Update: Στη φυλακή ο 25χρονος για το θάνατο της φίλης του στη Ν. Μάκρη

Update: Στη φυλακή ο 25χρονος για το θάνατο της φίλης του στη Ν. Μάκρη Facebook Twitter
5

Update: Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 25χρονος που κατηγορείται για το θάνατο της 23χρονης φίλης του στη Νέα Μάκρη, καθώς εισαγγελέας και ανακριτής δεν πείστηκαν από τις δικαιολογίες του για ατύχημα σε ερωτικό καβγαδάκι και διέταξαν την προφυλάκιση του.


Προηγούμενη ανάρτηση:

Σε ατύχημα πάνω σε ερωτικό καβγαδάκι αποδίδει, σύμφωνα με πληροφορίες,  το θάνατο της 23χρονης Φαίης Μπλιάχα ο 25χρονος ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα στον ανακριτή και κρατείται στη ΓΑΔΑ. Ο  25χρονος υποστηρίζει ότι με το θύμα είχαν ένα «ερωτικό καυγαδάκι» και πάνω στον διαπληκτισμό η κοπέλα έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες ενώ είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις 8 Απριλίου.

Όλα έγιναν στις 8 Απριλίου, όταν μετά από διασκέδαση το ζευγάρι τσακώθηκε και η 23χρονη βγήκε από το αυτοκίνητο. Εκείνος την ακολούθησε και την ξυλοκόπησε άγρια ενώ σε ένα από τα χτυπήματα η κοπέλα χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα και έμεινε αναίσθητη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος είχε εμπλακεί στην στην αιματηρή επίθεση τον Ιούνιο, πριν από τις εκλογές, εναντίον δημοτικού συμβούλου στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή. Και για αυτή την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κιλκίς: Απόπειρα ληστείας ή ασέλγεια - Οι εκδοχές των δύο πλευρών για το έγκλημα

Ελλάδα / Κιλκίς: Απόπειρα ληστείας ή ασέλγεια - Οι εκδοχές των δύο πλευρών για το έγκλημα

Ο κτηνοτρόφος υποστήριξε πως το θύμα πήγε να τον κλέψει - "Μαζί με άλλα τρία άτομα πήγαν να τον εκδικηθούν, γιατί είχε ασελγήσει σε βάρος μια ανήλικης κοπέλας" αναφέρει η δικηγόρος της οικογένειας του 45χρονου
NEWSROOM
Πέθανε ο Γιώργος Λαμπράκης ανήμερα της δολοφονικής επίθεσης στον πατέρα του

Ελλάδα / Πέθανε ο Γιώργος Λαμπράκης ανήμερα της δολοφονικής επίθεσης στον πατέρα του, Γρηγόρη

Ο πατέρας του, Γρηγόρης Λαμπράκης, δέχθηκε δολοφονική επίθεση στις 22 Μαΐου 1963 στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να αφήσει την τελευταία του πνοή στις 27 Μαΐου.
NEWSROOM
Καταδικάστηκε σε φυλάκιση γιατί βιντεοσκοπούσε την δίκη Κασιδιάρη

Ελλάδα / Σε ισχύ ο νέος ποινικός κώδικας: Θα εκτίσει τρεις μήνες φυλακή 57χρονος που βιντεοσκοπούσε τη δίκη Κασιδιάρη

Τιμωρήθηκε με 24 μήνες φυλάκιση - Η έφεση δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα - Αντί για τρεις μήνες φυλακή μπορεί να επιλέξει κοινωνική υπηρεσία - Του επιβλήθηκε και πρόστιμο 20.000 ευρώ
NEWSROOM
Αντικατάσταση της Ελένης Βιτάλη με την Πίτσα Παπαδοπούλου στη συναυλία στο Ισραήλ - «Δεν ξέρω αν κάνω καλά ή κακά»

Ελλάδα / «Δεν ξέρω αν κάνω καλά ή κακά» είπε η Πίτσα Παπαδοπούλου που θα τραγουδήσει στο Ισραήλ στη θέση της Ελένης Βιτάλη

«Δεν μπορώ να μπω στο πολιτικό κομμάτι εγώ» είπε η τραγουδίστρια που θα εμφανιστεί στη συναυλία για τα 30 χρόνια του Shlomi Saranga και απέφυγε να υιοθετήσει τους ισχυρισμούς του Ισραηλινού καλλιτέχνη
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Κρίμα για την κοπέλα,Δικαιοσύνη πρέπει να αποδωθεί για την μνήμη της κοπέλας και εκείνος ελπίζω να βρεί τον εαυτό του.Μου είναι πολύ λυπηρο..τόση βία..
Ερωτικό καβγαδάκι;;;;;; Του εύχομαι να έχει κι’ άλλα μέσα στη φυλακή (είναι και μόνο 25… τέλεια)……. Εκεί να δούμε πόσο μάγκας είναι. (Να δει την ταινία “American history X” με τον Eduard Norton).Στα σοβαρά τώρα, Ελπίζω οι Δικαστές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων για τη μνήμη της κοπέλας.
Τσίπα δεν έχουν πάνω τους με τις ζαρντινιέρες και τους προφυλακτήρες... Ξεφτυλισμένος αυτός που δεν παραδέχεται πως σκότωσε, δεν υπάρχει ντροπή σε μερικούς ανθρώπους...