ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.12.2019 | 15:08

Έχουν χαλασει

8 γνωριμίες μέσα σε ένα μήνα (οκ on line αλλά το ίδιο κάνει),διότι αυτοί το πήγαιναν στο σεξ από το δεύτερο μήνυμα,και εγώ γλυκά και ευγενικά προσπαθούσα να δείξω ότι θέλω χρόνο και επιθυμώ σχέση.Τι γίνεται ρε γμτ εκεί έξω; Όσες έχετε σοβαρές σχέσεις ή παντρεύτηκατε γράψτε στα σχόλια,ποτέ κάνατε σεξ,αν σας μιλούσαν τόσο νωρίς για σεξ,γιατί νιώθω τεράστια πικρία και απογοήτευση.Απο αυτήν την πικρία που σιγά σιγά μετατρέπεται σε οργή και θέλω να κάνω κακό.Πολυ μεγάλο κακό.
21
 
 
 
 
σχόλια
Οκ στα site συνήθως απελευθερώνονται και βγάζουν τέτοια συμπεριφορά. Τα 8 άτομα είναι αρκετά μεν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχουν χαλάσει όλοι γενικά. Υπάρχει μια τάση για βιασύνη. Κάνε αποχή από τα site για κάποιο διάστημα και ψάξου εκτός.
Έχεις θέμα σοβαρό με το τέλος της εξομολόγησης: επειδή γνώρισες 8 νούμερα δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις κακό σε άλλους ή σε σένα. Έχω γνωρίσει πολύ περισσότερα, δόξα τω Θεώ δεν έχω προβεί σε διάπραξη εγκλήματος εξ αυτού του λόγου.Καλά Χριστούγεννα.
Σωστό και αυτό μην ψάχνεις στο ίντερνετ ελάχιστοι άντρες θα έψαχναν εκεί για να κάνουν κάτι σοβαρό. Οι περισσότεροι που τη πέφτουν στο νετ έχουν ήδη σχέση ή παντρεμένοι και ψάχνουν τον εύκολο τρόπο να ξενοπηδήσουν και να μην το μάθει κανεις απογοητεύεσαι άδικα.
Μα νομιζω οτι η πλειοψηφια που ψάχνεται διαδικτυακά ψαχνεται αρχικά για σεξ. Οποτε στη θεση σου δε θα μου εκανε τοση εντύπωση αυτο που σου συμβαινει. Καλα Χριστουγεννα!
Η αλήθεια είναι ότι ειδικά στο διαδίκτυο υπάρχει ακόμη αυτή η ενοχική στάση που πολλοί νομίζουν ότι ξεπέφτουν άπαξ και γνωρίσουν κάποιον διαδικτυακά κι οπότε καλύτερα έστω να αντιμετωπίσουν τον άλλον σαν άναξιο και να φερθούν χωρίς φίλτρα, ευθύνες ή τρόπους. Βέβαια, τα εικοσάχρονα ας πούμε, ενώ μπορεί να έχουν δια ζώσης πρώτη επαφή, την προσέγγιση για κάτι ερωτικό την κάνουν όπως έχω δει με μια ευκολία από τα social.
Α και δεν πιστεύω ότι το ίδιο κάνει η διαδικτυακή γνωριμία με τις άλλες, πολλοί αλλιώς θα μας αντιμετώπιζαν αν μας γνώριζαν στο κλαμπάκι, σε μια κοινή παρέα ή στο διαδίκτυο. Εγώ προσωπικά δεν θα μείωνα καμιά γνωριμία μου λόγω τρόπου πρώτης επαφής και ούτε θα την θεοποιούσα, κι όσοι το κάνουν αυτό, μόνο ανησυχητικό θα το έβρισκα. Υ.Γ. Δεν αναφέρομαι στο ζήτημα της ασφάλειας που στο διαδίκτυο θα πρέπει να είναι αρκετά έντονο μιας και είναι πιο εύκολο να εξαπατηθείς λόγω φύσεως του διαδικτύου.
Βασικά δεν είναι και κακό που συμβαίνει. Άμα το δεις από τη θετική του πλευρά, καταλαβαίνεις από την αρχή ότι με τον άλλο θέλετε διαφορετικά πράγματα και γίνεται γρήγορο ξεσκαρταρισμα.
Σίγουρα προτιμώ να ξέρω την πραγματική εκδοχή του άλλου κι όχι την ωραιοποιημένη με ένα σωρό ψέματα και ιστορίες για αγρίους κάπου κρυμμένες, απλά νομίζω ότι το ιδανικό θα ήταν να υπήρχε καλή συμπεριφορά και δεν εννοώ το ότι όταν κάποιος ψάχνεται για σεξ είναι κακό, αλλά είτε για μισό ραντεβού, είτε για όλη την ζωή, μη σου πω και για πέντε γραπτές κουβέντες καλό είναι να φερόμαστε καλά, εκτός κι αν ξεφύγουν οι άλλοι, γιατί η ανωτερότητα τελικά έχει νόημα εκεί που την καταλαβαίνουν και η σιωπή μεταφράζεται από ενοχή έως αδυναμία(!)
Το ίδιο το μεσο δεν ειναι κακο για μενα. Ουτε υποτιμώ τους ανθρωπους που γνωρίζονται μεσω ιντερνετ. Απλα λεω οτι εφοσον μπεις στη διαδικασια, κρατα μικρο καλάθι.
Serendi-pity προφανώς πρέπει να ξέρεις λίγο τι παίζει κι όχι τι θα έπρεπε να ισχύει για να είσαι καλύτερα προετοιμασμένος. Δεν διαφωνούμε, απλά κάποια στιγμή μ' εντυπωσίασε η μετάλλαξη των ανθρώπων πίσω από μια οθόνη κι αυτή η γνώση για μένα είναι πιο σημαντική από το ότι θα θέλουν σεξάκι(οι πιο πολλοί ενδέχεται αυτό να θέλουν αλλά να σου πουν το παραμύθι που πιστεύουν ότι θα πιάσει)
Έχεις δίκιο, δεν εκφράστηκα καθόλου σωστά: αυτό που ερμήνευσα λανθασμένα σαν μετάλλαξη είναι ένα κομμάτι του εαυτού μας και όσο χειρότερα φέρονται κάποιοι μέσω διαδικτύου, τόσο πιο αυθεντικό μου κάνει, δώστε μου μία μάσκα λοιπόν, να σας δείξω τον πραγματικό μου εαυτό (ολόδικη μου σκέψη, αν πει κανένας Γουάιλντ ότι άλλαξα τα φώτα σε κάτι που 'χε πει, κακεντρέχειες :Ρ)
Το μέσο από μόνο του εννοείται πως δεν πρέπει να απορρίπτεται. Το καλοκαίρι πήγα σε γάμο και το ζευγάρι είχε γνωριστεί στο τιντερ. Απλώς πρέπει να είσαι προετοιμασμενος μπαίνοντας εκεί μέσα ότι μπορεί να συναντήσεις το κάθε λουλούδι.
Ξερω κ γω ζευγαρι που γνωρίστηκε μεσω tinder κ παντρεύτηκε το καλοκαιρι (σύμπτωση?!). Δεν ειναι ο κανόνας βεβαια, ειδικα αναφορικά με τη συγκεκριμενη εφαρμογη, αλλα συμβαινει.
Κοίτα εγώ βάση της εμπειρίας μου αν έβγαινα τώρα με κάποιον θα ήθελα να κάνουμε σςξ οπωσδήποτε μέσα στον πρώτο μήνα και λεχω το λόγο μου για αυτό. Αν κάποιος σε βγάζει πολύ καιρό και δεν το πηγαίνει στο σεξ πίστεψε με κάτι άλλο παίζει δεν θα σου βγει σε καλό
Εντάξει μέσα στο μήνα.Αλλά όχι στο πρώτο ραντεβού.Εκτός αν ψάχνονται και οι δύο για σεξ οπότε επιβάλλεται μετά τον καφέ η επίσκεψη στο σπίτι ή σε ξενοδοχείο.Αλλά αν επιθυμούν μια σχέση το σεξ στο πρώτο ραντεβού μάλλον θα χαλάσει τη μαγιά.Το σεξ είναι σημαντικό,αλλά η επικοινωνία δύο ανθρώπων σε μια σχέση είναι σημαντικότερη.Και αυτή δεν ανιχνεύεται στο κρεβάτι...
Συμφωνώ στο 4 με 5ο ραντεβου θα συμβουλευα εγώ. Αλλά αν σε βγάζει πάνω από ένα μήνα και δεν πάει στι σεξ ο τύπος έχει απλά άλλη και θέλει να ξεδώσει. Ο ελεύθερος μέχρι το 5ο θα ζητήσει σεξ αλλιώς το πράγμα δεν πάει καλά...
4ο ή 20ο δεν ξέρω.Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.Μπορεί ο άλλος να φοβάται να το ζητήσει μην χαρακτηριστεί "λιγούρης".Ιδίως αν η κοπέλα είναι "σεμνή".Μπορεί ο άλλος να έχει προσωπικά "κόμπλεξ" και να θέλει πρώτα να δει αν είναι αποδεκτός πριν ξεντυθεί μπροστά στην κοπέλα.Και για τις κοπέλες το ίδιο ισχύει.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ