ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.12.2019 | 17:15

Έρωτας και φιλία

Είμαι ερωτευμένη με κάποιον, αυτό που λέμε μπαμ και κάτω. Αρχικά νόμιζα ότι με φλέρταρε λογω των κινήσεων του κτλ, όμως έχει άλλη. Κατάλαβα τότε, και εφόσον μιλήσαμε ενδιάμεσα, οτι με συμπαθεί πολύ ως φίλη κτλ γιατί του φαίνομαι τρελιτσα κτλ. Να το κάνω γαργάρα το τι αισθάνομαι και να προσπαθήσω να το ξεχάσω διατηρώντας μια φιλία μαζί του ή να του εξηγηθώ στα ίσια και να κόψω λάσπη; Σε όλο αυτό το διάστημα τον άγγιζα, χάδια κτλ σε πρόσωπο σώμα και καθόταν. Εκεί ήταν που παρανοησα, καθώς εγώ το πηγαινα αλλού... Μήπως πληγωθω αν μείνω ως φίλη? Τι να κάνω?
4
 
 
 
 
σχόλια
Έχει άλλη, έχει άλλη... αλλά μια χαρά καθόταν για χαδάκια ο τύπος!Κοίτα, αν νιώθεις ότι θα πληγωθείς ως φίλη, που αμφιβάλλω αν μπορείς να τον δεις φιλικά, κόψε λάσπη όπως λες κ εσύ. Και επειδή οι άνθρωποι δεν υπογράφουμε συμβόλαιο σε μια σχέση, ρίσκαρε κιόλας αν θέλεις να αποκαλύψεις τι νιώθεις. Μεγάλος άνθρωπος είναι, αν θέλει να μείνει στη σχέση του θα στο πει. Μόνο μην μπλέξεις σε μπερδεμένες καταστάσεις. Θα φθαρείς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ