ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.4.2020 | 07:42

Καλοί άνθρωποι και εξομολόγηση!

Είμαι η κοπέλα που είναι έγκυος και έγραψα χθες την ιστορία με την μητέρα μου που δεν νοιάζεται. Διάβασα τις απαντήσεις σας και τα μηνύματα σας κάτω από την εξομολόγηση και σας ευχαριστώ όλες/ους μέσα από την καρδιά μου. Ήθελα να σας απαντήσω από χθες αλλά είμαι η πιο άσχετη με την τεχνολογία και μου έβγαζε πως δίνω λάθος mail όταν έβαζα τα στοιχεία μου για να γίνω μέλος. Με συγκίνησατε σε μια περίοδο που ειλικρινά είναι τόσο δύσκολη και εσείς σκεφτήκατε πως θα μπορούσατε να βοηθήσετε μια άγνωστη. Η εξομολόγηση μου ήταν επειδή όντως απογοήτευτηκα από την ίδια μου την μαμά αλλά με τις απαντήσεις σας μου δώσατε χαρά και ελπίδα για την κόρη που θα κάνω η ίδια σε λίγες εβδομάδες! Δεν εννοώ για τα χρήματα, που έτσι κ αλλιώς δεν μπορώ να τα δεχτώ μη γνωρίζοντας σας προσωπικά, χωρίς να ξέρω ότι τα στερειστε από κάπου! Απλά σας ευχαριστώ που με κάνατε να χαμογέλασω μετά από πολλές μέρες. Αγέρας, Cat34, Caravan, Panam79, s.o.m.e.o.n.e ( ναι έκατσα και τα έγραψα στο χέρι, τόσο άσχετη είμαι) σας ευχαριστώ πολύ να ξέρετε κάτι καλό κάνατε χθες! Μακάρι να το δείτε. Μαρία 30.
6
 
 
 
 
σχόλια
Να'σαι καλά κοπέλα μου, Μαρία, είχα ανησυχήσει που δεν επικοινώνησες. Δεν χρειάζεται να γνωρίζει προσωπικά κάποιος κάποιον άλλον άνθρωπο. Υπάρχει κάτι που λέγεται "η καλοσύνη των ξένων". (Το γράφει ο Τένεσι Ουίλλιαμς να το λέει η Mπλανς Ντυμπουά). Σε δύσκολες στιγμές είναι μεγάλη ανακούφιση να τείνει κάποιος το χέρι. Το'χω ζήσει και στο λέω. Αν μετανιώσεις, εξακολουθεί να ισχύει η πρόταση, οποιαδήποτε στιγμή. Γράψε μας εδώ, αν θελήσεις, θα την βρούμε την άκρη. Πού θα μας πάει! :)Με το καλό να έρθει το μωράκι σας και τυχερό να είναι. Κι εσείς γεροί να το χαρείτε!
Όπως σου έγραψαν, αν το ξανασκεφτείς εδώ είμαστε. Οι αναποδιές μέσα στη ζωή είναι. Στον καθένα μπορεί να τύχει κάτι απρόβλεπτο, χτες σήμερα αύριο να ήταν κάποιος από εμάς. Προσωπικά όσο μπορώ να βοηθήσω δεν το στερούμαι, αλλά και έτσι να ήταν μια ζωή είναι ασύγκριτα πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Δεν ξέρω αν είδες τα λινκ που έγραψα πριν, μπορείς να πάρεις τηλεφωνο: Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού - Η ΑγκαλιάΔευτέρα - Παρασκευή 9.00 - 17.00Τηλ. 210 8828788Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Φαιναρέτη»Δευτέρα - Παρασκευή 9.00 - 21.00Τηλ. 210 9319054Με το καλό η μικρή!
Καλημερα Μαρία,.... Υπάρχουν ακόμα, κάποιοι άνθρωποι και μην απελπιζεσαι... Είσαι νέα κοπέλα και θα, γίνεις και μανουλα συντομα, και το μέλλον ανήκει σε εσάς, τους νέους ανθρώπους... Χαίρομαι που μπόρεσα να σε βοηθήσω μέσω ενός κινητου... Ότι χρειαστείς εδώ θα, είμαστε να τα, λέμε...!!! Καλή δυναμη σου ευχομαι Μάρακι και καλο κουράγιο..Να, προσεχεις