ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.3.2020 | 20:44

Δεν έχω ελπιδες

26 χρόνων χωρίς φίλους χωρίς παρέες, ή έστω παρέα ή έστω φιλο. Ολομόναχη, εγώ και ο ψυχολόγος μου.Πόσο χάλια μπορεί να ναι τα πράγματα? Πόσο σκατανθρωπος πρέπει να μαι.
6
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχουν κ σκατανθρωποι που έχουν παρέες, βέβαια δεν σημαίνει οτι εσύ επειδή δεν έχεις απαραίτητα εισαι κιόλας!Ψάξε μεσα σου τι λάθη μπορεί να έχουν γίνει,βρες μια ασχολία- δραστηριότητα κ όλα θα πάνε καλά! γιατί να σε περνει απο κάτω;!
Στην ζωή μου έχω περάσει και εγώ μεγάλες περιόδους μόνη μου γιατί αισθανομουν να μην κουμπωνω ας το πούμε πουθενά. Οπότε από το να καθομουν με ανθρώπους που δεν ταιριαζα, επέλεγα να μην έχω κανέναν. Για μένα είναι υγιές. Σταδιακά μέσω της εργασίας, η' μιας δραστηριότητας θα βρεις τρόπο να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και κατόπιν να δέσεις παραπάνω και με κάποια άτομα.
Αν δεν εργαζεσαι καλό ειναι να βρεις μια ασχολία που θα σου αποφερει και λεφτά και γνωριμίες και θα αξιοποιήσεις τον χρόνο σου αν δεν.. Ενα γυμναστήριο θα σου αποφερει ακομα πιο πολλα...
Δεν συνδέονται το ότι είσαι μόνη σου με το ότι είσαι σκατανθρωπος. Έχω υπάρξει μόνος μου για διάφορους λόγους και έπρεπε να κινητοποιηθω για να βγω από αυτή τη κατάσταση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ