ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
 
 
 
 
σχόλια
Στους αμέτρητους συμβιβασμούς ή στα ψέματα που λένε οι άνθρωποι στον εαυτό τους για να μην καταλήξουν μόνοι. Εκεί τους βρήκαν.Εντάξει, υπάρχουν κι εξαιρέσεις κι είναι θέμα τύχης.Προσωπικά βρήκα δυο-τρία άτομα σε έναν χώρο που πάω κι έχουμε όλοι κοινό ενδιαφέρον γι' αυτό που συμβαίνει στον συγκεκριμένο χώρο.
Πολύ σοβαρά θα σου απαντήσω πώς αυτά θα γίνουν όταν πάψεις να ψάχνεις όποιον και θα αρχίσεις να επενδύεις στον εαυτό σου.Όσο πιο ισορροπημένο είσαι τόσο πιο γοητευτικός θα γίνεσαι για τους άλλους.Σου το λέω εγώ που τους φίλους τους έκανα μετά τα 25
Εγώ την κολλητή μου, που την θεωρώ αδερφή μου πλέον μετά από σχεδόν 20 χρόνια, τη γνώρισα ως φοιτήτρια σε μια δουλειά που είμαστε μαζί part time. Άλλες φίλες που έχω τις έχω μέσω δουλειάς. Κάνω όμως επισης κολλητή παρέα με την αδερφή μου, την ξαδέρφη μου κτλ. Εχω επισης ενα αδεδικο φιλο που τον ξερω απο μικρή γτ έκαναν οι μαμάδες μας παρέα και κατοχυρώθηκε. Μακάρι να είχα να σου πω και για μια τέτοια σχέση. Είμαι 40 και δεν έχω να περιγράψω τπτ τόσο ταιριαστό και αγαπημένο που να διαρκεί τοσο πολύ..
Όποια σχέση έχει δουλέψει στην ζωή μου, φιλική η' ερωτική, έχει στηριχτεί στην έλλειψη προσδοκιών. Υπάρχει απόλυτη ελευθερία, καθόλου κτητικοτητα και κατανόηση.
Την ίδια απορία έχω και γω. Μάλλον κάποιοι είναι ευνοημένοι στο θέμα σχέσεις. Το θέμα όμως είναι να εκτιμήσουν αυτό που έχουν. Εμείς οι υπόλοιποι, μάλλον στα αυγά ''kinder έκπληξη'' θα τους βρούμε.