ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.2.2020 | 21:56

Το βρίσκω προσβλητικο

Λοιπόν σαν άτομο είμαι χαμηλών τονων.Στην αρχή όταν γνωρίζω άτομα δεν μιλάω πολύ θέλω τον χρόνο μου.Μετα που αρχίζω να νιώθω πιο άνετα είμαι εντάξει.Μερικες φορές ειδικά όταν αγχώνομαι ή είμαι πολύ ενθουσιασμένη για κάτι μιλάω πολύ και γρήγορα.Οταν συμβαίνει αυτό ακούω ανθρώπους να μου λένε τι σε έπιασε και μιλάς τόσο πολυ,γλώσσα δεν έχεις βάλει μέσα σου,σταματά να μιλάς και άλλοι μου έχουν πει και να σκάσω κιόλας ή έχουν βάλει το δάχτυλο στο στομα(το δικό τους) για να μου δείξουν να κάνω ησυχία.Να σημειώσω ότι δεν μιλάω τόσο πολύ συχνά και επίσης μιλάω πολύ χαμηλοφωνα.Αλλα ρε παιδιά με ενοχλεί,είναι προσβλητικό να μου λένε να σωπάσω.Και απορώ που δεν το καταλαβαίνουν κιόλας.Υπαρχουν και άλλα άτομα γύρω μου που μιλάνε πολυ(όχι όπως εγώ που το παθαίνω μόνο σε φάσεις άγχους ή ενθουσιασμόυ) γενικά αλλά εγώ ποτέ δεν έχω πει σε κανέναν να σωπάσει πάντα κάθομαι και άκουω.Δεν μπορώ να πω σε κάποιον να σκασει,είναι δικαίωμα του να μιλάει.Εννοειται ότι δεν αναφέρομαι πχ σε περίπτωσεις μαθήματος που πρέπει να κάνεις ησυχία.
1
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεί να τους ξενίζει που μεταβαίνεις από την απόλυτη σιωπή στη λογοδιάρροια. Μπορεί να έχεις κουραστική χροιά ή να μεταδίδεις άγχος ενώ μιλάς, ή μπορεί να μην έχει ροή ο λόγος σου. Επίσης το ότι δεν μιλάς πολύ γενικά, δε σημαίνει πως έχεις το δικαίωμα να μονοπωλήσεις την κουβέντα όταν σου έρθει έμπνευση.Μπορεί να είναι και 1000 δυο άλλα, αλλά εάν κουράζεις τους συνομιλητές σου, καλύτερα να το ψάξεις. Υπάρχουν βίντεο που μπορούν να σε βοηθήσουν με βασικά πράγματα.