ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.3.2020 | 17:07

Υπάρχει κανείς άλλος?

Είμαι μόνη χωρίς σχέση εδώ και 3 Χρόνια όχι ότι με ενοχλεί αυτή η κατάσταση αλλά όταν με ρωτάει κάποιος είτε συγγενείς μου , είτε φίλος μου το γιατί δεν φτιάχνω την ζωή μου και γιατί δεν βρίσκω κάποιον δεν ξέρω τι να τους πω απλά τους λέω πως δεν έτυχε και η αλήθεια είναι λόγο το ότι δεν έχω παρέες λόγω ότι φίλες μου έχουν σχέση και εξαφανίστηκαν και ενταξη δεν μου αρέσει να με ειρωνευονται και να μου λένε είσαι μόνη και τόσο καιρό χωρίς σεξ πως αντέχεις και τέτοιες χαζές ερωτήσεις δεν κάθομαι να ασχοληθώ και απλά απομακρυνομαι. Έχω δει ότι όσο καιρό είμαι μόνη έχουν απομακρυνθεί όλοι από δίπλα μου έχω στενάχωρηθει πάρα πολύ απορώ γιατί όταν είχα σχέση όλοι μου μιλούσαν όλοι ήθελαν να βγαίνουμε και μόλις έμεινα μόνη εξαφανίστηκαν και εδώ θέλω να σας πω πως ποτέ μα ποτέ δεν έγινα κολλιτσίδα σε κανέναν ίσα ίσα σεβόμουν ότι είχαν μια καινούργια σχέση δεν έβγαινα και περίμενα από τους ίδιους να με πάρουν τηλέφωνο οπότε ήθελαν. Νιώθω σαν να μην σεβάστηκαν εμένα όταν είχα σχέση έβγαινα περισσότερο μαζί τους πάρα με το αγορι μου και το ευχάριστω τους ήταν να κάνουν σχέση και να εξαφανιστούν...
8
 
 
 
 
σχόλια
Τι επίπεδο ανθρώπων ρωτάει "πως αντέχεις χωρίς σεξ"....; Μόνο από χρόνια κολλητό/η θα ήταν κάπως δεκτή αυτή η ερώτηση. Ξαφνικά γεμίσαμε με sex machines.. Μην δίνεις δεκάρα και μην τους αφήνεις να σου ρίχνουν τη διάθεση. Για φίλους κλπ βρες τρόπους να αποκτήσεις νέους.Δύσκολο μεν αλλά όχι ακατόρθωτο.
Και εγω μονη ειμαι , δεν ειχα δεσμο ποτε μου με καποιον . Σε αφηνουν μονοι γιατι ετσι θεωρουν οτι δεν εχετε κατι κοινο και μαλλον θα ηταν αβολο να ησασταν 3 ατομα και εσυ να τους κοιτας . Ειναι αδικη η συμπεριφορα τους . Εβγαινα καποτε στα χρονια της εφηβειας μου με ενα ζευγαρι , η τοτε φιλη μου ειχε , και μονο που δε το κανανε μπροστα μου . Σαφως με εγραφε και με ηθελε μονο να τους κραταω το φαναρι για καλυψη μη την ανακαλυψει η μανα της.
Μακριά από τέτοιες φίλες. Καλά είναι δυνατόν να σου λένε τέτοια πράγματα . Η προσωπική ζωή του καθενός αφορά μόνο τον εαυτό του κανέναν άλλον.

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ