ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.3.2020 | 20:32

Γάμοπίλαφο ναι , γάμος όχι

Γεια Είμαι ο Αντρέας , 30 ετών Εδώ και 6 χρόνια είμαι σε σχέση με την Μ. 27 ετών. Γνωριστήκαμε στην φοιτητική μας πόλη , εγώ Πολικών Μηχανικών και εκείνη Δημοσιογραφία. Τελειώσαμε και οι δύο τις σχολέςμας και κάναμε μεταπτυχιακά νωρίς, συνεπώς, τώρα ψαχνόμαστε ώστενα κάνουμε κάτι δικό του ο κάθε ένας στο τομέα του. Οπότε στο επαγγελματικό κομμάτι έχουμε κλέισει από πτυχία και μεταπτυχιακά. 6 χρόνια μαζί της νιώθω πολύ καλά και δεν σας κρύβω ότι σκέφτομαι το γάμο.Έτσι λοιπόν όπως πρόσφατα το συζητούσαμε τη ρωτάω εγώ ποια είναι η σκέψη της για το γάμο. Στην αρχή αρχισε να μου κάνει πλάκες του τύπου : μου κάνεις πρόταση τώρα να συγκινηθώ και παρόμοιες με αυτήν . Ύστερα σοβάρεψε και.μου έίπε .. προτιμώ το γαμοπίλαφο. Μετά συνεχίζοντας μου είπε πως το κάθε πράγμα στην ώρα του , αν και δεν ξέρει ποια θα είναι αυτη η ωρα γιατι εκεινη θέλει να κάνει καριέρα ... Δεν καταλαβαίνω σε τι την εμποδίζει ο γάμος από το να κάνει καριέρα . Ο γαμος δεν σημαινει ταυτοχρονα και παιδι. Δεν σας κρύβω ότι ανησύχησα γιατί νιώθω έτοιμος ηλικιακά και συναισθηματικά για ένα τέτοιο βήμα αν όχι τώρα τώρα ... σύντομα σχεδίαζα να της κάνω πρόταση. Και μου τα γύρισε τούμπα. Δεν θέλω να τη πιέσω φυσικά. Φίλοι μου (2 παντρεμένοι και 1 εργένης ) με συμβούλευσαν ανεξαρτήτως κατάστασης να της κάνω πρόταση και μπορεί να το δει αλλιώς. Να το κάνω έτσι ή θα την πιέσω εφόσον κάναμε αυτή τη συζήτηση και τώρα υποτίθεται ξέρω τις απόψεις της περί του θέματος ;Α! να ενημερώσω και για ένα κομμάτι που παρέλειψα : πριν την όλη κατάσταση με την καραντίνα αγόρασα μονόπετρο και σχεδίαζα απλώς το που , το πως και το πότε.Κορίτσια θέλω κυρίως από σας συμβουλές , αφου για τη δική σας ψυχολογία πρόκειται
40
 
 
 
 
σχόλια
ΡΕ ΣΥ ΑΝΤΡΕΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΖΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ. ΚΑΠΟΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΓΚΟΜΕΝΙΖΕ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΧΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΒΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ??? ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ??? ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ????ΑΛΛΑ ΤΖΑΜΠΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΣΥ ΖΗΤΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΙ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ?? ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΙΑΣ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΑΜΟΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ.... ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΒΑΛΕ 10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΨΩΛΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΣΑΙ
Θα σου έλεγα ότι η καραντίνα εκτος από εκνευριστικη ειναι πρακτική ως προς την επαναξιολόγηση των καταστάσεων που είχαμε στη ζωη μας πριν ως δεδομένο. Γνώμη μου είναι να το ξανασκεφτείς εσύ...ειδάλλως αν θες ξεκάθαρη απάντηση από την κοπέλα κάνε την πρόταση αλλά να σκεφτείς τις συνέπειες του όχι δεν είμαι έτοιμη/δεν σε σκέφτομαι σοβαρά/έλα μωρέ καλά είμαστε έτσι.
Ίσως η κοπέλα σου φοβάται πως ένας γάμος αυτή τη στιγμή θα μπει εμπόδιο στην επαγγελματική της πορεία καθώς θα έχει νέες ευθύνες, νοικοκυριό κλπ. Θα σου μιλήσω για τη δική μου περίπτωση. Έτσι κι εγώ ήθελα να κάνω καριέρα και να γίνω καθηγήτρια σε πανεπιστήμια....να φτάσω προϊσταμένη κλπ.Ο έρωτας όμως μου άλλαξε τα σχέδια. Όταν ήρθε ο άντρας Μ στη ζωή μου είπα κι εγώ τέτοιες βλακείες και καλά χιομουρ τύπου σαν της κοπέλας σου..Μιλήσαμε , συζητήσαμε και συζησαμε 2 χρόνια. Ήθελα να δω και να δει πως θα ήταν η συγκατοίκηση. Φυσικά δεν έγινα τίποτα απ' όλα αυτά που ήθελα, απλά διδάσκω είτε ως αναπληρώτρια είτε σε φροντιστήρια είτε ιδιαίτερα κλπ. Και δεν έφταιγε ο γάμος. Έφταιγα εγώ που δε τα κυνήγησα όταν έπρεπε.Θέλω να πω καλό θα ήταν να μιλησετε σοβαρά , να της πεις ότι τη βλέπεις σοβαρά,να μεινετε μαζί αν δε μένετε και αν είναι η σχέση σας δυνατή γιατί όχι ένας αρραβώνας για αρχη.Γάμος δε σημαίνει κι αύριο.. ειδικά τώρα.
Τι μπούρδες σε συμβουλεύουν μωρέ, αφού είπε όχι ξανά τα ίδια θα λέτε; Θα είναι σαν να την γράφεις. Για μένα ξεκάθαρα θεωρεί ότι ένας γάμος μαζί σου θα της βάλει φρένο στα επαγγελματικά της σχέδια.
Εγώ δεν βλεπω κάποιο πρόβλημα..καταρχην λες ότι ψαχνόσαστε επαγγελματικά στο τομέα σας..άρα κάτι είναι αβέβαιο..στην αρχή του ίσως;επιπλέον είναι 27..και είναι λογικό μετά από σπουδές να θέλει καριέρα..είναι πολύ πιο εύκολο να κανεις καριέρα χωρίς υποχρεωσεις..και το πιο πιθανόν έχει συνδέσει το γάμο με την οικογενεια και την απόκτηση παιδιών το οποίο επίσης το βλεπω λογικό γιατί δεν υπάρχει κανενας λόγος την σημερινή ημέρα να παντρευτείς εφόσον συζείς με τον αλλον..Δε στο απέκλεισε δε σε απέρριψε σου είπε όχι ακόμα..σεβασου το και μην πιέζεις καταστάσεις..άλλωστε δεν υπάρχει λόγος..είστε μαζί..ζείτε μαζί αυτό αρκεί..
Με λίγα λόγια, σου είπε όχι. Αυτό κατάλαβα εγώ. Θα πρότεινα, ειδικά στην παρούσα φάση, να μην κάνεις καμία κίνηση. Έχει ήδη απαντήσει με τον τρόπο της. Για αργότερα, δεν ξέρω.. Βλέπεις.. Αν και δύσκολο.. Έσο έτοιμος.. Για όλα..!!
Έχω μια ερώτηση να κανω, θες παιδιά και γάμο γενικά η ειδικά μαζί της; Γιατι αν θες γενικά και περάσουν τα χρόνια και αυτή δε θέλει θα είναι άδικο και για τους δύο να περιμένουν σε μια σχέση που δεν θέλουν τα ίδια.αν θες ειδικά μαζί της απλά συζήτησε το πολύπλευρα κι αν δεις ότι είναι αόριστη στο θέμα η αρνητική δώσε στον εαυτό σου μια προθεσμία χρόνου και μετά Ρώτα την πάλι κι αν δεν θέλει ακόμη αποχώρησε από την σχέση. Δεν είναι δίκαιο για κανέναν από τους δύο να είστε σε μια σχέση που ένας κοίτα την ανατολή και άλλος τη δύση
Ο γάμος είναι ένα πολύ όμορφο μυστήριο που ενώνει 2 ανθρώπους οπου θέλει ο ένας να μοιραστεί την υπόλοιπη ζωή του με τον άλλον. Απορώ πως σήμερα όλοι αντιμετωπίζουν τον γάμο σαν κάτι άσχημο και που σου "κάνει κακο" . Δεν είναι μια επιπόλαια απόφαση. Και πρέπει να είσαι σίγουρος για το άτομο που Έχεις απέναντι σου. Μου προξενεί εντύπωση πως δεν περίμενες τέτοια αντίδραση. Με τόσα χρόνια σχέσης δεν συζητήσατε τις απόψεις σας γενικά περί αυτού του θέματος;! Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι ο γάμος δεν αποτελεί κανένα εμπόδιο για καριέρα. Τα παιδιά από την άλλη ούτε αυτά την εμποδίζουν απλά ίσως την κάνουν πιο δύσκολη και με πολλές θυσίες . Ωστόσο όποιος/α θέλει Μπορεί υπάρχουν άπειρα παραδείγματα άλλωστε. Θα σου πρότεινα να συζητήσεις ξεκάθαρα το πως σκοπεύετε να συνεχισετε την κοινη σας ζωη . Και από εκεί πέρα πράττεις ανάλογα.
Αφού δε θέλεις να την πιέσεις, μην της κάνεις την πρόταση. Ίσως έχει το γάμο στο μυαλό της συνδεδεμένο με τη δημιουργία οικογένειας, δηλαδή με την απόκτηση παιδιών. Και κακά τα ψέμματα, τα παιδιά είναι εμπόδιο για την καριέρα μιας γυναίκας. Συζήτησε μαζί της τους λόγους που δε θέλει το γάμο, χωρίς να δείχνεις διάθεση να την κρίνεις.
Δεν ονειρεύονται όλες οι γυναίκες το μονόπετρο. Κάνε μια σοβαρή συζήτηση μαζί της πριν προχωρήσεις σε πρόταση γάμου. Να ακούσεις τι πραγματικά θέλει, τι σκέφτεται. Γιατί αν πας κατευθείαν στην πρόταση, μπορεί να πικραθείς. Αν σου πει ότι δεν θέλει να παντρευτεί τώρα (όπως σου είπε ήδη), εσύ είσαι διατεθειμένος να περιμένεις μέχρι να νιώσεις έτοιμη; Όταν αγαπάμε πραγματικά, πρέπει να μπορούμε και να ακούμε τι μας λέει ο άλλος.
Δε θέλεις να την πιέσεις, φυσικά...γι' αυτό και αγόρασες μονόπετρο!! Θα μπορούσες να κάνεις μια συζήτηση μαζί της για το "κοινό" σας μέλλον (;) γενικά κι αναλόγως πώς θα απαντήσει μπορείς να της μιλήσεις για το τι σκέφτεσαι εσύ!! πάντως, εφόσον δε θες παιδί άμεσα, για ποιο λόγο θες να παντρευτείτε; καλά, δε θα σχολιάσω αυτό που σου είπαν οι φίλοι σου, γελάω...#με_το_ζόρι_παντρειά
Από ό,τι μας είπε το είχε αγοράσει πριν του δείξει έμμεσα πως δεν την ενδιαφέρει ο γάμος.Επίσης,η πρόταση γάμου δεν γίνεται με ειδοποίηση : 23/5/2020 θα σε ζητήσω πρώτα από την ίδια με ακριβό και από κάθε άποψη στρογγυλό μονόπετρο και έπειτα από τον σεβασμιότατο πατέρα σου. Οπότε , όχι.Δεν την πίεσε.
Ο γάμος ευνοεί τον άντρα και δυσχεραίνει τη γυναίκα. Εσύ καλά το σκέφτεσαι, αλλά η κοινωνία αλλιώς το'χει καμωμένο. Συζητήστε το τέλος πάντων, ίσως δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν αποτελείς φρένο στην καριέρα της (μήπως αποτελείς και δεν το ξέρεις; ή θα αποτελέσεις;)
Επειδή η κοινωνία περιμένει η γυναίκα να αναλάβει περισσότερες υποχρεώσεις σε σχέση με το σπίτι και τα παιδιά, ενώ ο άντρας απλά να "βοηθάει". Έρευνες δείχνουν ότι οι άντρες που παντρεύονται ζουν παραπάνω, οπότε ευνοούνται μετρήσιμα. (Προφανώς λόγω περιποίησης)Η γυναίκα παραδοσιακά βάζει την καριέρα της και τις προσωπικές της επιδιώξεις πιο πίσω από του συζύγου -απόδειξη ότι συνήθως ακολουθούν όπου πάει ο σύζυγος. Βέβαια ελπίζω οι νεότερες γενιές να μην ακολουθούν τα στερεότυπα, ελπίζω σε αυτές, είναι πιο ανοιχτόμυαλες.
Οικονομικά, ναι, ισχύει, όταν όμως ο άντρας είναι συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις του διαζυγίου. Πρακτικά η γυναίκα όμως φορτώνεται όλες τις υποχρεώσεις του παιδιού με αποτέλεσμα να μην έχει ούτε την απάλυνση μοναδικής ευθύνης που κανονικά προκύπτει σε μια δυάδα γονιών, ούτε την δυνατότητα να "ξαναφτιάξει την ζωή της" (επειδή κανένας άντρας δεν θέλει να "φορτωθεί" -όπως εκείνοι το βλέπουν- το παιδί κάποιου άλλου).Φυσικά αυτά στο πλαίσιο της στεροτυπίας, όχι στο τι θα έπρεπε να συμβαίνει.
ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΖΗΤΗΣΑ ΟΧΙ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΣΑΪΤ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΕΚΤΟΣ ΓΑΜΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΦΕΜΙΝΑΖΙ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ.... ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, Η ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ JEFF BEZOS, ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ....
Αντιπαρέρχομαι των προσωπικών επιθέσεων και εστιάζω στα δεδομένα. Από την Επιθεώρηση Υγείας του Harvard και την ιαπωνική έρευνα που μνημονεύει:https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8434277" Japanese scientists reported that never-married men were three times more likely to die from cardiovascular disease than married men. And a report from the Framingham Offspring Study also suggests that marriage is truly heartwarming. Scientists evaluated 3,682 adults over a 10-year period. Even after taking major cardiovascular risk factors such as age, body fat, smoking, blood pressure, diabetes, and cholesterol into account, married men had a 46% lower rate of death than unmarried men.""Numerous studies conducted over the past 150 years suggest that marriage is good for health. More recently, scientists have begun to understand why married men enjoy better health than their single, divorced, and widowed peers. ""cancer is a different matter. Indeed, there is little evidence that marriage reduces the overall risk of getting cancer. Still, marriage can influence the outcome. For example, a study of 27,779 cancer cases found that unmarried individuals were more likely to have advanced disease at the time of diagnosis than married persons. Unmarried patients were less likely to receive treatment than married patients — but even among people who received cancer therapy, marriage was linked to improved survival. Patients who have intact marriages when cancer is diagnosed have better survival than patients who are separated at the time of diagnosis."https://www.health.harvard.edu/mens-health/marriage-and-mens-health"Among 1989 NHIS respondents, 5876 (8.77%) died before 1997 and 61 123 (91.23%) were known to be alive. Controlling for demographic and socioeconomic characteristics, the death rate for people who were unmarried was significantly higher than it was for those who were married and living with their spouses. Although the effect was significant for all categories of unmarried, it was strongest for those who had never married. The never married effect was seen for both sexes, and was significantly stronger for men than for women. "https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2566023/"Wedding rings should come with a health warning - at least for women. New research reveals that while wedlock helps men to live longer, it shortens a woman's life by more than a year.Marriage helps husbands to an extra 1.7 years, but it knocks 1.4 years off the average wife's lifespan, according to the study of more than 100,000 people across Europe.The stress of leading dual roles as working women and homekeepers is thought to be one of the key elements that is killing off female spouses earlier than their single sisters.Another factor revealed by the research team of Professor Stefan Felder of Magdeburg University, Germany, is a tendency for women to ape the behaviour of their spouse. For instance, single women were more likely to be non-smokers than single men, so that many non-smoking women would marry smokers. That could lead them to take up cigarettes or to being exposed to passive smoking. The researchers also suggested that the effect of regular sex could be detrimental for women's longevity, while benefiting men's, thanks to hormonal changes."Wedding rings should come with a health warning - at least for women. New research reveals that while wedlock helps men to live longer, it shortens a woman's life by more than a year.Marriage helps husbands to an extra 1.7 years, but it knocks 1.4 years off the average wife's lifespan, according to the study of more than 100,000 people across Europe.The stress of leading dual roles as working women and homekeepers is thought to be one of the key elements that is killing off female spouses earlier than their single sisters.Another factor revealed by the research team of Professor Stefan Felder of Magdeburg University, Germany, is a tendency for women to ape the behaviour of their spouse. For instance, single women were more likely to be non-smokers than single men, so that many non-smoking women would marry smokers. That could lead them to take up cigarettes or to being exposed to passive smoking. The researchers also suggested that the effect of regular sex could be detrimental for women's longevity, while benefiting men's, thanks to hormonal changes.Their findings came as the Office of National Statistics released figures showing that life expectancy rose by 5.1 years for British men between 1981 and 2002 but by just 3.7 years for women.https://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/health-news/the-stress-of-marriage-shortens-your-life-by-a-year-if-youre-the-wife-5335547.htmlΚαι το κυριότερο: χεστήκαμε για τη γυναίκα του Bezos. Εσείς οι ασυντρόφευτοι άντρες που κατοικοεδρεύετε εδώ, Βezos δεν θα γίνετε ποτέ, επομένως τζάμπα ανησυχείτε για τα διαφυγόντα κέρδη σας! :)
ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΠΤΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΜΙΑΣ ΦΕΜΙΝΑΖΙ... ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΙ ΟΧΙ ΑΣΥΝΤΡΟΦΕΥΤΟΙ. ΠΗΔΑΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ