ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.12.2019 | 20:07

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Εμένα μου είπαν, πως ο Δεκέμβριος θα είναι απίστευτα όμορφος...Έχει ξεκινήσει καλά....1. Χώρισα μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, γιατί τον έπιασαν οι ανασφάλειες, θεωρεί ότι πάντα θα έχουμε προβλήματα, οικονομικά, με τις δουλειές μας (εγώ τώρα είμαι άνεργη) με την πρώην γυναίκα του, με τα παιδιά του απ' τον προηγούμενο γάμο, λόγω διαφορά ηλικίας.2. Σταμάτησα να παίρνω τα 100 ευρώ που έπαιρνα κάθε μήνα.3. Η μάνα μου με διώχνει απ' το σπίτι (ξανά, το είχε κάνει πάλι πριν 4 χρόνια, για τον ίδιο λόγω, δεν μπορούσα να βοηθήσω οικονομικά, διότι ήθελα να σπουδάσω και εκείνη ήθελε να παρατήσει την δουλειά της, άρα έπρεπε εγώ να πληρώνω το σπίτι ) γιατί δεν μπορώ να προσφέρω οικονομικά, ενώ είμαι υποχρεωμένη, Έχει αρνηθεί 3 δουλειές, μέσα σε μια εβδομάδα γιατί θα της κοβόντουσαν τα επιδόματα της. Εγώ πλέον είμαι φοιτήτρια του ΕΑΠ 25 χρονών και πληρώνω τις δόσεις μου με νύχια και με δόντια.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ θα σταθώ στο ότι είσαι φοιτήτρια κ πληρώνεις μόνη σου για να σπουδάσεις!! Είσαι αξία να στηριχθείς στα πόδια σου κ κάτι μου λέει ότι θα τα καταφέρεις περίφημα!!!Να είσαι δυνατή γιατί η ζωή είναι δική σου κ αξίζει να τη φτιάξεις όπως την ονειρεύεσαι... έστω κ αν κοπιάσεις διπλά γι'αυτό!!Καλή τύχη σε όλα!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ