ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.3.2020 | 20:18

!

Παιδια η χωρα μας που εχει πληγει απ τον κοροναιο δινει μετρα να κατσουμε σπιτι σωστο κτλ. Η χωρα μας ομως τι κανει για οσους δεν εχουν λεφτα για σουπερ μαρκετ αντισηπτικα κτλ? Λογω ημερων θα επρεπε να εχουν φροντισει να δινουν δωρεαν ολα τα ειδη υγιεινης στον κοσμο οπως μασκες χαρτια και οινοπνευμα αλλα αντιθετα πουλανε μια μασξα 40 ευρω και ενα οινοπνευμα 7 ευρω...κατι μου λεει οτι παιζει πολιτικη προπαγανδα απο πισω...επισης η χωρα ζηταει αιμα...να παμε ολοι στα νοσοκομεια να δωσουμε αιμα γτ υπαρχει ελλειψη αλλα υποτιθεται οτι απαγορευονται οι συνωστισμοι και οι επισκεψεις στα νοσοκομεια μονο για λογους αναγκης...σα δεν ντρεπομαστε
6
 
 
 
 
σχόλια
Προπαγάνδα δε βλέπω, ωστόσο σχετικά με αντισηπτικά και οινοπνεύματα, νομίζω θα ήταν και πρακτικά αδύνατον, αφού έχουν κάνει φτερά από τα ράφια!Δεν ξέρω αν φταίνε τέτοιοι καιροσκόποι, αν πήγαν επί τούτου και αγόρασαν ποσότητες για να πουλάνε τώρα έτσι μαυραγορίτικα, αλλά έπεσε και ο κόσμος σαν τις ακρίδες.Χθες εγώ δε βρήκα πουθενά αλκοοούχα λοσιόν, μάσκες ούτε αντισηπτικά μαντηλάκια, κι ας πήγα σε 5 φαρμακεία και 3 σούπερ μάρκετ...Μετά βέβαια, βγήκα στο δρόμο και είδα πολλά από τα παραπάνω είδη χρησιμοποιημένα πια, πεταμένα χύμα στο δρόμο... Γιατί πολύς κόσμος εκεί έξω είναι τόσο μουλάρια (συγγνώμη γλυκά πραγματικά μουλαράκια του ζωικού βασιλείου, τρόπος του λέγειν).
Διαφωνώ σε δύο παραμέτρους που θίγεις. Δεν μιλάμε για πολιτική προπαγάνδα, αλλά για κακή πολιτική διαχείριση, τα αποτελέσματα της οποία θα βρούμε μπροστά μας σύντομα. Επίσης, υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία (πχ στην πόλη μου γνωρίζω ήδη 2) στα οποία οι υγιείς άνθρωποι μπορούν κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού να πάνε και να δώσουν αίμα κανονικά. Το ίδιο πρέπει να ισχύει και στα νοσοκομεία πια. Εντάξει, για να έχουμε μια όσο γίνεται περισσότερο σφαιρική εικόνα για τα πράγματα χρειάζεται περισσότερη αναζήτηση γιατί αν πηδαμε σε συμπέρασματα τόσο εύκολα, συμβάλλουμε σε έναν κικαιωνα καταστροφολογιας που μόνο άγχος μπορεί να προκαλέσει. Ας πούμε εγώ διάβασα αυτό που γράφεις για το αίμα κι αγχώθηκα παρόλο που ήξερα ότι δεν ισχύει! Χάχα!Συμφωνώ απόλυτα με την προσφορά ειδών υγιεινής προς το κοινό πάντως με βάση τα κοινωνικά κριτήρια θα προσθέσω. Πχ διάβασα πως στην Ταϊβάν το κράτος τοποθέτησε στην είσοδο όλων των δημοσίων κτιρίων αντισηπτικα. Αν περίμενες, όμως πως στην Ελλάδα θα τα έδιναν δωρεάν, αισθάνομαι πως μάλλον ήρθες προχτές στη χώρα... Δυστυχώς.
Ναι η αύξηση τιμών είναι νόμιμη. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει σε προϊόντα υγιεινής και είδη πρώτης ανάγκης, αλλά η αλλαγή τιμής είναι συχνό φαινόμενο σε τέτοιες περιπτώσεις.Σε ένα 80% των προϊόντων ή των τιμών ενός μαγαζιού, θα βρεις την ένδειξη "οι τιμές επιδέχεται να αλλάξουν δίχως προειδοποίηση".Είναι αποτέλεσμα προσφοράς και ζήτησης.