Ο Ολυμπιακός στον τελικό του Conference

«Φταίει ο θείος μου που με βίαζε», λέει ο βασανιστής του Κλίβελαντ

«Φταίει ο θείος μου που με βίαζε», λέει ο βασανιστής του Κλίβελαντ Facebook Twitter
5

Αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή βρίσκεται ο απαγωγέας και βασανιστής των τριών κοριτσιών στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ. Σήμερα ο 53χρονος Άριελ Κάστρο εμφανίστηκε στο δικαστήριο όπου υποστήριξε ότι για τη συμπεριφορά του φταίει το παρελθόν αφού, όπως είπε, οι γονείς του τον κακοποιούσαν ενώ ο θείος του τον βίαζε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κάστρο είχε αφήσει στο σπίτι του σημείωμα αυτοκτονίας, γραμμένο το 2004, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στη διάπραξη των εγκλημάτων κατά των αθώων θυμάτων τα οποία κρατούσε φυλακισμένα επί μια δεκαετία. Μάλιστα ο Κάστρο κατηγορούσε τα ίδια τα κορίτσια για την απαγωγή τους, αλλά ζητούσε σε αυτό το σημείωμα που βρήκε το FBI, να πάει η περιουσία του στα τρία κορίτσια.  

Πάντως τώρα και συγγενής του, με συνέντευξη της στο Ασοσιέιτεντ Πρες, τον κατηγορεί ότι κακοποιούσε την αδελφή της η οποία πλέον έχει πεθάνει.

Αυτός που δηλώνει σοκαρισμένος είναι ο θείος του Julio Castro, ο οποίος δήλωσε ότι είναι δύσκολο να πιστέψει όσα ακούγονται. «Εγώ ήξερα τον γλυκό ανιψιό μου με το χαρούμενο πρόσωπο, δεν είχα ιδέα για το δεύτερο πρόσωπο του», δήλωσε.

5

Ο Ολυμπιακός στον τελικό του Conference

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Προσεξτε ποσο δυσκολο θα ειναι να βρειτε ενα δημοσιευμα που θα κανει τον συλλογισμο οτι ο γενετικος συνδεσμος με βιαιους γονεις/θειους ειναι αρκετος για να εξηγησει τη βια αυτου του ανθρωπου και ποσο ευκολο θα ειναι να βρειτε ενα που θα υποστηριζει οτι η βιαια συμπεριφορα εξηγει τη βια του.
έχεις πολύ δίκιο σε αυτό που λες αλλά σε αυτή την περίπτωση ο "Θύτης" είναι αυτός που κάνει από μόνος του τον συλλογισμό κάτι που μου φαίνεται πολύ περίεργο γιατί όταν συλλογίζεσαι αυτά τα βιώματα συνήθως είναι πολύ δύσκολο να τα επαναλάβεις γιατί σου θυμίζουν τον πόνο και τον εξευτελισμό που έχεις βιώσει, οπότε σε αυτή την περίπτωση ο "θύτης" αυτός δεν μπορεί να θεωρηθεί "θύμα" πάρα μόνο αρρωστημένο μυαλό που δεν θεραπεύετε με τίποτα....
Ο θυτης εδω κανει τον δευτερο συλλογισμο, νομιζω. Δηλαδη οτι αν δεν τον χτυπαγαν εκεινον, δεν θα ειχε κανει κι αυτος οτι εκανε. Η μας αφηνει να τον κανουμε εμεις, εκεινος απλα λεει "θυμα ειμαι κι εγω, λυπηθειτε με".
Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι μη κατανοητό στο παραπάνω κείμενο.. Έγραψαν συγγενής (γυναίκα) και όχι συγγενείς(πληθυντικός).. Επίσης έγραψαν η περιουσία του (του Κάστρο) και όχι τους..
"...αλλά ζητούσε σε αυτό το σημείωμα που βρήκε το FBI, να πάει η περιουσία τους στα τρία κορίτσια." "Πάντως τώρα και συγγενείς του με συνέντευξη της στο Ασοσιέιτεντ Πρες, τον κατηγορεί ότι κακοποιούσε την αδελφή της η οποία πλέον έχει πεθάνει "Αγαπητοί συντάκτες του lifo, βγάζετε συμπέρασμα από τις φράσεις αυτές που γράψατε? Διότι εμένα μου φάινονται συντακτικώς και γραμματικώς ασυνάρτητες...Λίαν επιεικώς...