Ο Τραμπ προσπαθεί να σταματήσει αυτήν την διαφήμιση με τις απαντήσεις του για τον κορωνοϊό

Ο Τραμπ προσπαθεί να σταματήσει αυτήν την διαφήμιση με τις απαντήσεις του για τον κορωνοϊό Facebook Twitter
1

Η Super PAC, ένας από τους χορηγούς της εκλογικής εκστρατείας του Τζο Μπάιντεν, κυκλοφόρησε μια διαφήμιση, την οποία ο Ντόναλντ Τραμπ πολεμά με νύχια και με δόντια. Και αφορά την αντίδρασή του στον κορωνοϊό.

Το βίντεο αντιπαραβάλει μια σειρά δηλώσεων του Αμερικανού προέδρου να υποβαθμίζει την σοβαρότητα της πανδημίας δίπλα σε έναν πίνακα που δείχνει τον αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού στις ΗΠΑ. Στο τέλος του κλιπ, ο Τραμπ ακούγεται να αρνείται να αναλάβει την ευθύνη για την έλλειψη ελέγχων στις ΗΠΑ (σχόλια που έκανε στις 13 Μαρτίου στη διάρκεια συνέντευξης τύπου), πριν εμφανιστεί το μήνυμα: «Η Αμερική χρειάζεται έναν ηγέτη που μπορούμε να εμπιστευθούμε».


Οι δικηγόροι του Τραμπ στέλνουν τώρα επιστολή στους τηλεοπτικούς σταθμούς όλης της χώρας, ζητώντας τους να σταματήσουν να προβάλουν την επίμαχη διαφήμιση.

Συγκεκριμένα, οι δικηγόροι του διαφωνούν με την επιμέλεια σε έναν από τους λόγους του Τραμπ, στη διάρκεια προεκλογικής εκστρατείας του στην Βόρεια Καρολίνα. Το μονταρισμένο βίντεο δείχνει τον Αμερικανό πρόεδρο να λέει: «Κορωνοϊός. Αυτό είναι το καινούργιο τους hoax», αλλά στην του ομιλία ο Τραμπ είχε χαρακτηρίσει εκτός απ' τον Κορωνοϊό και την παραπομπή του και την έρευνα για ρωσική ανάμιξη στις αμερικανικές εκλογές ως hoaxes. 

Λόγω του μοντάζ, οι δικηγόροι του Τραμπ χαρακτήρισαν την διαφήμιση ως «εμφανώς ψευδή και παραπλανητική».

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κριστιάν Καρεμπέ: «Δύο μέλη της οικογένειάς μου δολοφονήθηκαν στη Νέα Καληδονία»

Διεθνή / Κριστιάν Καρεμπέ: «Δύο μέλη της οικογένειάς μου δολοφονήθηκαν στη Νέα Καληδονία»

«Έχασα μέλη της οικογένειάς μου, γι' αυτό και παρέμεινα σιωπηλός, επειδή βρίσκομαι σε πένθος μιας και δύο άνθρωποι της οικογένειάς μου σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς στο κεφάλι»
NEWSROOM
Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Αγάλματα του Δία και της Αφροδίτης ηλικίας 2.000 ετών ανακαλύφθηκαν στην Άσπενδο της Μικράς Ασίας

Αρχαιολογία & Ιστορία / Αγάλματα του Δία και της Αφροδίτης ηλικίας 2.000 ετών ανακαλύφθηκαν στην Άσπενδο της Μικράς Ασίας

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Μεχμέτ Νούρι Ερσόι ανακοίνωσε ότι δύο αγάλματα που απεικονίζουν τον Δία και την Αφροδίτη ανακαλύφθηκαν στην Άσπενδο
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια