ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.4.2020 | 23:02

Περί ύλης...

Μου ήρθε η ΔΕΗ (οικιακό ρεύμα, εκκαθαριστικός) 800 ευρώ. Σήμερα πρωτομηνιά για να μου πάει καλά ο μήνας. Τα μισα εντωμεταξύ είναι τέλη. Έχασα και τη δουλειά μου πριν λίγες μέρες. Δε θέλω να κλαίγομαι αλλά ειλικρινά, συγχίστηκα πολύ. Είναι δυνατόν να στέλνουν λογαριασμούς τέτοιες μέρες, με τέτοια κατάσταση; Έλεος.........
15
 
 
 
 
σχόλια
€800 ΔΕΗ;;; Για να γίνει αυτό ή έχεις διαρροή / κάποιος σου κλέβει ρεύμα, ή έχεις μια έπαυλη 2.000 τμ που έχεις ακόμα τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια ανοικτά και όλες οι ηλεκτρικές συσκευές δουλεύουν φουλ 24/7.Ένας από τους λόγους που η ΔΕΗ από εύρωστη οικονομικά εταιρεία είναι στα πρόθυρα της χρεωκοπίας είναι κι αυτοί οι άνθρωποι που έκαναν μεγάλη κατανάλωση και δεν πλήρωναν ποτέ ισχυριζόμενοι ότι το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και πώς τολμάει η κακούργα η ΔΕΗ να τους το κόβει με αποτέλεσμα να μετακυλίεται αυτό το κόστος στους καλοπληρωτές.
Εμένα το πατρικό μου είναι 98 με 100τμ. Δε θυμάμαι.Η ΔΕΗ πάντα 800€ μινιμουμ, ΠΑ-ΝΤΑ.Ψάξαμε για διαρροές, τίποτα!! Ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω πως έρχεται τόσο. Πάντως ΔΕΝ τα καίμε όλα.Στο δικό μου έχω Elpedison. 55τμ. Μου έρχεται 60€ μαξ τους κρύους μήνες που καίω τα πάντα.
Απευθυνθήκατε στη ΔΕΗ και δεν έγινε έλεγχος; Είναι πολλά λεφτά και είναι ύποπτο. Αποκλείεται να γινόταν 800 ευρώ κατανάλωση. Εγώ πάντως που έχω σπίτι 75τμ με κανονική κατανάλωση πληρώνω μαξ 120 ευρώ το δίμηνο.
Ζουμε σε εποχή που δεν υπάρχει έλεος ουτε και ανθρωπια... Στα φαρμακεία που πουλανε τα, προιοντα και εκμεταλλεύονται τον πελατη η πελατισσα τι να, πω; Δεν υποτιμω το προβλημα σου.... και η ίδια είμαι μακροχρόνια ανεργη και δεν με έχει λυπηθει...κανεις, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων... Δες τι μπορείς να κάνεις μήπως μέσα, σε αυτήν την παρανοια, που επικρατεί μηπως μπορέσεις να, καταφέρεις εκπτώσεις στο ρευμα η με δόσεις σιγά σιγά ....
Με το δίκιο σου!! Ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο είναι λίγο για τη φάση σου τώρα. Ποια είναι η λύση σου τώρα όμως ουσιαστικά? Ψυχραιμία και με λίγες οικονομίες σου ήκαι τη βοήθεια κάποιου δικού σου ανθρώπου να το ξεχρεωσεις σιγά σιγά. Κάνε και διακανονισμο όπως κάνουμε οι περισσότεροι. Σιγά σιγά θα βρεθεί κ η δουλειά όρεξη να έχεις. Για όλους είναι δύσκολα και θα είναι για ένα διάστημα. Μα πάνω από όλα υγεία και σιγά σιγά όλα θα γίνουν παιδιά..καλο σου βράδυ!
Με το δίκιο σου!! Δεν είναι και λίγο ούτε το ένα ούτε το άλλο. Ποια είναι η λύση σου ουσιαστικά όμως? Ψυχραιμία και με τις λίγες οικονομίες αν έχεις και τη βοήθεια ίσως κάποιου δικού σου να το ξεχρεωσεις μέχρι να βρεις και εσύ το δρόμο σου επαγγελματικά και πάλι. Κάνε και διακανονισμο(εμείς έτσι κάνουμε γιατί φτάσαμε τα 600).Υπομονη έρχονται για όλους λίγο πολύ δύσκολες μέρες. Υγεία όμως κι όλα σιγά σιγά θα γίνουν φιλε/η.. Καλο σου βράδυ!
Πωπω πολλά! Έχεις κοινωνικό τιμολόγιο;Κάνε ένα διακανονισμό φίλη μου. Κι εγώ διακανονισμό έκανα. 14 δόσεις. Δε γίνεται διαφορετικά. Θα βγούμε απ' το παράθυρο. Και έχω και κοινωνικό τιμολόγιο. Και κάποτε έλεγαν δε κόβεται αλλά μια χαρά μου ήρθε ειδοποίηση διακοπής για πόσο 280€!! Μην πανικοβαλλεσαι. Όσο για τη δουλειά δύσκολο πολύ για όλους μας. Ταμείο μήπως δικαιούσαι;Το κεα έκανες καμία αίτηση; Θέλω να πω προσπάθησε να δεις τι μπορείς να κάνεις να μειώσεις ή να ρυθμίσεις..
Και η ίδια, αυτό έχω ακουσει Αγερας, ότι θα χαρισει τα, παγια για 3 μήνες, εάν θυμάμαι καλά, μέχρι νεοτέρας, βέβαια διότι συνεχως, αλλάζει η καθημερινότητα,

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ