ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.1.2020 | 19:09

Δεν παλεύεται

Θα συνεχιζατε με έναν άνθρωπο που είναι νευρικος ;;; Πάω να πω τη γνώμη μου σε κάτι και μου λέει πολύ μιλάς δεν πας στον Διαο..@ο;;; Πώς μπορώ να του πω ότι με προσβάλλει όλο αυτό; Είμαστε συνολικά τέσσερα χρόνια αλλά εχει καιρό που ξεσπάει τα νεύρα του πάνω μου ..μιλάει έντονα και απότομα σε σημείο να τον σιχαίνομαι! Δεν θέλω να κάνω τίποτα ερωτικό! Όχι επειδή δεν τον αγαπάω αλλά επειδή συμπεριφερεται έτσι! ! Και στη μάνα του το ίδιο άσχημα μιλάει! Πλέον όμως τον συνήθισα και τον συγχωρώ αλλά μέσα μου πνιγομαι..Λύση;
12
 
 
 
 
σχόλια
Μια ειναι η λυση! Να φερετε στον κοσμο ενα παιδι! Να γνωρισει αυτη την μεγαλη προσωπικότητα... να βριζει μανα, γυναικα και παιδι να ολοκληρωθει η κομπανια! Τωρα, περα της πλακας, περιμενεις να αλλαξει ενας ανθρωπος που φερεται χειροτερα στη σχεση του, απ' οτι οι περισσοτεροι στο κατοικιδιο τους?
Έτσι όπως περιγράφει η κοπέλα τα πράγματα, δεν μου δίνει την εντύπωση ότι είναι ερωτευμένη. Γενικά, συχνά πολλοί άνθρωποι ανέχονται άσχημες συμπεριφορές από τους συντρόφους τους, όχι επειδή είναι ερωτευμένοι αλλά λόγω συνήθειας, φόβου μοναξιάς κλπ.Όπως και αν έχει, πάνω από όλα πρέπει να είναι κανείς ερωτευμένος με τον εαυτό του και να θέλει γι'αυτόν το καλύτερο.
Την λυση την γνωριζεις πολυ καλα!! Τι σε κραταει να μην την κανεις πραξη? Πολλα φανταζομαι. Αλλα οι θετικες συνεπειες θα ειναι σιγουρα περισσοτερες απο τις αρνητικες.