ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.2.2020 | 22:23

Είμαι 40 γκέι και μόνος

Φοβάμαι ότι θα γεράσω μόνος μου
6
 
 
 
 
σχόλια
Ανεξαρτήτου σεξουαλικού προσανατολισμού έχω να πω πως ποτέ να μη λέμε ποτέ, γιατί πραγματικά δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο και τι μας επιφυλάσσει η ζωή. Μπορώ να καταλάβω πόσο δύσκολο είναι το να θέλεις να αγαπήσεις και να αγαπηθείς όμορφα κι αληθινά, να βρεις έναν άνθρωπο που να έχει όλα όσα λαχταρά η ψυχή σου. Είναι πραγματικά οδυνηρό. Αλλά είσαι σίγουρος ότι θέλεις να κάνεις πραγματικά μια σχέση; Μήπως όλα αυτά τα χρόνια σου έχει δοθεί κάποια ευκαιρία και εξαιτίας ενοχών και φόβου την άφησες να χαθεί; Από την άλλη, η μοναξιά δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Σκέψου είναι καλύτερα να είσαι μόνος σου ή να έχεις μια σχέση που δε θα είναι όπως την ονειρεύεσαι; Μπορεί να σου φανεί τρελό, αλλά κάπου είχα ακούσει ότι καλύτερο είναι να πιστεύουμε στα όνειρά μας και να προσπαθούμε να τα κυνηγάμε κι ας μη γίνουν ποτέ πραγματικότητα, παρά να συμβιβαζόμαστε με ανθρώπους, πράγματα και καταστάσεις που δεν είναι όπως τα φανταζόμαστε και δε θα μας κάνουν ευτυχισμένους. Προσπάθησε, λοιπόν, να μην "πνίγεσαι" από την υπερβολική πίκρα και τον φόβο σου για τη μοναξιά και συνέχισε να πιστεύεις στον εαυτό σου και στα όνειρά σου και μη συμβιβαστείς με κάτι που ίσως αργότερα το μετανιώσεις. Εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις και να γίνεις ευτυχισμένος. Ελπίζω λίγο να σε βοήθησα... Καλή συνέχεια!
Χαίρομαι πολύ για σένα. Μην τα προσωποποιεις όλα. Ένα γενικό συμπέρασμα εξέφρασα. Είτε γκέι είτε στρέιτ, η μοναξιά έχει ίδιο χρώμα για όλους. Επειδή κι εγώ πλησιάζω τα 40 και βλέπω τις αλλαγές που συμβαίνουν στον κύκλο μου, όσοι είμαστε μόνοι, ή έχουμε επιλέξει να είμαστε μόνοι, θα το βιώνουμε όλο και περισσότερο μεγαλώνοντας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ