ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.1.2020 | 23:32

Ας βοηθήσει κάποιος.

Είναι ένας τύπος στην σχολή, έχουμε μιλήσει καμία δύο φορές, έτσι, στο άσχετο για κάτι αναπληρώσεις κλπ.Είναι πολύ φωτεινό άτομο, έχει ωραία αύρα και φαίνεται πολύ του γούστου μου. Μαρεσει και έχω τσιμπήσει.. Θέλω να γνωριστούμε περισσότερο. Το θέμα είναι ότι είμαι καιρό μόνη μου και περναω και μια περίεργη φάση, έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στην ζωή μου και έχω χάσει λίγο την θετική μου ενέργεια. Ψυχικά έχω κουραστεί και δεν έχω πολύ όρεξη να ψάχνω τώρα τρόπους να τον προσεγγίσω κλπ κλπΘα ήθελα πολύ να έκανε κάτι εκείνος, στην σχολή γίνεται όμως χαμός και το να βρεθείς έστω και τυχαία με κάποιον κάπου ώστε να δωθει μια ευκαιρία συζήτησης είναι σχεδόν απίθανο. Νιώθω ότι θα μείνω για πολύ καιρό ακόμα μόνη....
4
 
 
 
 
σχόλια
Αν είστε στο ίδιο έτος ή έστω έχετε τουλάχιστον ένα κοινό μάθημα, μπορείς να του ζητήσεις και καλά σημειώσεις. Και να του πιάσεις τη κουβέντα σχετικά με αυτό, και επί τη ευκαιρία να του ζητήσεις φβ ή ινστα ή κάτι τέλος πάντων με την δικαιολογία ότι και καλά το θες για σημειώσεις. Μπορεί να ακούγεται χαζό αλλά αν δεν βρίσκεις άλλο τρόπο, μπορείς να το δοκιμάσεις, είναι μια διακριτική προσέγγιση. Εμπειρικά σας το λέω, με μένα έπιασε :Ρ . Καλή τύχη!
Ναι καταλαβαίνω! Τότε ίσως αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα διάλειμμα, πρεπει να λύσεις οποιοδήποτε ψυχολογικό κώλυμα νιώθεις αυτή τη στιγμή πριν κάνεις το οτιδήποτε με κάποιον άνθρωπο. Αυτά τα πράγματα θέλουν διάθεση και ψυχικά αποθέματα, και να έρθει ο ίδιος να σου δείξει το ενδιαφέρον του, θα πρέπει και συ να μπεις σε μια διαδικασία επικοινωνιακής προσπάθειας απο πλευράς σου,δεν είναι μονόπλευρα αυτά. Οπότε προσπάθησε να αντιμετωπίσεις ο,τι νιώθεις πως σε καθιστά "ανίκανη" να κάνεις το οτιδήποτε σε κάθε τομέα της ζωής σου και σε κρατά πίσω, ώστε να χεις τα περιθώρια και τη διάθεση για να αφιερώσεις ενέργεια σε αυτό το κομμάτι.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Το έχω σκεφτεί και ναι... Απλώς συνέβησαν τόσες αλλαγές που δεν ξέρω ποια από όλες με έχει επηρεάσει. Είναι σαν να νιώθω ότι κάτι πάει λάθος αλλά δεν ξέρω τι. Δεν μπορώ να βρω ποιο είναι το κωλυμα μου. Μπορεί να μην έχω και κανένα κωλυμα. Νιώθω ξενερωμενη. Με τον εαυτό μου μάλλον που νόμιζα ότι τα πράγματα ήταν ρομαντικά στην ζωη και προσγειώθηκα γρήγορα στην σκληρή πραγματικότητα. Μπορεί αυτό να είναι το κωλυμα μου. Τέλος πάντων. Θα ήθελα απλώς να μην είμαι μόνη σε αυτή μου την φάση. Και αυτός φαίνεται τόσο φωτεινός άνθρωπος και κατάλαβες.