ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.4.2020 | 12:36

Οι γονείς δεν με πληρώνουν για τα ιδιαίτερα των παιδιών τους...

Από την μέρα που ξεκίνησε η καραντίνα σταμάτησα τα ιδιαίτερα μαθήματα και ξεκίνησα να τα κάνω διαδικτυακά. Οι μαθητές μου δεν έχουν χάσει κανένα μάθημα και έχουμε ξεκινήσει κανονικά τις επαναλήψεις. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι γονείς (που να σημειώσω δουλεύουν κανονικά και οι δύο εν μέσω της πανδημίας) αρνούνται να με πληρώσουν με την πρόφαση ότι δεν είναι το ίδιο με την εξ'επαφής διδασκαλία. Από την μια σκέφτομαι να σταματήσω να κάνω μάθημα στα παιδιά τους για τους επόμενους μήνες αλλά απ'την άλλη σκέφτομαι τα ίδια τα παιδιά, που είναι τρίτη λυκείου. Τι θα κάνατε στη θέση μου;
6
 
 
 
 
σχόλια
Κοιτα επειδη και αυτοι οικονομικα μαλλον πιεζονται με ολα αυτα(δεν λεω οτι ειναι σωστο αυτο που κανουν)..μπορεις να παιρνεις λιγοτερα.Δεν εισαι η μητερα Τερεζα,ουτε τους χρωστας κατι.
Και σε εμένα συνέβη αυτό!! Σταμάτησα και κάνω μόνο σε 2 παιδιά που οι γονείς τους είναι σπίτι γιατί τους έκλεισαν τις επιχειρήσεις και ζοριζονται οικονομικά. Ξέρω όμως ότι θα μου δώσουν ότι μπορέσουν. Στα άλλα παιδιά σταμάτησα. Μόλις ανοίξουν τα σχολεια , ευχαριστως. Μη μας πιάνουν και κορόιδο.Άλλο να έχει ανάγκη κάποιος κι άλλο έτσι.
Σταμάτησε τα αύριο κούκλα μου. Σε λίγο θα σου κολλήσουν και την ταμπέλα του μαλάκα. Αυτοί οι άνθρωποι υπάρχει περίπτωση και μετά την καραντίνα να σε σταματήσουν και να μη σε πληρώσουν.