ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.1.2020 | 01:19

Αραγμα

Κάθομαι αράζω στο σκοτάδι έχοντας ως μόνο φως κάποια πολύχρωμα φωτάκια και ως εικόνα το πανό του Bob Marley που έχω στον τοίχο και 2 αφίσες μια Slayer και μια MotorheadΑκούω τον πρώτο δίσκο των iron maiden τον ομώνυμο σε CD στο στερεο μουΓια μένα η καλύτερη χαλάρωση χωρίς ουσίες αλκοόλ τσιγάρο καφέ κλπΜόνο τεχνηΕσείς πώς την βρίσκετε ?
6
 
 
 
 
σχόλια
Με ουσίες ή χωρίς, σε ένα όμορφα φωτισμένο δωμάτιο όπως το δικό σου ή σε ένα ξέφωτο στο δάσος, με μουσική ή χωρίς, με παρέα ή χωρίς... Κοινός παρονομαστής η διάθεση για χαλάρωση και περισυλλογή :-)
Η καλύτερη μου, να με βάλεις στην "απομόνωση" και ν'ακουω μουσική η' να διαβαζω, κάτι που να μου αρέσει φυσικά.Επισης να χορεύω, αν έχω κέφια μπορεί να κάνω δουλειές στο σπίτι και ταυτόχρονα να χορεύω.. έχει γίνει παρτενέρ το ξεσκονιστηρι πολλές φορές..τι να σου λέω και τέλος το περπάτημα..άφησε με μόνη μου να περπατάω, πχ από Πανόρμου φτάνω Σύνταγμα και μετά ξανά πίσω, χωρίς να λιποθυμήσω :-).

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ