ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.4.2020 | 02:28

Αρεσει στο αγόρι μου να με φλερτάρουν .

Το αγόρι μου κάθε φορά που βγαίνω έξω,κυριως σε κλαμπ,με ρωτάει αν με κοιτούσε,αν μου μίλησε ή αν με ακούμπησε κάποιος,έστω και κατα λάθος(με τόσο στριμωξίδι στα κλαμπ).Μου ειπε πως φτιάχνεται ετσι.Να με κοιτάνε ή να με ακουμπάνε άλλοι,κυρίως απο πίσω μου.Απο τη μια το καταλαβαίνω,γιατί όπως μου ειπε και αυτός,του αρεσει να αρέσω σε αλλους,να με θαυμάζουν,ίσως να θέλουν και κατι παραπανω,αλλά να με έχει και να με χαίρεται μονο αυτός.Απο την άλλη παλι,ισως ως γυναίκα,δυσκολεύομαι να το καταλάβω.Σκεφτομαι οτι δε θα ηθελα να τον πλησιάζουν.Ειναι φυσιολογικό αυτο που μου ειπε;Συμβαίνει και στους υπόλοιπους άντρες;Ή Απλα δε με θελει τόσο και γι’αυτο δε ζηλεύει,όπως θα έκανα εγω(όση εμπιστοσύνη και να του εχω)έστω και λιγο;
6
 
 
 
 
σχόλια
Πολύ ενδιαφέρουσα η εξ! Καταλαβαίνω γιατί μπορεί να σου κάνει τόσο εντύπωση, αλλά μη φρικάρεις. Δεν είναι κάτι το φοβερό. Το πώς ακριβώς το βιώνει ο καθένας ίσως να ποικίλλει, αλλά γενικά είναι θέμα ψυχολογίας. Και δεν εννοώ ότι έχει ψυχολογικά, αλλά το τι επίδραση έχει στον ίδιο. Είναι μια περίεργη "ντόπα", μια ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Τα αισθήματα του φίλου σου για σένα μπορεί να είναι 100% αληθινά, αλλά ταυτόχρονα να φτιάχνεται από το να σε πλησιάσει και να σε φλερτάρει κάποιος άλλος ή ότι μπορεί να έχει κάποια επαφή μαζί σου (επαφή με τη γενικότερη έννοια, όχι απαραίτητα σωματική). Τώρα... φτιάχνεται με το να σε διεκδικούν αλλά να μην ενδίδεις εσύ; Φτιάχνεται με τη σκέψη ότι μπορεί να σου προσφέρει κάποια επιπλέον ευχαρίστηση αν σε μοιραστεί με άλλον; Το μέχρι πού φτάνουν οι φαντασιώσεις του μόνο ο ίδιος το ξέρει. Πάντως δε σημαίνει απαραίτητα ότι θέλει και εκείνος να του την πέφτουν άλλες μπροστά σου. Υποψιάζομαι ότι δεν είναι αυτό που θα τον ικανοποιήσει. Ούτε σημαίνει ότι σε θέλει λιγότερο πάντως, δεν έχει καμία σχέση αυτό.Πρέπει όμως να έχεις υπόψιν ότι αυτού του είδους τα παιχνίδια, απαιτούν πολύ βαθιές και γερές συναισθηματικές βάσεις για να πετύχουν. Αν δεν είναι απολύτως κατανοητό το βίτσιο, αν υπάρχει ζήλια και ανασφάλεια ή αν δεν υπάρχει γνήσια και βαθιά αγάπη για το/τη σύντροφο... δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχει.
Δεν είναι και πολύ συνηθισμένο. Ίσως να αισθάνεται ικανοποίηση, με το να σε κοιτάνε, να σε ακουμπάνε (!!) άλλοι και να σκέπτεται : κοιτάτε ρε τι γυναικάρα κυκλοφορώ εγώ !!
Σε λιγο θα μας πεις οτι θα του επιτρεψεις να σε μοιραζεται με το φιλο του ή τους φιλους του και να γουσταρει να παιρνει ματι οταν σε εχουν οι αλλοι.Μα ειναι πραγματα αυτα?Δεν ειναι τι αρεσει στο φιλο σου,ειναι ποση αξιοπρεπεια εχεις εσυ για να γινεσαι ερμαιο στο τι αρεσει στον αλλον και οχι σε σενα την ιδια.Εκει νομιζω καπου το χανεις.Να αρεσουμε αλλα να μη γινομαστε ερμαια στα θελω των αλλων.