ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.1.2020 | 02:01

Κουράστηκα...

Να βρίσκεις τον ιδανικό υποτίθεται για σένα σύντροφο, να έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που αναζητάς (σαν χαρακτήρας), να περνάτε ωραία μαζί αλλά να μην ταιριάζετε στο ερωτικό κομμάτι...Τι κάνεις σε αυτήν την περίπτωση;Προσπαθείς μήπως φτιάξουν τα πράγματα ή το αφήνεις; Υποτίθεται πως όταν 2 άνθρωποι ταιριάζουν κάποια πράγματα συμβαίνουν φυσικά... Από την άλλη με όσους τα βρίσκαμε στο ερωτικό στο τέλος αποδείχτηκαν ακατάλληλοι σύντροφοι... Γιατί να είναι τόσο δύσκολες οι σχέσεις;
7
 
 
 
 
σχόλια
Αν είστε στην αρχή ίσως να συμβαίνει αυτό διότι μπορεί να μην υπάρχει πλήρης άνεση και απο τις δυο πλευρές, κάποιος απτους δύο ή και οι δυο, ίσως να αγχώνεται και γι'αυτό να μην αποδίδει η σεξουαλική πράξη. Αν δεν ισχύει αυτό, ίσως απλώς να πρέπει να πειραματιστειτε και να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα,να κάνετε μια μακρά συζήτηση του τι και πώς αρέσει στον καθενα να κάνει, μοιρασου μαζί του μια φαντασίωση που θα θελες να πραγματοποιήσεις με αυτόν και γενικά ξεκινήστε να μιλάτε περισσότερο για όλα αυτά. Οπότε ναι, πειραματιστειτε, δοκιμάστε στάσεις, ρόλους, πείτε το αν δεν σας αρεσει κάτι...και σίγουρα θα βρείτε ενα κοινό σημείο.
Εγώ πάλι θα το πω έξω από τα δόντια. Το αν θα την παλέψεις εξαρτάται από 2 πράγματα. Πρώτον, από το πόσο συχνά θέλετε και οι 2 σεξ. Αν είστε τύποι που δεν είναι πρώτη σας προτεραιότητα (λόγω ηλικίας ή χαρακτήρα ή οτιδήποτε άλλο) μπορεί και να παλεύεται αν όλα τα υπόλοιπα είναι τέλεια. Στην αντίθετη περίπτωση όχι. Με τίποτα όμως. Δεύτερον, κατά πόσο εσύ ως γυναίκα θεωρείς ότι μπορείς να "ανεχτείς" έναν κακό ερωτικό παρτενέρ και δεν σου έρχεται να αυτοκτονήσεις μετά. Γιατί αν υπομένεις μια συχνή ερωτική επαφή καταναγκαστικά, θα έρθει η στιγμή που θα το βιώνεις ως ένα είδος "βιασμού". Και μετά θα πάνε περίπατο και όλα τα υπόλοιπα καλά συνασθήματα.
Αν δεν υπάρχει σεξουαλική έλξη, τότε κοροϊδεύεις τον εαυτό σου και αυτό πάει κι έρχεται, για τον άλλον δεν είναι πολύ δίκαιο. Αν τώρα θεωρείς ότι σεξουαλικά δεν, εξαρτάται, θα έλεγα ότι μπορείτε να το προσπαθήσετε και να συζητήσετε για να βελτιωθεί η κατάσταση. Αν δεν ακούει, δεν ενδιαφέρεται και δεν τον νοιάζει πως να περνάτε και οι δύο καλά, εμένα για ιδανικός σύντροφος δε μου ακούγεται πάντως.
Και αγιος να ειναι, αμα στο ερωτικο κομματι δε σε ικανοποιει, σε λιγο καιρο θα αρχισεις να ξενοκοιτας. Σιγουρακι!Αν κατα τ'αλλα εχετε τοση χημεια, μπορεις να προσπαθησεις μηπως αλλαξουν τα πραγματα, αλλα μη φας τη ζωη σου περιμενοντας.
Τι εννοείς ταιριαζετε σαν χαρακτήρες; Φίλο ψάχνεις να κάνετε πλακιτσες; Ο έρωτας είναι σεξουαλική έλξη. Αν δεν σε ελκύει εμφανισιακά αυτό που βλέπεις εννοείται το ερωτικό κομμάτι δεν θα σου βγει. Φαντάσου έναν άντρα να προσπαθούσε να ταιριαξει ερωτικά με μια κοπέλα που εμφανισιακά δεν του αρέσει. Δεν θα του σηκωθεί ποτέ!!!!
Λοιπόν, θα σου πω εκ πείρας το εξής: υπάρχει ''επιγενόμενη'' χημεία και ''βελτίωση'' της ερωτικής ζωής σε εξαιρετικά επίπεδα, αρκεί να υπάρχουν οι προϋποθέσεις και η αμοιβαία θέληση. Στην εποχή του άρπα κόλλα την έννοια της χημείας την έχουμε καταντήσει μία στιγμιαία αντίδραση ολίγων δευτερολέπτων όταν βλέπουμε τον άλλο, παραβλέποντας το βάθος χρόνου που έχουν οι σχέσεις. Και να θυμάσαι το εξής: τον καλό χαρακτήρα μπορείς να τον μετατρέψεις σε ''καλό'' εραστή, τον τελευταίο δεν τον καθιστάς ποτέ καλό χαρακτήρα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ