Σκουριές: «Μας πετάνε καρφιά και πέτρες με σφεντόνες», καταγγέλλουν αστυνομικοί

Σκουριές: «Μας πετάνε καρφιά και πέτρες με σφεντόνες», καταγγέλλουν αστυνομικοί Facebook Twitter
4

 Σοβαρές καταγγελίες για τις μεθόδους που χρησιμοποιούν ορισμένοι κάτοικοι της Ιερισσού στον «πόλεμο» με τις αστυνομικές δυνάμεις για να εμποδίσουν την επένδυση χρυσού κάνει ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θεόφιλος Παπαδάκης.

Μιλώντας στο thestival.gr, μεταφέρει καταγγελίες αστυνομικών ότι κάποιοι κάτοικοι χρησιμοποιούν σφεντόνες με τις οποίες εκτοξεύουν καρφιά και πέτρες. «Έχουν σωλήνες και μέσα σε αυτούς τοποθετούν πυροτεχνήματα τα οποία εκτοξεύουν προς τους αστυνομικούς» δηλώνει ακόμη  κ. Παπαδάκης.

Όπως λέει, η θέση των αστυνομικών στις Σκουριές είναι ιδιαίτερα δύσκολη και  δεν είναι ο ρόλος της αστυνομίας να προστατεύει τις επενδύσεις σε 24ωρη βάση. «Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους κατοίκους. Εκτελούμε εντολές. Η διοίκηση της αστυνομίας πρέπει να προστατεύσει του αστυνομικούς που είναι εκτεθειμένοι. Δεν είναι δυνατόν να γινόμαστε σάκος του μποξ για κάθε δίκαιο ή μη αίτημα οποιασδήποτε ομάδας πολιτών» τονίζει  ο κ. Παπαδάκης.

Ο Γεν. Γραμματέας της ΕΑΥΘ δηλώνει υπέρμαχος των επενδύσεων όταν αυτές βρίσκουν σύμφωνους και τους πολίτες. «Δεν φταίει ο Έλληνας αστυνομικός για να τρώει πέτρες, σκάγια και καρφιά και να μη γνωρίζει αν το βράδυ θα επιστρέψει σπίτι του. Καλές οι επενδύσεις αλλά δεν μπορούν να γίνονται με συνεχή προστασία από δεκάδες αστυνομικούς. Θα πρέπει να γίνονται έπειτα από διάλογο με τις τοπικές κοινωνίες".

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα σε Οικονομική Θεωρία, Υπολογιστές, Βιολογική Γεωργία

Ελλάδα / Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα για τα μαθήματα ειδικότητας των υποψηφίων των ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν σήμερα στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Απο εξω ολοι ωραια τα λετε.Σε αλλο αρθρο καποιος εγραψε οτι τα παιδια των Ματ δεν ειναι καν ανθρωποι...Συγχαρητηρια.Σε καμμια περιπτωση δεν ειμαι με την αστυνομια και τις μεθοδους της αλλα ας ειμαστε μια φορα αντικειμενικοι.Για μια ακομη φορα το θεμα ειναι οι αστυνομικοι που πετανε χημικα και δινουν ξυλο κατ'εντολη(το οποιο ειναι αληθεια γενικα) και οχι οι δολοφονικες επιθεσεις των 'αθωων' πολιτων.Δε θα τους δωσουμε και τα ευσημα τωρα που πετανε κοτρονες και πυροβολανε αστυνομικους εχοντας ως αλλοθι οτι ο κοσμος παλι θα τους δικαιολογησει.
«Έχουν σωλήνες και μέσα σε αυτούς τοποθετούν πυροτεχνήματα τα οποία εκτοξεύουν προς τους αστυνομικούς»!Σόρρυ κιόλας..αλλά εσείς χημικά δεν πετάτε?
Για την εθνική μας κυβέρνησις, αναλώσιμοι είναι και οι πολίτες, αναλώσιμοι και οι αστυνομικοί. Όταν το καταλάβουν όλοι, ίσως κάτι μπορεί να γίνει με αυτά τα λαμόγια