ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.4.2020 | 23:01

Τοσο κακο ηταν;

Βγηκα προ-καραντινας με ενα παιδι.Η κολλητη μου ακομα μου χτυπαει οτι ηταν μεγαλο φειλ να του πιασω κουβεντα για τα ζωα επειδη εχω τα αγαπαω πολυ.Αυτη δεν θελει να τα βλεπει και μου το χτυπαει συχνα λεγοντας οτι ετσι οπως παω με την τρελα μου για τα "σκυλια" και τα "γατια" κανενας δεν θα θελει να κατσει μαζι μου.
9
 
 
 
 
σχόλια
Ή να τους ρωτήσεις τον λόγο που δεν τα αγαπάνε. Συγγνώμη αλλά άλλο δε γουστάρω κάτι και άλλο κάνω κακό. Το να μη γουστάρω τις γάτες πχ δε σημαίνει ότι τις μισώ ή ότι θα τους κάνω κακό. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Επίσης υπάρχουν άνθρωποι με αλλεργίες όπως και αισθητηριακά θέματα. Ο φίλος μου έχει κατοικίδιο ένα φίδι. Δεν ξέρω πόσοι κατά τα λοιπά φιλόζωοι θα άγγιζαν το συγκεκριμένο ζώο.
Μην ακούω βλακείες. Άμα η φίλη σου δεν συμπαθεί τα ζώα είναι αποδεκτό αλλά δεν μπορεί σου κάνει έμμεσα ψυχολογικό πόλεμο λέγοντας σου ότι θα μείνεις μόνη σου. Εσύ να συνεχίσεις να τα αγαπάς και να τα νοιάζεσαι
Όχι φυσικά δεν είναι κακο.Και μην ακούς χαζές τοξικές ιδέες! Το νόημα είναι να ξέρει ο μελλοντικός σου σύντροφος τι αγαπάς και τι όχι γενικότερα , όπως κι εσύ για εκείνον.Κι εγώ στον άντρα μου είχα πει εξαρχής έχω σκυλάκι. Αν το δέχεσαι, δέχεσαι κι εμένα γιατί είναι οικογένεια μου. Το έχω 3 χρόνια πριν εμφανιστείς εσύ στη ζωή μου. Το δέχτηκε, εξοικειώθηκε και όλα καλά. Η προηγούμενη σχέση μου δε τα ήθελε, το λυξαμε. Τι να έκανα να πέταγα το σκυλάκι στο δρόμο για έναν άντρα που τελικά δεν ταιριάζαμε; Σιγά! Ξεκινά να χτυπάς κ εσύ τη δική της κακία να δούμε θα της αρέσει; Κόψε το θέμα και κόψε τα τοξικά. Είναι δικαίωμα σου τι σου αρέσει και τι όχι και δεν έχει δικαίωμα κάνεις να σε κρίνει εφόσον δεν επηρεάζει το κοινωνικό σύνολο.Αν είναι δυνατόν!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ