ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.2.2020 | 15:19

Πολλές μέρες δοκιμαστικο

Πήγα σε ένα μαγαζί να μιλήσω και όταν τους ρώτησα πόσες μέρες διαρκεί το δοκιμαστικο μου είπαν "μέχρι να μας μάθεις κ να σε μάθουμε και μέχρι να μάθεις την δουλειά του μαγαζιού...Άλλες κοπελες κάνουν 4-5 μέρες άλλη κοπέλα έκανε 1 μήνα κ δεν έμαθε ποτε"....Εν τω μεταξύ έχω προυπηρεσια...Έχω κάνει ήδη 2 μέρες 7ωρα κ τις 2 δοκιμαστικο..Την Τρίτη θα κάνω πάλι....Τα λεφτά είναι πολύ καλά αν δε πάρει γι αυτό κάνω υπομονή...Αν με κρατήσει 1 βδομάδα δοκιμαστικο κ με διώξει μετα;; Έχεις τι λέτε να κανω;; υπομονή ή να φυγω;
8
 
 
 
 
σχόλια
Βλακείες. Έχεις προϋπηρεσία και ακόμη και αν δεν είχες θα είχαν καταλάβει μετά τα 2 7ωρα αν τους κάνεις ή όχι. Είναι σαν να λέμε πηρες τον υδραυλικό να σου φτιάξει τη βρύση του μπάνιου αλλά πριν από αυτόν του ζήτησες να σου φτιάξει τη βρύση της κουζίνας δωρεάν, να δεις άμα σου κάνει. Φαίνεται να το έχουν κάνει σύστημα. Και ύποπτο αυτό που σου είπε ότι η άλλη δούλεψε 1 μήνα δοκιμαστικά.
Βαση νομου το δοκιμαστικο πρεπει να πληρωνεται.Αυτο που κανουν απαγορευεται.Οποτε σκεψου ακομα και να σε παρουν δεν θα ναι σωστοι και σε αλλα πραγματα που δικαιουσαι ως εργαζομενος τους.Εγω θα την εκανα με το που μαθαινα για τις μαλακιες με τα δοκιμαστικα.Πραγματικα δεν ντρεπονται?!!!
Την προσοχή σας οι νεαρές ηλικίες. Βασίζονται στην απειρία σας και στο οτι θα ντραπείτε να μιλήσετε. Η δοκιμαστική εργασία πληρώνεται. Να τους πεις πως όσο σου πληρώνουν τις δοκιμαστικές ημέρες, μένεις για όσο καιρό θέλουν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ