμπειρία,μην κάνεις σαν γυναίκα δεν είναι όλο αυτό που βλέπεις στις ταινίες ρομαντισμός έρωτας και και και,θέλει και Λιγο καιρό να μάθει να κινείσαι σωστά θα πετύχεις και γυναίκες που έχουν ερωτική εμπειρία και απλά κάθονται ανασκελα με τα πόδια ανοιχτά γι'αυτό μην φοβάσαι μπες,εγώ στα 16 είπα ψέμματα είπα ότι είμαι 19 σε μια 20αρα για να το κανουμε,μεγαλοδειχνω λιγο και της είπα ότι έχω και εμπειρία και δεν.εγινε κάτι όταν λες στην άλλη ότι είσαι 22 και δεν το είχες κάνει θα πει αυτός έχει θέμα
Η θα βρεις μια παρθένα όπως λέει παραπάνω κάποιος ή θα πας με μια συνοδό και θα περάσεις τέλεια , ειδικά αν είναι Ελληνίδα και της εξηγήσεις την κατάσταση σου.ΥΓ. Μην ασχολείσαι με τους άλλους και μην τους κρίνεις. Ο καθένας πάει με όποιον θέλει και μάθε ότι δεν παίζει ρόλο μόνο η εξωτερική εμφάνιση κάποιου.
Κατα τη γνώμη μου προφανώς δεν θα πας σε μπουρδέλο ρε εσύ δεν θα αφήσει καλή εμπειρία η πρώτη φορά είναι κάτι που το θυμάσαι....γενικά τώρα επειδή απλά κάποιες το πήραν αρνητικά απλά σκέψου πως δεν ήταν οι κατάλληλες ...εσύ μια χαρά λειτουργείς ....και θα βρεθεί και κάποια που θα σε δεχτεί όπως είσαι μην ανησυχείς ...σημασία έχει να είμαστε ο εαυτός μας δεν έχει νόημα να λες ψέματα η να πας μόνο για την εμπειρία πχ ......και αλήθεια θα είναι πολύ καλύτερα να είναι η πρώτη σου φορά με κάποια που να έχετε συναισθήματα ....επίσης επειδή είμαι κοπέλα και ετυχε να βγω αρκετά ραντεβού γενικά πάντα με ελκύε το αντίθετο προσωπικά δλδ άντρας που να έχει λιγότερη εμπειρία σε σχέση με μένα....και όντως ο φίλος μου έχει πάει με λιγότερες σε αριθμό δε σύγκριση με μένα αλλά προσωπικά δεν θα είχα θέμα ακόμη κ αν ήταν τελείως άπειρος ίσα ίσα θα ένιωθα ότι τον "μαθαίνω" εγώ...αυτό το λέω σαν παράδειγμα ότι αρχικά δεν είναι όλες οι γυναίκες έτσι ότι ξενερώνουν με τους άπειρους και δεύτερον ότι για τον καθένα υπάρχει το άτομο που θα ταιριάξει...επομένως μην απογοητευεσαι !!!

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ