ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.4.2020 | 00:01

Η απομονωση

Με εκανε να συνειδητοποιησω ποσο μισω τον εαυτο μου. Παντα το ηξερα αλλα μερικες φορες το ξεχνουσα παρολο που ειναι τοσο εμφανες. Δε ξερω γιατι ποτε δε θελησα να τον βοηθησω, να του αγγιξω το χερι με συμπονια. Δε μου βγαινει. Ακομη και η σκεψη να νιωσω αγαπη για εμενα με κανει να αισθανομαι αηδια. Αν υποχρεωνομουνα να το κανω θα ενιωθα σαν ενα ρομποτ που δε ξερει τι στο καλο θελει να πετυχει. Δεν εχω στοχους ουτε ονειρα. Δε ξερω αν ποτε ειχα στην πραγματικοτητα. Απλα μονο μια θεληση καποτε που αποδειχτηκε αδυναμη. Δε νιωθω οτι εχω χαρισματα ουτε ικανοτητες αλλα δεν εχω ουτε την ενεργεια και την ορεξη να προσπαθησω. Δεν εχω κατι αυτη τη στιγμη απο το οποιο μπορω να παρω αξια. Οταν σκεφτομαι το μελλον μου η ακομα και το παρος μου δε θα με ενοχλουσε και να μην υπηρχα. Θεωρω οτι εχω αντεξει πολλη μιζερια στη ζωη μου ομως υπαρχουν φορες οπως τωρα που λυγιζω. Ειναι δυσκολο να ζεις νιωθωντας ενα τιποτα. Να εχεις παγιδευτει σε μια ανικανοτητα και να σκεφτεσαι ολες τις φορες που αδικηθηκες. Απο παντα ενιωθα οτι απλα υπαρχω. Οτι δε κινω τα νηματα της ζωης μου. Και απλα περιμενω και περιμενω. Καλυτερα ας εδινα την ευθυνη αυτου του γελοιου εαυτου σε καποιον αλλον για να τελειωνα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Το μόνο που έχεις είσαι εσύ και η ζωή είναι πολύ μικρή για να σε μισείς. Δε νομίζω πως τα σχόλιά μας μπορούν να αλλάξουν την αντίληψη που έχεις για το άτομό σου. Καλό θα ήταν να μιλήσεις σε κάποιον ψυχολόγο.Πολλές φορές, ο δρόμος για να αγαπήσεις και να καταλάβεις τον εαυτό σου είναι δύσκολος. Μην ξεχνάς, ότι πρώτα γίνεται δύσκολο και ύστερα εύκολο. Δε σε ξέρω, αλλά θέλω να σου πω πως η ευτυχία σου εξαρτάται κυρίως από σένα. Αν και δε σε συμπαθείς, έχεις μια αγκαλιά από μένα. :)
Αυτο που εχεις μοιαζει με καταθλιψη σε κακο σταδιο.Η αλεξιθυμια.Μην υποτιμας τη βοηθεια μιας ψυχοθεραπειας.Η ζωη ειναι ετσι οπως θες να τη δεις εσυ ,το ιδιο ισχυει και για τον εαυτο σου.Μπορεις να γινεις καποιος που θα θαυμαζει και θα αγαπας.Δεν ειναι ευκολο.Αλλα το οτι αναγνωριζεις και μονο οτι κατι δεν παει καλα και δεν κλεινεις τα ματια στο προβλημα ειναι μια αρχη.Μολις τελειωσουν ολα αυτα... κανε μια προσπαθεια.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ