Rockwave Festival: Θα έρθει η Lana Del Rey στην Ελλάδα;

Rockwave Festival: Θα έρθει η Lana Del Rey στην Ελλάδα; Facebook Twitter
8

Το in.gr επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του Rockwave Festival ρωτώντας εάν υπάρχουν νεότερες πληροφορίες για την εμφάνιση της Lana Del Rey στην Αθήνα. Οι υπεύθυνοι δεν επιβεβαίωσαν την είδηση αλλά ούτε την διέψευσαν λέγοντας ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν νεότερες πληροφορίες για το ποιοι θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ. Η τραγουδίστρια θα βρίσκεται σε  περιοδεία στην Ευρώπη μέσα στο καλοκαίρι. Η Ιταλία, λέει το in.gr, είναι ανάμεσα στις χώρες που θα παίξει live. Το site αναφέρει ότι ως πιθανή ημερομηνία για την εμφάνιση της ακούγεται η δεύτερη μέρα του φεστιβάλ που θα διεξαχθεί στις 8 Ιουλίου.

Σχετικά με τα ονόματα που έχουν ήδη ανακοινωθεί: την Κυριακή 7 Ιουλίου στο Terra Stage θα εμφανιστούν οι: Ska-P, Marky Ramones Blitzkrieg, 1000 Mods, ενώ στο Vibe Stage οι Saxon.

Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στο Vibe Stage θα δούμε τους Iced Earth, Suicidal Tendencies, At the Gates, ενώ την Τρίτη 9 Ιουλίου στο Terra Stage θα εμφανιστούν οι Dead Can Dance, οι Monophonics, ο Κρεγκ Ουόκερ, οι Opera Chaotique, ενώ στο Vibe Stage θα δούμε Septicflesh, Chaostar, Acid Death, Tardive Dyskinesia. Μεταμεσονύχτια εμφάνιση θα πραγματοποιήσει ο Γιάννης Αγγελάκας.

το νέο της τραγούδι, Young and Beautiful

8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

6 σχόλια
Ελλάδα του 2013.Απ'τη μια κατηγορούμε τον νεποτισμό, τις άκρατες πλαστικές επεμβάσεις και την αταλαντοσύνη και από την άλλη επικροτούμε καραμπινάτες περιπτώσεις σαν την Lana Del Rey, που έχει όλα τα άνω χαρακτηριστικά.Κόρη του δισεκατομυριούχου Rob Grant και ξεκάθαρο μιντιακό προϊόν (H&M συμβόλαιο καπάκι με δίσκο σε πολυεθνική, λατρεία από συστημικά μέσα κτλ), extreme makeover που περλαμβάνει μόνιμη ducklips πλαστική στα χείλη και η πιο κακόφωνη, φάλτσα φωνή στην ιστορία των μουσικών βισμάτων--ποιός δεν θυμάται την εμφάνιση της στο SNL, όπου δεν κατάφερε να τους πείσει να παίξει πάνω απ'τη κασέτα, όπως κάνει συνήθως, και είχαμε τα αποτελέσματα που είχαμε:http://youtu.be/BMjUGWy3Gi8
Και στο Τορινι επαιξε πριν λιγες μερες.... Αρωστησα και δεν μπορεσα να παω (σπουδαζει φιλος μου εκει και θα πηγαινα για επισκεψη). Ελπιζω παντως να ερθει αν και δεν το βλεπω...
Έπαιξε στην Ιταλία. Οι ημερομηνίες που έπαιξε δεν ήταν καν κοντινές με αυτές του Rockwave.Rome, Italy / Palattomatica - May 06, 2013Milan, Italy / Alcatraz - May 07, 2013Εκτός αν δυο μήνες αργότερα ξαναπάει στην Ιταλία, πράγμα που δεν έχει ανακοινωθεί... Αλλιώς το Rockwave βρήκε τρόπο να διαφημιστεί :)Μακάρι να τη φέρει, βέβαια, την είδα λάιβ πέρσι και είναι εξαιρετική!