ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.3.2020 | 14:57

Κάποτε

είχα διαβάσει σε ένα δοκίμιο που αφορούσε αν θυμάμαι καλά τον σύγχρονο τρόπο ζωής και τη συνήθεια που έχουμε στις μεγαλουπόλεις να ''τρέχουμε'', ότι αυτή η στάση βασίζεται στην ανάγκη να ξεφύγουμε από τον ίδιο μας τον εαυτό, τις σκέψεις μας. Σήμερα με τον κοροναϊό νιώθω πως οι περισσότεροι που παραπονιούνται για τον ''εγκλεισμό'' στο σπίτι είναι άτομα ανιαρά, χωρίς ενδιαφέρονται, που χάρη στα καθήκοντα της καθημερινότητας απέφευγαν να συναντήσουν τον εαυτό τους. Σαντ.
7
 
 
 
 
σχόλια
Εντάξει, το καθημερινό τρέξιμο δεν το λες και συνήθεια από επιλογή - δουλειά, υποχρεώσεις, deadlines,κοινωνική ζωή... αν δεν τρέξεις, δεν προλαβαίνεις.Από την άλλη, όντως, αυτή την τρελή γκρίνια για ένα μέτρο προφύλαξης που αποσκοπεί στο να διασφαλίσει την καλή υγεία του καθενός σε ατομικό επίπεδο και σε κοινωνικό, συλλογικό κατά το δυνατόν, είναι υπερβολικά και ανώριμα.Σίγουρα σε όλους άρεσε η καθημερινότητα που έχουμε επιλέξει και τη θέλουμε πίσω, όμως αυτή είναι μια έκτακτη, σοβαρή περίπτωση που αφορά κάτι πολύ ευρύτερο από τον εαυτούλη μας - αλλά και αυτόν!!Γι'αυτό, ας χαλαρώσουμε λίγο, κι ας κάνουμε όλοι υπομονή.
Μπορεί να μην είσνι απαραίτητα ανιαρός, αλλά να έχεις και σοβαρά προβλήματα που δε θέλει να σκεφτεί. Υπάρχουν και ψυχικά ασθενείς που θέλουν παραπάνω ερεθίσματα, που η απομόνωση θα του ςκάνει χιερότερα, γιου νοου, δεν ξέρεις πώς και τι σκέφτεται ο καθένας, δεν είναι πάντα τόσο εύκολο όσο με το να έχεις ασχολίες.