«Ο γιος μου είναι αυτιστικός», λέει η μητέρα του 20χρονου ανιματέρ

«Ο γιος μου είναι αυτιστικός», λέει η μητέρα του 20χρονου ανιματέρ Facebook Twitter
10

«Ο γιος μου είναι αυτιστικός», δηλώνει σε συνέντευξη της σε Ολλανδική εφημερίδα η μητέρα του 20χρονου που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε με 21 μαχαιριές 11χρονο σε ξενοδοχείο στην Κρήτη. Μιλώντας στην εφημερίδα Hart van Nederland η μητέρα του 20χρονου είπε ότι ήταν επιφυλακτική στην παράταση της παραμονής του γιού της στην Κρήτη και πως δέχτηκε να μείνει και να εργαστεί αφού διαβεβαιώθηκε ότι θα βρίσκεται υπό κατάλληλη επιτήρηση.

Η μητέρα του 20χρονου αποκαλύπτει στη σελίδα της στο Facebook ότι κατάγεται από την Κρήτη και συγκεκριμένα από το Ηράκλειο, κάτι που γνωστοποίησε και η αδελφή του κατηγορούμενου, μιλώντας χθες στο Star..

H μητέρα του 20χρονου λέει ακόμη ότι ο γιο της είναι ένα γλυκό αγόρι που απέφευγε να τραβά την προσοχή και ότι δεν κατάφερε να έρθει στην Ελλάδα λόγω της στάσης εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στη χώρα μας. Όπως λέει, δεν έχει επικοινωνήσει με το γιό της από την ημέρα που σημειώθηκε το περιστατικό.

Υπενθυμίζεται εναντίον του 20χρονου ανιματέρ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τη δολοφονική επίθεση στον 11χρονο και πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα σε Οικονομική Θεωρία, Υπολογιστές, Βιολογική Γεωργία

Ελλάδα / Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα για τα μαθήματα ειδικότητας των υποψηφίων των ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν σήμερα στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Πραγματικά το ότι είναι αυτιστικός δεν μου λέει τίποτα για το έγκλημα που διέπραξε. Για εργασία πήγε και για να επιβλέπει ο ίδιος τι συμβαίνει, όχι για να επιτηρείται. Δηλ. περίμενε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου που τον προσέλαβε να τον προσέχει κιόλας; Από παντού μπάζει το θέμα. Πως προσλαμβάνεις ένα άτομο που πρέπει να είναι σε υπεύθυνη θέση χωρίς να έχεις ελέγξει αν έχει προβλήματα ψυχολογικά ή άλλα και βεβαίως αν έχει την αντίστοιχη εκπαίδευση για την εργασία;
Πως προσλαμβάνεις ένα άτομο που πρέπει να είναι σε υπεύθυνη θέση χωρίς να έχεις ελέγξει αν έχει προβλήματα ψυχολογικά ή άλλα και βεβαίως αν έχει την αντίστοιχη εκπαίδευση για την εργασία; Γιαυτο βεβαια φταιει το ξενοδοχειο. Και η απαντηση ειναι: το χαμηλοτερο μεροκαματο και οι λιγοτερες απαιτησεις (π.χ. ενσημα και ασφαλιση)
..νταξ κυρια μου...Ο ενας ανηλικος την βιασε στην Παρο....Ο αλλος αυτιστικος το κατακρεουργησε στην Κρητη...Θεα Ελληνικη Δικαιοσυνη..Λιγο να ψαξε η μανα του και να ειδε τις τρυπες του συστηματος, θα καταθεσει στο τελος οτι δεν ειναι κ παιδι της ο δραστης.
"Διαβεβαιώθηκε ότι θα βρίσκεται υπό κατάλληλη επιτήρηση" Οπότε για το συμβάν ευθύνονται εκείνοι που τη διαβεβαίωσαν και δεν τήρησαν τον λόγο τους; Το ότι εκείνη είχε απλώς επιφυλάξεις την απενοχοποιεί; Αυτό πια, που στα 17,5 είναι ακόμα παιδί ενώ στα 18,5 ενήλικας, άρα στα 20 τον αφήνεις ολομόναχο σε άλλη χώρα, δεν θα το καταλάβω ποτέ όσο ζω. Και δυστυχώς, ο συντηρητισμός μου δικαιώνεται με τον πιο φρικτό τρόπο.
Δηλαδή τι να κάνει;Να τον βάλει στο βρακί της;20 χρονών ήταν όχι 15 ούτε 17.Δεν έχουν σε όλους τους λαούς την νοοτροπία της οικογένειας όπως την έχουμε στην Ελλάδα,που ναι μεν είναι καλό να ξέρεις οτι έχεις ανθρώπους,αλλά μερικές φορές καταντάει νοσηρή.
Από πού προκύπτει ότι είμαι υπέρ του βρακιού; Είμαι υπέρ του να αφήνεις το παιδί σου ελεύθερο από πολύ νωρίς, έχοντας τις κεραίες σου τεντωμένες, χωρίς το παιδί να τις βλέπει και να νιώθει μπέμπεκας. Δεν θεωρώ όμως πως όταν είναι 20 πρέπει να εφησυχάσεις επειδή πλέον δε λέγεται έφηβος. Στην προκειμένη, αν καταλαβαίνω καλά, η μαμά του επικαλείται τον αυτισμό ως ελαφρυντικό; Ένας-σοβαρός-λόγος παραπάνω για να μην τον αφήνει ολομόναχο. Βεβαίως κακά συμβαίνουν και κάτω από ιδανικές συνθήκες αλλά τουλάχιστον να μην πηγαίνουμε γυρεύοντας. *Βρίσκω εξίσου νοσηρό αγόρια που μόλις φύσηξαν 18 κεράκια και έσκισαν το βρακί που τους στένευε, να μου την πέφτουν, υποσχόμενοι mind-blowing sex που βλέπουν στο youporn στην καλύτερη.
απο την Κρητη? ποσο θα χαρουν αραγε τα μπροκολα που επεμεναν οτι "φαινεται οτι ειναι σαν πηθικος, αρα δεν ειναι βερος Ολλανδος αλλα ή Μαροκινος ή Αλγερινος που πηρε ολλανδικη υπηκοοτητα" ???? ohhhhhhhhhhhhh irony is a bitch!!!!!