ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.1.2020 | 23:04

έλεος

Βλέπω σε πολλές εξομολόγησεις κοπέλες να ρωτάνε γνωμη για κάτι γκομενικο και να αναφέρουν οτι γνώρισαν κάποιον κάναν σεξ και μετά αυτός ο άλλος έγινε καπνός και πολλοί από κάτω σχολιάζετε κάτι σε φάση λογικό αφού ήσουν εύκολη , το έδωσες τόσο γρήγορα κτλ η ότι δεν έχει αξιοπρέπεια η κοπέλα που προχωράει αμέσως στο σεξ χωρίς να γνωρίζει καλά τον άλλον κτλ δε σας φαίνονται όλα αυτά συντηρητικά και μισογυνιστικα γενικά εν έτει 2020 ; Όπως ένας άνδρας έχει το δικαίωμα να κάνει σεξ από το 1 , 2 ραντεβού χωρίς να θεωρείτε εύκολος έτσι έχει και μια γυναίκα ...η διαφορά που ακριβώς βρίσκεται ; Την γυναίκα γιατί αμέσως όλοι τρέχετε να την χαρακτηρίσετε τσουλα , αφελή ( σε φάση ότι την εκμεταλλεύτηκαν) και εύκολη ; Δηλ αν με έναν άνθρωπο έχεις βγει λίγες φορές αλλά σου αρέσει πολύ και σου βγαίνει το ερωτικό αμέσως πρέπει να το καθυστερήσςις και να προσποιηθεις μη τύχει και σε περάσει για εύκολη περίπτωση και παρτολα ; Έλεος πχια με αυτές τις διακρίσεις . Το ίδιο πράγμα αν κάνει ένας άνδρας θα πείτε λογικό άνδρας είναι ήθελε σεξ ενώ μια γυναίκα που θέλει ακριβώς το ίδιο είναι τσουλα και φυσικά αν μετά τολμήσει να σκεφτεί κάποια συνέχεια είναι εντελώς αφελής γιατί δε θα την πάρει κανείς στα σοβαρά..
13
 
 
 
 
σχόλια
Έχει μείνει από παλιά αυτή η άποψη. Το καλύτερο είναι το κάθε ζευγάρι άλνα κάνει ότι γουστάρει από κοινού αρκεί να μην βλάπτει ο ένας τον άλλον ,σε τρίτους δεν θα έπρεπε να πέφτει λόγος. Το χειρότερο είναι η αίσθηση κοροϊδίας και εξαπάτησης σε αυτές τις γρήγορες γνωριμίες όταν δεν υπάρχουν αμοιβαίες προσδοκίες. Δεν ταιριάζουν όλα σε όλους. Σε κάποιους βγήκε σε καλό το γρήγορο σεξ σε άλλους όχι.
Παιδιά, μην το ψειρίζουμε πολύ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι στημένο, απ' όποια σκοπιά και να το δεις. Οι ανεγκέφαλοι κομπλεξαρισμένοι από ανέραστους inceloκαμμένους έως καπάτσες παραδοσιακχιές, θα σε πουν εύκολη αν σεξουαλιστείς από το πρώτο ραντεβού. Θα σε πουν προβλέψιμη και "περιορισμένης ευθύνης" αν προχωρήσεις στο τρίτο ραντεβού. Θα σε πουν ψυχρή με ύπουλες σκοπιμότητες, γιατί θες να "τυλίξεις" τον κελέπουρο αν το καθυστερήσεις για μετά το πέμπτο/έκτο ραντεβού. #Διαλέγετε σοφά τις μάχες σας.
Εμένα η εμπειρία μ μ έδειξε ότι αν ένας άντρας καθυστερεί το σεξ απλά έχει άλλη και νιώθει τύψεις πι ελεύθεροι το επιδιώκουν γρήγορα
το θεμα δεν ειναι το σεξ απο το πρωτο ραντεβου, αλλα το οτι πολλες δε αντιλαμβανονται οτι ολο το στορυ καμια φορα ειναι ενα σεξ μιας φορας. και ελπιζουν οτι αμα το κανουν με τον αλλο μετα θα τον κερδισουν.
Άλλο τι θα έπρεπε να συμβαίνει κι άλλο τι πραγματικά συμβαίνει.Φυσικά και τα δύο φύλα έχουν ίσα δικαιώματα στο σεξ και μπορούν να προχωρήσουν σ' αυτό άμα τη γνωριμία. Οι κοινωνικές ταμπέλες όμως που έχουν κοτσαριστεί σε κάθε φύλο είτε μας αρέσει είτε όχι είναι υπαρκτές κι ακόμη γερά ισχύουσες.Ο όρος "εύκολη" δεν αποδίδεται μόνο από άντρες σε γυναίκες, αλλά κι από γυναίκες προς γυναίκες. Κι αυτό συμβαίνει γιατί, παρά τις αυτονόητες αντιρρήσεις της λογικής απέναντι σ' ένα κουτό και προκατειλημμένο κατεστημένο, όσα ακούμε και βιώνουμε μεγαλώνοντας γίνονται σχεδόν dna μας.Στο προκείμενο. Αν μια γυναίκα γουστάρει σεξ από την πρώτη συνάντηση ας το κάνει, αδιαφορώντας για τα κοινωνικά σκαλώματα. Αν τώρα, επιθυμεί να εξελιχθεί μια γνωριμία σε σχέση, θα πρέπει να ξέρει ότι παίζει σε μια σκακιέρα που οι κανόνες (παράλογοι, ηλίθιοι ή άδικοι κι απαξιωτικοί) προϋπάρχουν. Είτε συμβιβάζεται και πράττεις αναλόγως είτε ακολουθείς υπευθύνως το δόγμα του "ό,τι βρέξει ας κατεβάσει".
Μα αυτό ακριβώς! :) Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο και πολλές ακόμη έχουν την ανάγκη να κάνουν μεν αυτό που θέλουν(;) αλλά με απολογητικο ύφος μπας και το ρίξουμε στην άγνοια και στα έντονα συναισθήματα και γλιτώσει χαρακτηρισμούς και συμπεριφορές.Από την άλλη, κάπου διάβασα περί συνειδητοποιημένων αντρών, όταν οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι από παράλογες συνέπειες γιατί να φοβούνται τόσο πολύ το όλο ζήτημα και πως θα το φέρουν ότι έκαναν σεξ; Ακόμη, το γνωστό θέμα ότι πρέπει ένας άντρας να 'κοστολογισει' την αξία μας και το τι είμαστε θα φανεί με ποιον έχουμε δίπλα μας κι όχι ποιες είμαστε κάπως συμβάλλει στην ανάγκη για επιβεβαίωση από κάποιον που απλά κάναμε σεξ και δεν τον ξέρουμε σαν άτομο απαραιτητως.
Έχει μπερδευτεί λιγάκι κοπέλα μου. Και ποιος σου είπε ότι ο πραγματικός λόγος που ένας άντρας θα παρατήσει μια κοπέλα είναι επειδή είναι εύκολη και το έδωσε γρήγορα; Αν σε έναν άντρα δεν του αρέσουν οι κοπέλες που το δίνουν εύκολα τότε αυτός γιατί κάνει σεξ μαζί με αυτές τις κοπέλες; Και όταν ο ίδιος άντρας αργότερα βρει μια επίσης εύκολη αλλά δεν την παρατήσει μετά το γρήγορο σεξ τι σημαίνει; Πρέπει να καταλάβεις ότι εν έτη 1920, 2020 και 2120 η Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι συντηρητική ως την νοοτροπία. Ποιος άντρας θα παραδεχτεί εύκολα στην κοινωνία ότι σε μια γυναίκα ο χαρακτήρας της είναι τόσο άσχημος που δεν την θέλει παραπάνω από ένα κρεβάτι; Όπως επίσης ποια γυναίκα θα παραδεχτεί εύκολα στην κοινωνία ότι δεν θέλει να προχωρήσει σεξουαλικά με κάποιον επειδή δεν της αρέσει εμφανισιακά; Φαντάζεσαι κοινωνικά τι κράξιμο θα φάνε αυτοί οι άνθρωποι;; Οπότε όλοι "παίζουν" με social safe δικαιολογίες τύπου είναι εύκολη, δεν σέβεται το σώμα της, δεν μου κάνει το κλικ, δεν ξέρει πως να συμπεριφέρεται σε μια γυναίκα, δεν έχει τρόπους, είναι λιγουρης κτλ. Αν πχ σε εσένα είναι λιγουρης κάποιος τότε γιατί αυτός ο κάποιος πριν από σένα είχε 5 χρόνια σχέση; Στην πρώην του δηλαδή δεν ήταν λιγουρης; ή μήπως η πρώην του γουστάρει λιγουρηδες;
Το θέμα δεν είναι το πότε κάνει μία γυναίκα έρωτα, μπορεί να κάνει και στην πρώτη ώρα της γνωριμίας, προσωπικά δεν τη θεωρώ ούτε τσούλα ούτε του δρόμου. Απλά, οι εξομολογήσεις στις οποίες αναφέρεσαι συνήθως αποπνέουν μία αίσθηση ότι ''του δόθηκα, με άφησε, εγώ ήθελα κάτι παραπάνω, γιατί μου φέρθηκε έτσι;''. Δλδ έκαναν ό,τι έκαναν όχι ως ενσυνείδητη αποδοχή του ότι όλα είναι πιθανά αλλά ως αλισβερίσι για κάτι μονιμότερο στη συνέχεια.
Νομίζω ότι αναφέρεσαι πιο πολύ στις προσδοκίες που ενδέχεται να έχει μια γυναίκα (και καθένας μας πιστεύω) απέναντι στον παρτενέρ της. Όταν μας αρέσει πολύ ένας άνθρωπος και τον γουστάρουμε, λογικό να επιδιώξουμε τον έρωτα μαζί του σε όλες τις εκφάνσεις.Συμφωνώ ότι όλα τα σενάρια είναι πιθανά; το ότι κάνεις σεξ με κάποιον δεν σημαίνει πως υπογράφεις συμβόλαιο ότι αυτό θα συνεχιστεί. Αλλά είναι θεμιτό ο καθένας μας να αναζητεί την σεξουαλική ολοκλήρωση όποτε αυτός/η το επιθυμεί και είναι θεμιτό επίσης να έχει προσδοκίες και όνειρα ότι θα συνεχιστεί.
Εγώ πάλι δεν θα δικαιολογήσω κανέναν από τους δύο.ίσως το σεξ από το πρώτο ραντεβού σε άλλη φάση να ταν ντάξει αλλά με τα μυαλά που κουβάλαει ο κοσμάκης κάποιος που πάει να το κάνει κατευθείαν δεν έχει αγνές προθέσεις επειδη απλά καλύφθηκε από την εξωτερική εμφάνιση δεν μπορεί να το βλεπει παρά σαν κρέας.